View Full Version : Мн съм объркана,не знам какво да правя
lady_forever
08-25-2007, 08:42
Много харесвам едно момче от моето училище,което е с 1 година по-голямо.Цяло лято всички приятели се събирахме на купони,излизахме а само той беше в друг град при роднините си .Съвсем скоро той се връща за началото на учебната година. Но тази му е последната година в тва даскало,после ще кандидатства. Не знам какво да правя.Не знам дали ме харесва и какво да правя.Моля ви помогнете ми,ще ви бъда мн благодарна. 8-[ :smt017
еми след като сте от една компания и се познавате..не мисля,че ще ти е много трудно да си постигнеш целите..просто поговори с него,флиртувайте .. и ще има резултат
BebeTooOoo
08-25-2007, 09:48
Той знае ли , че го харесваш?Ако незнае , кажи му.Нищо не губиш.Поне така ще разбереш дали чувствата ви за взаимни.Поговори с него , кажи му какво изпитваш ти.Ако и той ти отговори със същото - добре , но ако това не стане по - добре не се занимавай с него.Не губи време и надежди , а продължавай напред.Айде успех :wink:
Много харесвам едно момче от моето училище,което е с 1 година по-голямо.Цяло лято всички приятели се събирахме на купони,излизахме а само той беше в друг град при роднините си .Съвсем скоро той се връща за началото на учебната година. Но тази му е последната година в тва даскало,после ще кандидатства. Не знам какво да правя.Не знам дали ме харесва и какво да правя.Моля ви помогнете ми,ще ви бъда мн благодарна. 8-[ :smt017
pitai negovi fr-ta dali te haresva ili prati nqkoq tfoq fr-ka da go pita kfo misli za teb,bez da zapodozre 4e go haresva6,ako se okaje 4e te haresva..DEISTAI! :wink:
Sladinka_f
08-25-2007, 10:46
pitai negovi fr-ta dali te haresva ili prati nqkoq tfoq fr-ka da go pita kfo misli za teb,bez da zapodozre 4e go haresva6,ako se okaje 4e te haresva..DEISTAI! :wink:
\:D/
lady_forever
08-25-2007, 19:17
Благодаря! Ще наравя нещо по въпроса,но ме е страх ,че ако му кажа че го харесам а той не ,ще изглеждам тъпо. :(
ZaHaRcHe
08-25-2007, 19:26
Em daJe i da ne te haresva ti nedei da se ot4aiva6 ima i dr m a ako ti kaja 4e spodelq 4uvstvata ti.. ot tui po hubavo nqma nali.. ai uspeh4e
Благодаря! Ще наравя нещо по въпроса,но ме е страх ,че ако му кажа че го харесам а той не ,ще изглеждам тъпо. :(тъпо?нееее спокс :wink: тва е савсем нормално