View Full Version : Не мога да се целувам.
GirL_In_LoVe
08-25-2007, 13:53
Kak da si namerja gaje ??? ne moga da se celuvam be hora!A me e sram da si priznaq
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
Mementomori
08-25-2007, 14:01
Никой не се е родил научен!Не изпадай в глупава паника!Ще срещнеш подходящото за теб момче и ще се насладиш на момента,в който устните ви се сливат в едно!
Kak da si namerja gaje ???
Гаджето не е няква скрита гатанка, че да трябва да го "намираш". Когато му е времето то само ще се "намери"
ne moga da se celuvam be hora!A me e sram da si priznaq
Нормално е като не си се целувала да не можеш, не мислиш ли? Когато се целунеш за първи път ще видиш, че не е толкова страшно.
Няма нищо срамно в това ;)
SiQn4Eto0_360^^^><&
08-25-2007, 14:02
Ami...as nemoga da ti pomogna :lol: :-D :-D :-) :) tc ne moe se celuva :P :P :P :P :P :mrgreen: :mrgreen: :-D :lol: :lol:
MajeStic
08-25-2007, 14:04
Kak da si namerja gaje ??? ne moga da se celuvam be hora!A me e sram da si priznaq
Аз като не можех да се целувам да не би да ме спря да го направя? :roll:
Защо не пробваш да порепитираш с някоя приятелка? Ще се научиш лесно. Пък може и да ти хареса. ;-)
Защо не пробваш да порепитираш с някоя приятелка? Ще се научиш лесно. Пък може и да ти хареса. ;-)
Аз така се научих хХ
Плюс тфа като си намира6ш гадже сигурно в тестовия въпросник ням да те питат каксе целуваш
kobrichka
08-25-2007, 14:32
Никои не се е родил научен,всеки нещо не може,но ако не пробваш как ще разбереш.Гаджето само ще доиде,тогава когато го очакваш най-малко.
практиката му е цаката :wink: напълно вярно е че никой не се е родил научен....
Ami...as nemoga da ti pomogna :lol: :-D :-D :-) :) tc ne moe se celuva :P :P :P :P :P :mrgreen: :mrgreen: :-D :lol: :lol:
Mn si zle weee!!!!
Mn si zle weee!!!!да да ти си се родил научен ](*,)
neverand
08-25-2007, 14:54
Ще се научиш,спокойно :) Може на бъзик да го подхвърлиш на някоя приятелка и да те научи ;)
i zna4i, smqta6 4e kato se nau4i6 da se celuva6 6te si nameri6 gadje :smt017 taka li ?!?!...... az p1k mislq 4e tva 4e nemoje6 da se celuva6 ne ti e tragediq, 6te se nau4i6 .... p1k gadjeto, moje6 da go hvane6 i bez da moje6 da se celuva6 :wink:
neverand
08-25-2007, 14:57
i zna4i, smqta6 4e kato se nau4i6 da se celuva6 6te si nameri6 gadje :smt017 taka li ?!?!...... az p1k mislq 4e tva 4e nemoje6 da se celuva6 ne ti e tragediq, 6te se nau4i6 .... p1k gadjeto, moje6 da go hvane6 i bez da moje6 da se celuva6 :wink:
като можеш да се целуваш е мн по лесно :-D имаш малко повече самочувствие,че го можеш,а като не можеш те е страх да не стане някъв фал :)
`Death`Whore``
08-25-2007, 14:59
А как знаеш дали можеш, след като не си опитвал? Гадже не се "намира", това са чувства...нещата обикновено се случват по мног шантав начин и точно когато не очакваш...
gabrielka@a
08-25-2007, 17:05
На колко си години,авторе/авторке?
bai_brother
08-25-2007, 17:43
Една стара българска мъдрост казва : Всичко с времето си.
