PDA

View Full Version : Купон

08-24-2007, 20:06
6a hoda na kypon no neznam dali na6te 6a ma pysnat 6o to sa malko pla6livi. pls kajete mi kak da gi obedq ako ne ma pysnat (kypona e sas prispivane est )

MostHated
08-24-2007, 20:15
Излъжи! отивам при приятел да спя! и си там! :smt006

AngeL~oF~daRkneSs
08-24-2007, 20:29
пха .. на колко години си че не те пускат :roll: аз съм на 15 и ме пускат отдавна /2-3 години/ ми ддз кажи верно че ше спиш при приятел па те много ще знаят, че има купон

08-24-2007, 20:29
a otkade pari za podaryk :roll: i vtoro ne6ta da lyja na6te ako razbet 6a stane pyrvo typo i nqma da ma pyskat pove4e sig

namina
08-24-2007, 21:12
a otkade pari za podaryk :roll: i vtoro ne6ta da lyja na6te ako razbet 6a stane pyrvo typo i nqma da ma pyskat pove4e sig

помолиги кажи че иначе приятелитети ще ти се разсърдят :roll:

Болшевик
08-24-2007, 22:06
Порастни и тогава!

08-24-2007, 22:27
na 15 sam :roll: :roll: mai trq na6te da porasnat :idea:

Владимир Илич Ленин
08-24-2007, 22:29
Кажи им, че са прекалено консервативни, да станал по-либерални и да те пуснат да идеш и да се позабавляваш.

swords1010
08-24-2007, 23:15
Кажи им, че са прекалено консервативни, да станал по-либерални и да те пуснат да идеш и да се позабавляваш.
Просто се притесняват. :wink:

Ти ги познаваш най-добре, би трябвало да знаеш как да ги убедиш, поговори с тях.
Ако смяташ, че не биха се съгласили, има и друг вариант- просто кажи,че ще спиш у приятел, не споменавай, че ще има купон. :wink:

Blab
08-25-2007, 00:17
ъъъъ.... НЕ!Не ги лъжи!
Така ли ще спечелиш доверието им?Интересно...не е това начинът.
Говориш с тях най-спокойно, моите са на 7-мото небе, че имам смелостта да бъда напълно честна и откровена с тях.
"Да, на купон.Да, ще има пиене.Да, приенето да ти е проблемът.Да, ще се прибера.Да, утре.Спокойно, достатъчно порастнал съм, за да поема отговорност за действията и постъпките си!Събираме по 10лв.Мерси много.А, между другото по Нова ще дават "Красив ум"(примерно:))Чао"
Нещо такова.

naMy4Ho_KoTe
08-25-2007, 00:48
Aко са си наумили да не те пуснат, аз не виждам начин да ги накараш да си променят мнението. При мен лично става с много чистене и готвене вкъщи и после много мрънкания. И пак 90% от случаите не става. Внимавай с лъжите, щото мен са ме хвалащи в лъжа и става мноооооого гадно :)

Rofl4e
08-25-2007, 07:10
Спред мен им кажи че отиваш у някои фр на гости да спиш у тях има по голяма вероятност да те пуснат от колкото на купон щом се допитваш до тук значи имаш колебания и то големи дали ще те пуснат на въпросния купон ;-)

minava6t 4i4ko :)
08-25-2007, 09:52
6a hoda na kypon no neznam dali na6te 6a ma pysnat 6o to sa malko pla6livi. pls kajete mi kak da gi obedq ako ne ma pysnat (kypona e sas prispivane est )

Трябва да им направиш един психологически профил и да решиш дали да бъдеш искрен , дали да ги преметнеш или златната среда да не навлизаш в подробности и да спестиш някои от нещата.

08-25-2007, 10:18
v momenta sam tolkova nerven 4e s4ypih mi6kata :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: prosto 6a polydeq . ne me pysnaha kazaha absyrd i mi kazaha 4e moje da otida ako sa prebera v 11 4asa :smt010 :smt010 :smt010 prosto neznam kakvo da praq. vsi4ko si kazah pred na6te - kazah im 4e sa tolkova zadrysteni 4e ne mogat da razberat ob6to vzeto ne mislq ve4e da spodelqm sas tqh kakvoto i da e . v momenta ne mi pyka ama hi4 za tqh . sq nqkoi otvorko 6a kaje nedei da govori6 taka te sa ti roditeli e da roditeli i kvo ? v posledno vreme nito mi obra6tat vnimanie nito ni6to sino4i ne im pyka za mene . ba6ta mi znae samo da kazva absyrd ne moje a maikami kat nqkva sly6atelka samo sly6a bez da prodyma ni6to. prosto mi pisna ot tqh 6a polydeq mislq prosto da si hvana 4ykalata i da sa maham ot nas ne mi pyka 4e mi davat vs koeto iskam NEISKAM DA SAM ROB NA NQKVI KAKTO IM KAZAH ZADRYSTENQCI !!!!!!!! sq mnogo mislq dali vyob6te da hodq neiskam da sa izlagam vs da ostanat do ytre az da sa prebera v 11 prosto nz ponqkoga izpitvam jelanieto da gi nqma i ne mi pyka za tqh . zn 4e ytre ne6tata 6te sa korenno razli4ni i nqma mn da mislq za toq kypon ama ve4e mi pisna da sam maminoto sen4e 6a polydeq

