View Full Version : не искам да загубя нито единия нито другия...
pchelichkata
08-24-2007, 20:18
parvo zdraveite,ta po sashtestvo edna moq priqtelka hodeshe s edno momche okolo 6-7 meseca ne znam v tva vreme nie s nego stanahme golemii ama kato vi kazvam golemi priqteli smisal moga da razchitam za vsichko na nego.. tq sashto mi e ogromna priqtelka ili pone beshe tazi zima imahme malko tarkanici shtoto ne se vijdame mnoo chesto daje bih kazala mn rqdko i se otchujdihme..i de da znam nqmahme veche kfo da si kajem... ta taka tq skysa s nego TQ GO ZARQZA tva go podchertavam nqkolko pati!i sled tova toy zapochna da me svalq.Az mnogo go haresvam zashtoto znam che e strahoten chovek,izkliuchitelno zrqzal za vyzrasta si seriozen ne e nqkoi vcherashno laino...i taka et skysaha az prodaljih da si poddarjam vraska i s dvamata nali.. no s nego neshtata zeha da stavat dosta seriozno ne znam i az kak ot kafe na kafe na sam tam i.. na kraq spah s nego..(vinagi sam go iskala dori kogato hodeha...mnoo me kefi toq covek prosto)i taka spahme 1 pat i az mu kazah che iskam da e samo sex(ne che ne isakm ad imame vraska prosto...zaradi Mimito shtoto da ne mi se razsardi i takiva gluposti)makarche ako tq beshe na moe bqsto edva li bi se zamislila.. i taka toy e lud po mene az sashto mn go haresvam na nqkolko pati mi kazva da ne mislq za dr a da si pomislq az kakvo iskam. noo razbirate li napravo sam na krastopat.. s neq veche pochti nqmame kakvo da si kajem kato sednem na kafe nqkfi obshti raboti az ne moga da i spodelq nishtu zashtoto kakvo iskate da i kaja"a m-u drugoto sega chukam bifshiq ti priqtel" ne stava nali... ideq si nqqm naprao kfo da praq s nego mi e super toy e tochno tova koeto iskam ot edin myj stabilen umen krasiv a sexa e... mmm strahoten :oops: skoro pochvame u-chilishte toy zaminava za sofia az za burgas a tq si ostava tuka obstho zeto az nito neq nito nego she vijdam no... vse pak iskam hem da sam s nego hem i s neq da si podarjam otnosheniqta amsilq che posle nqma da moje... za sega s nego si hodim'taino" taka da go kaja kato hodim na kafe ne se darjim kato gadjeta ili neshtu takoa.. i nqmae tarpenie da ostanem smai ... shtoto samo dogava nie e istinski hubavo nikoi ne znae za nas samo 1 priqtelka.. molq vi kajete kakvo da pravq... ne iskam da zagubq nito neq nito nego... i m-u vremenno dokato te sa hodeli razbrah che tq mnogo se e nervela che izlizame zaedno. a az togava nqmah namereniq kam nego... molq vi daite mi savet izkl.obarkana sam!11
Moderated by [B]a[N]D[i]T[k]a
7 точка от правилника!
JustAnotherGuy
08-24-2007, 20:24
Po hybavo go zimai i izob6to ne se zamislqi 4e sled tva moje da sajalqva6 i to mnogo za izpusnatiq 6ans :wink:
pchelichkata
08-24-2007, 20:25
znam che vi marzi da chetete no.. molq vi pomognete mi!
pchelichkata
08-24-2007, 20:28
tva da go "zema " e nai lesntoto nie na praktika sme se "zeli" samo deto vraskata ni ne e palnocenna mno e kofti da se kriem postoqqnno.. prosto se chudq dali zaslujavam oshte tq da mie pritelqkata zashtoto qvno v momenta i dvete si licemernichim i to mnogo.. az smisal ne q laja prosto nishtu ne i kazvam a tq tolkova me e narejdala a sashtevremenno uj mi e priqtelka.. molq viii helpp
spored men po -dobre govori s neq kato priqtelka dali oshte go haresva.. ako ti kaje 4e ne go, napravo sled 1-2 dni ve4e nqma da ima smisyl da se kriete... a dori i da go haresva mislq 4e tq si e propusnala shansa s nego ii vse pak tq e bila 4oveka koito e iskal te da skysat taka 4e pak si v pravoto si da trygnesh s nego i ako ti e tolkova dobra fr nqma da ti se rasyrdi.. a na kakva vyzrast ste vsi4kite?