Така че споко , и на това ще му дойде времето. :D
SlAdKy_KoTi
08-25-2007, 18:15
ем нз според мен ша е по-яко да си намериш гадже и тогава да му подхърлиш че не моиш и тойй...да та научи...нз ша е готино :wink:
И аз не се бях целувала и първата ми целувка беше на средно статистически късна възраст(17) и да ти кажа по-лесно от това няма! Става толкова спонтанно! Не се шашкай и кйсмет! \:D/
искаш ли да не науча? :-D
kogato sre6tne6 mom4eto s koeto iska6 da bude6, celuvkata i vsi4ko ostanalo 6te si doide ot samosebe si, moje dori da se o4udi6 kato razbere6 4e vsu6tnost, moje6 da se celuva6 adsi dobre, tova 6te razbere6 kogato go opita6. yspeh
You ArE iT
08-25-2007, 23:01
kara6 nqkoq fr da se poceluva s tebe i ne si misli 4e tfa purvata celuvka e nqkvo veliko ,super nenormalno ne6to,a ako puk tolkova ne iska6 s priqtelka gledai da ne se pritisnqva6 kogato doide momenta i ne stoi skovano po-dobre da izleze taka 4e eksperimentira6 s celuvaneto otkolkoto da si skovana i dr vednaga da se seti 4e ne moje6 da se kiss,sega sigurno tva celuvaneto ti se struva ne6to koi zn kvo ,ama ne e taka sled nqkoq godina tfa 6e e kato decka igra i nqma da ti prai vpe4atlenie ;) :D
давам професионални уроци по целуване, за контакти - ЛС 8) :-D
Just_say_no
08-26-2007, 09:18
Ми като пусна темата кво ? Научи ли се да се целуваш? ](*,)
FiFcheto
08-26-2007, 13:11
Praktikuvai ala bala i az ne sam mogla i taka ma s praktikata si4ko stava!kakto i da se nau4i6 da prai6 nekfo qstie pak trqa da opita6,posle pak i taka se nau4ava6 :)
ThePowerOfLove
08-26-2007, 13:17
Всеки отначало си мисли,че не може :roll: Но ще видиш,че напразно си се притеснявала :wink: Споко,това си идва отвътре :wink:
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
гаджетата не се търсят по листовки от сорта: "Мога да се целувам, хайде да станем гаджета" [-X
Хората ти го казаха, не можеш ей така да си намерш гадже, когато му е времето, то само ще те намери.
А относно целуването, никой не те задължава да казваш на въпросното момче, че не можеш. Всичко си идва от само себе си. Пък и виж друг начин....ако му кажеш от сорта "Не мога да се целувам, ще ме научиш ли" и може даже да се зарадва.
Тва с приятелката можеш да го пробваш
lyly_lili
08-26-2007, 15:49
ako iska6 predi da stane6 gadje s nqkoe mom4e mu kaji"eee pi4,kolko sme6no mi stava kato si pomislq ot kolko mn vreme sum nqmala gadje i sig sum zabravila kak se prave6e " :D 100% 4e 6te ti kajee ili"e kak tva e nevuzmojno'' ili "6te vidim" :-D
Аз продължавам да не ви разбирам...Ко има да се разправяте:'ма аз не мога да се целувам...Вкарваш му един език,като преди т'ва му измърморваш,че ти е за пръв път или нещо от сорта,вкарваш му един език,и после може да го питаш как си се справила,а гаджетата сами си идват на мястото,е не може да не правиш нищо,просто в един момент го намираш...
Незнам как става така,'ма става :wink: Сигурен съм в това :D
Хейтърката :PpPp
08-26-2007, 16:53
Ще се научиш ма,леле по 23846238654283684 теми такива на ден се пускат [-( [-(
Аз продължавам да не ви разбирам...Ко има да се разправяте:'ма аз не мога да се целувам...Вкарваш му един език,като преди т'ва му измърморваш,че ти е за пръв път или нещо от сорта,вкарваш му един език,и после може да го питаш как си се справила,а гаджетата сами си идват на мястото,е не може да не правиш нищо,просто в един момент го намираш...
Незнам как става така,'ма става :wink: Сигурен съм в това :D
ами аз съм съгласна напално с това така че няма какво да му мислиш...лесно е само си преодолей страха(от провал) и кфо ако 1та целувка не е идеална та нали ще има 2ра за това :)
mn to4no kazano.
