Влез

View Full Version : Трудно ми е, помогнете!

08-24-2007, 21:49
imam problem koito e mnogo chesto sreshtan.No vse pak reshih da poiskam suvet zashtoto vsqka istoriq se razlichava sama po sebe si.Eto q i moqta:v momenta sum s momche koeto mnogo obicham NO ne moga da spra da mislq za biv6iq si priqtel dori obmislqm kak eventualno moga da mu go kaja i da se vurna pri nego no v sushtoto vreme ne iskam da prichinq tova na segashnoto si gaje!mnogo slojna dilema pls help! :roll: :smt010

Moderated by koalka
т.7 от Правилника!

w0sh
08-24-2007, 21:51
ОТНОВО КАТО АНДЕБЕИЛИ ОБЯСНЯВАМ ГОВРИ СЪС СИЧКИ ТВОА ЩЕ ТИ БОЯСНЯТ СИЧКИУФФ

Deskata_90
08-24-2007, 22:17
Помисли си кой те привлича повече или къде се чувстваш по-добре и после погожори и с двамата и им обясни какво чувстваш :wink:

Q16Kd
08-24-2007, 23:32
не е правилно да поговори и с двамата...
1во така ще нарани сегашното си гадже.. то може също да я обича
2ро това което прави си е вид изневяра при момичетата... реално тя е със сегашното си гадже, но мислите и са за бившото (при момчетата изневярата е само физическа, но при момичетата е няколко вида ;) или поне съм останала с такова впечатление не ми се карайте, ако мнението ми е погрешно :smt016 )
премисли какво искаш и ако имаш късмета гаджетата ти да не се познават, говори с бившото (но пак ти казвам да премислиш дали си струва.. все пак хората не късат просто ей така).... и внимавай, защото ако бившото те отреже после може да каже на настоящия ти приятел за разговора и така рискуваш да останеш сама...
За мен не е правилно да се връщаш при бившо 1во защото вече няма да е същото, защото тръпката се е изгубила и са ми казвали че кавгите много зачестяват (лично аз при бившо не съм се връщала) и 2ро защото ти може би ще прекратиш много хубава връзка с приятеля ти ...а и бившите гаджета са ... бивши - изпята песен... няма смисъл просто

Deskata_90
08-24-2007, 23:39
+1

koalka
08-25-2007, 06:30
Би било тъпо да зарежеш сегашния си приятел, след като твърдиш колко много го обичаш...Забрави бившия, той е минало.

08-25-2007, 06:46
Никога не съм разбирал такива курвенски изпълнения. Как може да си с някой, ДА ГО ОБИЧАШ, но същевременно да не спираш да мислиш за бившя си приятел, който най вероятно те е разбрал ква си и те е скъсал ?!?!? Ти за да ОБИЧАШ някого, трябва напълно да си му отдаден/а и да не мислиш за никой друг, камоли за изневяра и за връщане при него..после защо момчетата оставят курви като вас и има реплики от рода на "момчетата са боклуци.."

monityY
08-25-2007, 07:12
imam problem koito e mnogo chesto sreshtan.No vse pak reshih da poiskam suvet zashtoto vsqka istoriq se razlichava sama po sebe si.Eto q i moqta:v momenta sum s momche koeto mnogo obicham NO ne moga da spra da mislq za biv6iq si priqtel dori obmislqm kak eventualno moga da mu go kaja i da se vurna pri nego no v sushtoto vreme ne iskam da prichinq tova na segashnoto si gaje!mnogo slojna dilema pls help! :roll: :smt010

Moderated by koalka
т.7 от Правилника!
а преди6ния ти приятел дали иска да се съберете? :smt017

ZaHaRcHe
08-25-2007, 19:44
Vij ne e dobra ideq da se vry6ta6 pri biv6i az napravih tazi glupost i syjelqvah 6tom obi4a6 gadjeto si ostani s nego
Ot li4en opit 6ti kaja 4e s biv6iq nqnamda e taka kakto e bili predi naprotiv

mir4ovski
08-25-2007, 19:45
ako e bil cvete za mirisane e nqmalo da stane biv6 zabravi go

me4ti4kata
08-25-2007, 19:52
+1+1

Like the wind`
08-25-2007, 19:58
Аз нещо наистина не мога да разбера как обичате един,а мислите за друг.. #-o Обясни ми моля те!Ако искаш да продължиш връзката си със сегашния си приятел,спри да мислиш за бившия!Ако пък искаш пак да си със стария-бягай при него!Не е толкова трудно и не мога да разбера как човек може да се колебае,или обичаш,или не! :|