pchelichkata
08-24-2007, 20:35
emi vish sq tq si ima priqtel ot 2 meseca veche ne mislq che ima chustva kam nego prosto q poznavam i na men nqma da mi kaje na men shte mi kaje"pravi kakvoto iskash"primerno no posle sam sigurna ili che sh emi go natqkva ili shte se darji super grubo poznavamq .. shte kaje che ne i puka asahnost she me narejda pred vsichki i shte se otchujdim osthe poveche. a otnostno godini az i tq sme na 17 toy e na 20 veche
Миличка ти сама казваш, че приятелката ти на твое място не би се замислила, защо тогава ти го правиш?! Вярно, че е бил гадже на приятелката ти, но тя го е зарязала и кво всеки си е продължил по пътя, а той явно е преценил че иска да продължи пътя си с теб и в това няма нищо лошо :wink: Няма смисъл да се криете - изживейте пълноценно връзката си и да не ви пука от хорското мнение.Не живеем за хората - живеем за себе си :wink:
pchelichkata
08-24-2007, 20:41
da znam che tq bi go napravila.. no nali znaete razlichni hora.. prosto ne sam takava az veche ne ucha v tozi grad i si idvam za 2 dena v sedmicata a inache cqlo sam si tuk ... tuk imam 2-3 priqtelki edna ot koqto e tq ako se skarame ostavam sama ... nali raazbirate a s nego edva li shte sam cql jivot ne che ne iskam prosto opredleno mie rano da se jenq.. :-D ne nzam hem go iskam izkl,mnogo pri tva ta toy e strahoten.. tva mi e mechta naprao a tq moej da se sbudne a men me estarah... vinagi sam kazvala che priqtelstvoto e po vajno no.. to pochti go nqma.. razbirate li...az iskam da zapazq i malkoto koeto e ostnaalo...
IKisseDAGirL
08-24-2007, 21:05
Вие така или иначе сте започнали вече да се отчуждавате. Въпрос на време е изобщо да спрете да поддържате връзка :? Съмнявам се да нямаш други близки хора, но дори и да е така, би могла да си намериш с времето.
Прави това, което искаш, а не това, което би оттървало на другите хора :wink:
Deskata_90
08-24-2007, 21:14
Миличка ти сама казваш, че приятелката ти на твое място не би се замислила, защо тогава ти го правиш?! Вярно, че е бил гадже на приятелката ти, но тя го е зарязала и кво всеки си е продължил по пътя, а той явно е преценил че иска да продължи пътя си с теб и в това няма нищо лошо :wink: Няма смисъл да се криете - изживейте пълноценно връзката си и да не ви пука от хорското мнение.Не живеем за хората - живеем за себе си :wink:
+1 =D> :smt023
[B]a[N]D[i]T[k]a
08-25-2007, 10:43
както ви казаха не живеете за другите а за себе си.. с нея не мисля че вече ще сте си такива приятелки заради това че не сте в 1 град... няма да е същото с нея ще видиш.. можеш в наи добрия случаи да искаш да си останете просто добри познати.. кажи и говорете.. тя ако ти е била фр ще разбере ;)
mir4ovski
08-25-2007, 10:45
Po hybavo go zimai i izob6to ne se zamislqi 4e sled tva moje da sajalqva6 i to mnogo za izpusnatiq 6ans :wink:
+1 :D
parvo zdraveite,ta po sashtestvo edna moq priqtelka hodeshe s edno momche okolo 6-7 meseca ne znam v tva vreme nie s nego stanahme golemii ama kato vi kazvam golemi priqteli smisal moga da razchitam za vsichko na nego.. tq sashto mi e ogromna priqtelka ili pone beshe tazi zima imahme malko tarkanici shtoto ne se vijdame mnoo chesto daje bih kazala mn rqdko i se otchujdihme..i de da znam nqmahme veche kfo da si kajem... ta taka tq skysa s nego TQ GO ZARQZA tva go podchertavam nqkolko pati!i sled tova toy zapochna da me svalq.Az mnogo go haresvam zashtoto znam che e strahoten chovek,izkliuchitelno zrqzal za vyzrasta si seriozen ne e nqkoi vcherashno laino...i taka et skysaha az prodaljih da si poddarjam vraska i s dvamata nali.. no s nego neshtata zeha da stavat dosta seriozno ne znam i az kak ot kafe na kafe na sam tam i.. na kraq spah s nego..