_Ana_Carenina_
09-03-2007, 09:20
lizard тва че за тебе е просто да си набуташ езика, не значи че и за момичето значи същото..и не виждам някъде да пише,че е забранено да се пускат сходни теми...отделен е въпроса,че за всеки неговото си е различно и индивидуално.... а на момичето бих казала,че за всеки е имало първи път и да не се бои,защото това по себе си е приятно изживяване и оставя винаги хубави емоции!а ако просто си набуташ езика не вярвам да го запомниш като хубаво... :-)
VerryBerry
09-03-2007, 10:10
6te se nau4i6,spoks :wink: ni6to sramno nqma v tova da ne moje6 da se celuva6,6te te nau4at
rihannka
09-03-2007, 10:29
nqma chovek koito da nemoje da se celuva.tva che vse oshte ne si,ne znachi che nemojesh.tolkova e prosto.kato ne napravil neshto ne znachi che nemojesh...
Най-хубавата целувка е неопитната :smt007
Казвам така ,защото наскоро си хванах гаджето,което от мн време не се е целувало и адски мн ми хареса тази негова неопитност ,супер сладко се получава :smt008
kotetyyy
09-03-2007, 17:25
Mn si zle weee!!!!да да ти си се родил научен ](*,)
:-D
em i ac ne moa da ce celywam ii sYper mnogo ce pritecnqwam makar che sq s moita priqteLka ce racbrahme tq da me nauchi ;Pp~ imaLa sym gadje obache me e ctrax da probwam .. procto cnam che nqma da ce cprawq ii ymiram ot ctrax ;[
black_rose_fr
09-14-2007, 22:55
ne se pritesnqvai,na vsqko momiche mu se e sluchvalo da si misli che ne moje da se celuva kogato nqma praktika..nai vajnoto e da si spokoina,uverena v sebe si i da ne burzash(ezikut mu nqma da izbqga).samo ne go ligavi celiq!!bavnite celuvki sa nai sladki!!
ZaHaRcHe
09-14-2007, 23:16
ем как да си намериш гадже това нз ..Но за целувките не се притесняваи секи отначало не е знаел но секи се е научил
FEN_NA_MOTORI
09-15-2007, 00:48
Никой не се е родил научен, ако не си сигурна остави момчето да води, просто го следвай...Та това е като танц! Всичко идва от самосебе си, няма смисъл от притеснения! Просто остави устните да се слеят ...
:smt006
Samotno_Angel4e
09-16-2007, 13:28
Eto...Nau4i se...
http://www.videojug.com/film/how-to-kiss-someone-passionately
ledenakrasota
09-16-2007, 14:09
Да имаш гадже и да се научиш да се целуваш ти е станало фикс идея :smt011 Всичко ще си дойде с времето..спокойно дишай [-X Ако пък толкова си обсебена от идеята за целуване хвани си някоя дружка да те научи.Няма да си нито първата,нито последната :-k А гадже ще си намериш.Все още няма опастност от недотиг на мъже :smt005
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
Пусни снимка и ако си арна ще те науча
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
ami gaje stiga da iskash mojesh da si namerish-nachini mnogo.I tova che ne mojesh da se celuvash..ne mislq che e nqkakva prechka da sreshnesh podxodqshto za teb momche s koeto naistina bi se nasladila na vulshebnia moment...vse pak nikoi ne se rajda naychen i ne mislq che tova e povod za pritesnenia ili puk sram
simba007
09-16-2007, 16:32
za vsi4ko si ima purvi put 6te se nau4i6 i az ne mojeh i se nau4ih nikoi ne se e rodil nau4en!!!!! :-)
еми за всичко си има първи път няма страшно!! :) както всички казват никой не се е родил научен и всеки се научава!!! ;):) а тва че не може да се целуваш определено не означава че няма да си с подходящия за теб човек!!!