pls kajete kvo da praa 6o to 6a ymra ot qd ...

minava6t 4i4ko :)
08-25-2007, 10:36
v momenta sam tolkova nerven 4e s4ypih mi6kata :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: prosto 6a polydeq . ne me pysnaha kazaha absyrd i mi kazaha 4e moje da otida ako sa prebera v 11 4asa :smt010 :smt010 :smt010 prosto neznam kakvo da praq. vsi4ko si kazah pred na6te - kazah im 4e sa tolkova zadrysteni 4e ne mogat da razberat ob6to vzeto ne mislq ve4e da spodelqm sas tqh kakvoto i da e . v momenta ne mi pyka ama hi4 za tqh . sq nqkoi otvorko 6a kaje nedei da govori6 taka te sa ti roditeli e da roditeli i kvo ? v posledno vreme nito mi obra6tat vnimanie nito ni6to sino4i ne im pyka za mene . ba6ta mi znae samo da kazva absyrd ne moje a maikami kat nqkva sly6atelka samo sly6a bez da prodyma ni6to. prosto mi pisna ot tqh 6a polydeq mislq prosto da si hvana 4ykalata i da sa maham ot nas ne mi pyka 4e mi davat vs koeto iskam NEISKAM DA SAM ROB NA NQKVI KAKTO IM KAZAH ZADRYSTENQCI !!!!!!!! sq mnogo mislq dali vyob6te da hodq neiskam da sa izlagam vs da ostanat do ytre az da sa prebera v 11 prosto nz ponqkoga izpitvam jelanieto da gi nqma i ne mi pyka za tqh . zn 4e ytre ne6tata 6te sa korenno razli4ni i nqma mn da mislq za toq kypon ama ve4e mi pisna da sam maminoto sen4e 6a polydeq

pls kajete kvo da praa 6o to 6a ymra ot qd ...

ами успокой се не си единствения, родителите че не те пускат, не означава нищо лошо а просто се притесняват за теб и толкоз , вероятно все още не ти се доверяват до такава степен че да се чувстват и те спокойни в случай че отиваш някъде за по-дълго...
Погледни от техния ъгъл и знай че те обичат и държат на теб.
Другата крайност е далеч по-лоша разхайтени деца и безхаберни родители, резултата е налице и в този форум срещаме теми като "бременна ли съм", "каква е тази болест", "от колко дози хероин се става зависим"...
Ето ти една тъпа идея : покани няколко костюмирани Мормони , говорете на ханглийски и кажи 4е те канят на конференция относно проблемите на екосистемата в национален парк Рила..която ще е 2 дневен семинар..кажи че ще ходиш на екскурзия бла бла бла..

[B]a[N]D[i]T[k]a
08-25-2007, 11:08
охх и моята маика е много плашлива.. но един ден тати ме пусна (те моите са разведени нали..) и мама не знаеше че ще ходя там... та звъня ми бях пиинала затова братовчедка ми се представи за мен и и каза че съм на купонче... маика кат разбрала звъняла на баща ми да ходи да ме зима нз си кфо :lol: .. на следващия ден ми звъня и ме пита дали съм си заминала тогава.. та хъката мъката излъгах я тя разбра че цялата нощ съм била там... и ... ами нищо не каза .. та нз защо ги изговорих тези приказки просто им кажи че могат да ти имат доверие и че ще внимаваш какво ще правиш.. евентуално можеш да им подметнеш "абе каниха ме на рд ама е вечерта .... ии ся няма как да ида :smt010 " и някакава кисела визиономия.. :) може да стане.. аиде успехче и дано да ги убедиш :::

08-25-2007, 11:41
minava6t 4i4ko :) me4taq za tazi dryga krainost...

08-25-2007, 12:06

нормално ние хората ценим и съжаляваме това което нямаме, а когато загубим това което сме имали съжаляваме 2 пъти повече.

08-25-2007, 13:39

нормално ние хората ценим и съжаляваме това което нямаме, а когато загубим това което сме имали съжаляваме 2 пъти повече.da ti kaja 4esno v momenta mi e fse taq kvo imam ...