(vinagi sam go iskala dori kogato hodeha...mnoo me kefi toq covek prosto)i taka spahme 1 pat i az mu kazah che iskam da e samo sex(ne che ne isakm ad imame vraska prosto...zaradi Mimito shtoto da ne mi se razsardi i takiva gluposti)makarche ako tq beshe na moe bqsto edva li bi se zamislila.. i taka toy e lud po mene az sashto mn go haresvam na nqkolko pati mi kazva da ne mislq za dr a da si pomislq az kakvo iskam. noo razbirate li napravo sam na krastopat.. s neq veche pochti nqmame kakvo da si kajem kato sednem na kafe nqkfi obshti raboti az ne moga da i spodelq nishtu zashtoto kakvo iskate da i kaja"a m-u drugoto sega chukam bifshiq ti priqtel" ne stava nali... ideq si nqqm naprao kfo da praq s nego mi e super toy e tochno tova koeto iskam ot edin myj stabilen umen krasiv a sexa e... mmm strahoten :oops: skoro pochvame u-chilishte toy zaminava za sofia az za burgas a tq si ostava tuka obstho zeto az nito neq nito nego she vijdam no... vse pak iskam hem da sam s nego hem i s neq da si podarjam otnosheniqta amsilq che posle nqma da moje... za sega s nego si hodim'taino" taka da go kaja kato hodim na kafe ne se darjim kato gadjeta ili neshtu takoa.. i nqmae tarpenie da ostanem smai ... shtoto samo dogava nie e istinski hubavo nikoi ne znae za nas samo 1 priqtelka.. molq vi kajete kakvo da pravq... ne iskam da zagubq nito neq nito nego... i m-u vremenno dokato te sa hodeli razbrah che tq mnogo se e nervela che izlizame zaedno. a az togava nqmah namereniq kam nego... molq vi daite mi savet izkl.obarkana sam!11
Moderated by [B]a[N]D[i]T[k]a
7 точка от правилника!
abe momi4e,kfo ti puka za neq?vie s neq po4ti ne poddurjate vruzka,kakto kaza ti nqmate daje kfo da si kajete... te ve4e ne sa zaedno,za6to se krie6? nqma smisal tq go e zarqzala..sama si e vinovna,idete i kajete 4e xodite i tfa e.. az daje na neino mqsto ne bih se i podraznila..
SomeOneNeedYou
08-25-2007, 12:29
am... ne razbrah obicha6 li go ?! 6tot ima zna4enie ako darji6 pove4e na mom4eto zimai go... kvot i da prai6 nqaa da moje6 da zapzi6 i dvamata! :) Ili pone az ne vijdam re6enie... Em... tva e ot men moje bi iam 1-2 idei no te sa baq dalgi kakto i da e :)...
pchelichkata
08-28-2007, 13:53
emi ne ne bih kazala che go obicham za men tva sa mnogo silni dumi...ne e tam rautata...i az veche pochvam da osaznavam che i s dvamata nqma da e byde ili ediniq ili drugiq prosoto s ediniq sas sigurnost shte se optegnat otnosheniqta...i useshtam che she e s neq.. zashtoto az naistina iskam da sam s nego to che nqma da e za dalgo nqma da e... ili tam kolkoto i e da ama zashto pak da si propuskam shansa...za sega sichko qvno she si ostane taino...prosto ne znam kak da i go kaja ne moga da i go kaja v ochite az hodq s misho... iskam da mine malko vreme i togava...de da znam.. ne che togava shte e razlichno ama pone da sam v bs i togava da i go kaja de da znam..kato se zamislq kolko rauti gubq ako se skarame s neq shtoto edin pat se bqhme skarali mnogo jestoko... i mnogo rev imashe i t.n. prosto ne znam kakvo iskam ...ne iskam nito s nego da se razdelqm a kak da i go kaja...... znam znam prosto znam kakvo shte kaje i izrajenieto na liceto i i tva koeto she si pomisli i t.n."shte kaje prai kakvoto iskash" a posle shte mi govori zad garba i t.n. ujas naprao sam na adskiq krystopat