View Full Version : Съвземете се малко.
:D taka naskaro 4etoh 1 tema za "debelite mom4enca" ta iskam da vi vduhna malko samo4uvstvie kato gledam kolko ste ot4aqni...taka az sum si takuv :P (leka pulen ina4e mnogo zdrav :) demek ama pak moje da se kaji 4e spadam malko ili mnogo kum vas)taka vie kazvate 4e ne mojete da si namerite momi4eta bratleta 6te vi razkaja 4e ne e taka....bil sum s dosta hubavi momi4eta(seksualno samo s 1 na moreto poznata ot grada)
vuprosa e da ne se samosajelqvate a da budete uvereni v sebe si i taka vi vruzvat 6te se iznenadate kolko (i az bqh kato vas ama s pove4ko umenie iznenadva6to mi vurza momi4e 2 god po golqmo ot mene i ubiistvena macka)ta mom4eta dru6te se gotino no estestveno ne se pravete na takiva kvito ne ste ose6ta se,e sega 4estno kazano ne sum imal gadje ama tva e 6toto sum se vliubval 2 puti i to v nepodhodq6ti ama tva e druga tema ta deistvaite e i momi4etata 6te podvardqt mnenieto mi :)
Moderated by koalka
т.7 от Правилника!
bai_brother
08-25-2007, 18:10
Аз лично мисля че не е важно телосложението , ващно е какъв човека вътре в тялото. ;-)
Напълно съм съгласна с автора.Повече влияние оказва държанието на едно момче към дадено момиче, поне при мен е така.
Аз лично мисля че не е важно телосложението , ващно е какъв човека вътре в тялото. ;-) =D>
neverand
08-25-2007, 18:37
Аз лично мисля че не е важно телосложението , ващно е какъв човека вътре в тялото. ;-)
е кво да има вътре в тялото,кръв,органи и кости :S
kolko si zabaven kuci da ne ti e rodnina ? :D :::
Така е, но все пак има някои граници, при чието пресичане човек става просто ... отблъскващ. Определено трябва да гледаш човека, който стои зад черупката, но не може да се отрече, че макар и малко, външния вид има значение. Не казвам, че трябва всички да са мускулести модели (и аз самия не се вписвам в този идеал), но все пак човек трябва да полага елементарни грижи за себе си. Нямам предвид само килограмите... да хванеш да се срешеш, да се подстрижеш, да се обръснеш, да се измиеш, да се облечеш спретнато и чистичко и ... все пак поне да излизаш да тичаш, за да не си разлят като медуза, а и защото е полезно за здравето! ;)
ZaHaRcHe
08-25-2007, 19:30
Da taka e 4e po vajno e da gleda6 vyrte6nata krosota na 4ovek i kakvo nosi v sebe si no.. kato se zamislim bihme li iskali nqkoi ogromen da stoi do nas kolkoto i da gledame dobroto syrde na nqkoi ne mojem da si izkrivim do6ata i da izlizame s nqkoi ogromen
a razbirase 4e ima granici to ako ne se grije6 za vun6niq si vid re6i6 se kupe6 se i t.n. kakto izbroi pi4a to kuv li trqbva da si..az govorq po princip i gledam sebe si moje da se kaje 4e pri4eskata mi e normalna spretnato oble4en sum po princip ama to tva si vliza v kruga na ne6tata 4eta tuka temite i mi stava gadno za tiq mom4eta deto se filmirat ot nadnormenoto si teglo i tva gi vuzpira
malakalmavt
08-25-2007, 23:30
честито уе, ти си открил топлата вода :-s
на колко годинки си? =D>
о.О Най-сетне открих смисъла на живота ми, о, ти, велики мислительо! #-o
Radvam se 4e pomognah :D :D na 14 sum btw
taka kato gledam temi4kite ima6e nujda da go napi6a az ne pi6a 4e sum go otkril a se opitvam da vduhna samo4uvstvie i overenost na hora s takuv psihologi4eski problem
phxahaxha
08-26-2007, 01:14