Аз като се целувах за 1-ви път просто бях убеден,че мога да се целувам хубаво....И момичето не спря да ми повтаря колко страстно съм се целувал след това.....Как да ти кажа...Отпусни сиустните....Опитай за засмукваш нейната горна устна..ама не като вакуум :lol: ....Наклони си главата на дясно подай си езика леко навън остави го да влезне в устата и....след 7-8 сек го изкарай бавно като устните ти минават по някоя от нейните устни ......Можеш да лижеш с език някоя от устните и.....Остави се на желанието!
И аз бях така! :mrgreen: и при мен тя не спря да повтаря колко страстно съм се целувал...Важното е да се убеден/а,че ще го направиш! 8) :wink:
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
gaje ne padat ot nebeto (koga 6a se nau4ite nai setne) saposnai se s nekvi hodi s tiah kani gi ......A tva sa celuvaneto.....ostavam bes komentar
miss_fatty
09-17-2007, 09:51
Eto...Nau4i se...
http://www.videojug.com/film/how-to-kiss-someone-passionately
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: тва е мноо смешно,бе!! :lol: :lol: :lol: :lol: УЖАС!!!
А по темата:Няма кво да се панирате толкова!Не е нищо сложничко,даже си е мноо просто!Оставяш се на момента,на чувствата и най-вече на партньора иии тва е!Аре успех на всички!! :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008
Deni4ka93
09-17-2007, 10:01
Неможеш или не си, щото има разлика?
bqsna_teenagerka
09-17-2007, 10:14
и аз не можех,но когато го направих,просто ми идваше отвътре какво да правя....без да съм си написала някакъв сценарий се полу4и ::: :P
sasha_90
09-17-2007, 10:24
Ще си намериш гадже и ще се научиш да се целуваш!
Кво значи да можеш да се целуваш? Ще ми се обясни ли? Всеки си се целува по свой си, различен начин. От което следва, че и възможността за гаф винаги я има, с което разбира се можеш да си оправдаеш грешката, ако се наложи. И аз бях на тоя хал, и аз се притеснявах супер много, докато един ден не си награбих приятелката и тя каза, че си се целувам много добре. И после пак пробвахме, и пак, и пак (май вече прекалявам с подробностите :lol: ) Та...мисълта ми беше, че ако нямаш опит това не бива да те плаши. Хващаш и квото стане...
sladko_teenche_v
11-28-2007, 17:57
Добре де.....ама как да следвам движенията на момчето при френската целувка примено или при др кис
*.~*`*~* anaRial *.~*.`*`
11-28-2007, 18:31
Milichka, spored men oshte ne si gotova. Tova ne e neshto, koeto se uchi, to idva ot samosebe si, trqbva sama da pochuvstvash, che iskash tova da se sluchi, a ne da go pravish, samo " zashtoto trqbva" . Mnogo momicheta pravqt podobni greshki vuv vuzpriemaneto na neshtata. No ne se bezpokoi i tvoeto vreme shte doide, no togava, kogato naistina go iskash, a ne zashtoto naprimer nqkoq priatelka veche se e celuvala i ti ne iskash da ostanesh po - nazad. Pomni, vseki e razlichen i tochno tova e hubavoto :) Ne se nasilvai, nqkoi den sama shte pochuvstvash, che go iskash i che go mogesh, oshte predi da se e sluchilo :) Tova znachi da se chuvstvash gotova :) Uspeh! :-)
Icko_pld
11-29-2007, 14:18
Vaprosa ne e v celuvkata a v romantika makar 4e v tova vreme tq iz4ezna no kakto i da e vse nqkaksi 6te se nau4i6 ;-) =P~ :smt008 =;
slun4ice_90
11-29-2007, 15:06
Това да ти е проблема,просто когато намериш човека ще се научиш :-P :---)
И аз не можех, ама се научих.
:oops:
sweet_sorcerer
11-29-2007, 21:09
Ами никой не се е родил научен, аз ти препоръчвам ако толкова те е срам хвани някой твой приятел и го помоли да ти помогне......ама според мен най - добре е да изчакаш, като си хванеш гадже, той ще те научи най - добре ... :wink:
Това да ти е проблема,просто когато намериш човека ще се научиш :-P :---)
+1