View Full Version : Моля отговорете !
Така искам да ви попитам съвсем сериозно и моля кажете ми по скоро щото се притеснявам!
Въпроса е там че когато си мастурбирам и ми излизат някакви не капки но нещо подобно на мн малка течност лепкава е но несъм свършил, има ли възможност да е сперма? и най-лошото е че преди 1 час правих секс с едно момиче за жалост без презарватив и малко преди да свърша го изавидих от нея и си се прибрахме!
Моля дайте отговор по бързо и ако това е сперма до колко време след самия секс трябва да се пие постинор.
Благодаря ви предварително дано ми отговорите по скоро че сам малко нервен:)
Владимир Илич Ленин
08-24-2007, 22:47
Ти на колко си, и от кое село си?
Да, това е сперма, ако си го извадил преди да свършиш няма сташно, ако не си то ще си проличи след няколко месеца.
За след колко време да се пие хапче не знам, защото не се занимавам д такива глупости.
Deskata_90
08-24-2007, 22:52
Хапчета да пие още сега или утре сутринта
някой ще ми каже ли колко пари струват и до колко време трябва да ги изпие ?
swords1010
08-24-2007, 23:08
Да пие хапчета за спешна контрацепция. Ескапел (Escapelle) са около 30 лева. Можеш да ги намериш в аптекарската мрежа.
Трябва да се пият, до 72 часа (3 дни), след рисковия акт, :wink:
evilkaAaAa
08-24-2007, 23:20
постинор вече няма :wink: както ти казаха може да пие Ескапел и е около 30 лв, но трябва да се пие до 72 часа от рисковия акт :wink: и се пазете другия път :!:
Със сигурност повече без презарватив никога! въпроса е там че нито съм свършвал в нея а и тя ми каза сега като се била прибрала веднага се била измила ма не знам.. нея не и пука въпреки тва аз се притеснявам..
Несъм мн сиг че трябва да ги пие тия хапчета кажете според вас възможно ли е аз ще прегледам за още мнения ма най-вероятно ще трябва да взема някакви..
swords1010
08-24-2007, 23:31
Със сигурност повече без презарватив никога! въпроса е там че нито съм свършвал в нея а и тя ми каза сега като се била прибрала веднага се била измила ма не знам.. нея не и пука въпреки тва аз се притеснявам..
Несъм мн сиг че трябва да ги пие тия хапчета кажете според вас възможно ли е аз ще прегледам за още мнения ма най-вероятно ще трябва да взема някакви..
Ако си сигурен, че не си свършил в нея, едва ли има причина за паника. :wink:
evilkaAaAa
08-24-2007, 23:34
говори с нея и й кажи че се притесняваш :wink: може пък тя да ти каже нещо успокоително :)
Ако си сигурен, че не си свършил в нея, едва ли има причина за паника. :wink:
Не знаеш този отговор колко ме успокои :lol:
Мерси много на теб и на евилка че ми отговорихте :smt008 Чао и пак мн мерси!
[-o< да сте прави
OTGOVOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRR! ETO ETO ETO! :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: MI DAA TI SI BREMENNA, PONE 70% OT FORUMA SA... SI4KI 6E RAJDATE 12 GODIT6NI KURVIIIIIIIIIIIIIIIIIII RODETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!! =P~ =P~ =P~
bloodranger
08-25-2007, 00:28
Ebasi naciqta toz piklio sigurno e na 12 za da ne e 4uval za predeqkulativna te4nost O_o ama praska 4e i bez prezervativ OMG v kac svqt jiveem #-o
bloodranger
08-25-2007, 00:37
30 кинта?! това са точно 50 банички :shock:na moita furna sa 45 puu skapotiq----->iskam banica po 10 st za si4ki balgari [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
bloodranger
08-25-2007, 00:45
30 кинта?! това са точно 50 банички :shock:na moita furna sa 45 puu skapotiq----->iskam banica po 10 st za si4ki balgari [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<45? аз ги смятах по 60 :shock:
къде е тва :lol:
u balgariq bre do furnata do ludnicata ,e tam sre6tu nas det e
--->a bozata e mama si ***la