ti hubav0 se 0pitva6 ama .... dano ima rezyltat :-D
puk za tez deto se oplakvat i jalvat ot sebe si edva li ne,ot tegloto si ili vida si - mi vzemete se v race be mamka my! kato ne se haresvate se opitaite da se promenite! to s mrankane i povtarqne ni6to nqma da stane. nito 6e svalite kilogramite,nito 6e natrypate myskylna tai 4e .... vsi4ko si e vav va6ite race i nai-malkoto koeto e - mojete da napravite kakvoto e po silite vi,bilo to i samo ograni4avane ot nqkoi ne6ta za hapvane da re4em :wink:
... puk i nemoje da otre4ete 4e edna nova pri4es4ica ili nqkoq i dr nova dre6ka nqma da promenqt ne6tata [-X
cakata e da se nadahate i da se kefite na sebe si,za da vi se kefqt i drygite :smt016
... ta tova iskah da kaja de :smt045
IKisseDAGirL
08-26-2007, 06:19
Проблемът не е изобщо психологически, чисто физически си е :wink:
Колкото и голямо самочувствие и увереност да има едно момче/мъж, ако ми е неприятен на външен вид, не бих била с него за нищо на света. Престанете да пренебрегвате значението на външността.
Това че 2-3 са ти вързали, не говори нищо, не се знае какви са. Морето пък изобщо какво го споменаваш, то не се брои :lol:
Истината е, че едно уважаващо себе си момиче ще иска да вижда до себе си нещо красиво, за да се чувства пълноценна :!:
Вместо да си търсите глупави оправдания и да се опитвате да се успокоявате, вземете да направите нещо за себе си.
То е най-лесно да лежиш, да мързелуваш, да четеш теми от рода "наръчник как да ме харесват без да правя нищо по въпроса" и после да очакваш мадамите да ти се хвърлят на врата.. да, да :roll:
az ne kazvam 4e sum "debel" imam korem4e i dupence :D ama tqloto mi e ustroeno taka 4e ne se zabelqzvat koi znae kolko mnogo i za 14 godi6nna vuzrast da ti vurjat 4-5 qki :-k mhm smqtam 4e e dostata4no (btw taq na moreto be6e mnogo qka ama kakto kazva6 to tam moje i da ne se broi :) )a i na momi4etata im puka ako imat dulga vruzka s nqkoe mom4e i pravilno kaza 4e mom4etata samo s murzeluvane ne stava fitnesi mnogo to za vas e nai lesno da natrupate muskuli 6toto imate masa povqrvaite li4en opit
mir4ovski
08-26-2007, 11:36
kolko si zabaven kuci da ne ti e rodnina ? :D :::
da nqkav mnogo blizak rodnina??/
i az mislq 4e e vajno kva e dy6ata a ne kakvo e tqloto
Mementomori
08-26-2007, 11:43
Наистина килограмите не са толкова важни!По-важно е държанието на дадения човек!Но пък от друга страна човек не бива да се "захвърли",да се изостави до такава степен,че да стигне огромно тегло!Затлъстяването е един от най-големите и притесняващи проблеми сред българите,което води до безброй сърдечни проблеми!Има диетолози за този проблем и човек рано трябва да го осъзнае и да мине на разделно хранене,а не да спазва диети,казани му от някоя приятелка или съседка!Един от другите пороци сред гражданите на България е,че претендират да разбират от всичко във всяка една област,а всъщност не е така!Нека специализиралите се в диетологията да помогнат на хората с наднормено тегло!
IKisseDAGirL
08-26-2007, 12:53
i za 14 godi6nna vuzrast da ti vurjat 4-5 qki :-k mhm smqtam 4e e dostata4no
btw taq na moreto be6e mnogo qka
То се е видяло защо си пуснал темата..
misli6 4e sum pusnal temata da se izhvalq :? priqtel pred koi kato tuka nikoi ne me poznava prosto otgovorih na 4oveka koito me be6e malko ili mnogo opreknal O:)