View Full Version : Проблем
Първо искам да ви кажа че темана наистина е сериозна понеже никога до сега не сам пускал тема тук разгледах целия форум и мисля че не видях като моя проблем.... та приятелката ми много обича да и свършвам в остата и тя да гълта. Това нормално ли е вие момичета обичате ли? Ако ви е срам не ми отговаряите. Та проблема почва тук един път таман и свършвах в остата и незнам какво ми стана но се........ изпишках в остата и тя не се дръпна само си затвори остата и то отиде върху лицето и аз мн се притесних какво да правя какво да и кажа?
дааа върху лицето и аз бързо се дръпнах ама нали се сещаш колкото и бързо да е пак имаше :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: много ми е гадно не сам и се обаждал от тогава :smt010 :oops:
Що лъжиш бе мойто момче? Туй не е възможно чисто физиологически.
LaDy_DaQnA
08-25-2007, 12:26
napulno sym syglasna 4ela sym na mnogo mesta 4e prosto kogato si vyzbuden ti se zatvarq tam piku4niq mehur ne6to takova
Незнам какво се затваря и какво се отваря не сам лекар като вас но и се изпиках на лицето и сега ми е супер криво :oops: :cry:
ChRiSTiaNo_07
08-25-2007, 12:36
:mrgreen:
I az si misla taka :P [/i]
Sweet__baby
09-11-2007, 05:36
Извини й се бе кво толко?! :roll: :wink:
gavro64eto
09-11-2007, 14:31
mnogo si smotan!!!Obadi se na momi4eto i mu se izvini vednaga!!!!Napravi ne6to milo za neq!!!!
Doomcryer
09-11-2007, 14:33
Първо искам да ви кажа че темана наистина е сериозна понеже никога до сега не сам пускал тема тук разгледах целия форум и мисля че не видях като моя проблем.... та приятелката ми много обича да и свършвам в остата и тя да гълта. Това нормално ли е вие момичета обичате ли? Ако ви е срам не ми отговаряите. Та проблема почва тук един път таман и свършвах в остата и незнам какво ми стана но се........ изпишках в остата и тя не се дръпна само си затвори остата и то отиде върху лицето и аз мн се притесних какво да правя какво да и кажа?
Па гръмни се време ти е :smt005
marina star
09-11-2007, 14:37
da,ako ne znae6 patqt po koito minava spermata i urinata e edin i sa6t i kogato si v erekciq klapata na piku4niq ti mehur se zatvarq,taka 4e e nevazmojno 2-ta procesa da protekat ednovremenno
i se pi6eUSTA,A NE OSTA!!!! :smt011 :smt011 :smt011 :smt011
kalpazanka
09-11-2007, 14:38
Остави го да си мисли, че му вярваме :lol:
iz4akai da ojadnee i probvai pak,6tom i haresva i e hubavo???na men ne miharesv,a tq usetili 4e si i se izpikal ili ne razli4i??
rihannka
09-12-2007, 10:42
mi i moq pr svarshva v ustata ama ne se e ipikaval...be ti chesno li izpika i se na liceto..i tq ne se e drapnala..maiko ako moq go napravi shte go ubiq...nz tva momiche qvno e dosta izvrateno :-k