View Full Version : Объркана съм
s priqtelq mi bqhme mnogo blizki, i imahme mogo silni 4uvstva 1 kum drug, no v 1 momen toi mi prati sms 4e kusame, i 4e nqma 6ans da se opravqt ne6tata. sega blizo 2 sed. po-kusno mi pi6e, i mi pi6e ne6ta koito zasqgat vruzkata ni. vuprosut mi e kakvo moje da iska ot men: priqtelstvo ili otnova da se suberem????? vie kak mislite???
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
mir4ovski
08-25-2007, 19:39
KVO ZNA4I NESHTA KOITO ZASQGAT VRAZKATA NI?
neverand
08-25-2007, 19:39
не вярвам да е приятелство...попитай го него :) той щи каже ;) а ако искаш да си с него,може да се опиташ да направиш чудо :)
ZaHaRcHe
08-25-2007, 19:40
sedni i pogovori s nego
i 6te razbere6
toi kakvo iska
мисля че трябва да го попиташ
Angel4enebesno
08-25-2007, 20:00
Nqma da razbere6 taka!Edinstveniqt na4in e da pogovori6 s nego,da go pita6 kvo stava!Nikoi tyk ne e v sustoqnie da ti kaje!
аз ли съм
08-25-2007, 20:12
егати тъпанара, как с смс... тоя е пълна отрепка щом не може да ти го каже в лицето
мани , не съжалявай - значи не си е заслужавал толкова много
KVO ZNA4I NESHTA KOITO ZASQGAT VRAZKATA NI? - namekva6e za momentitevkoito bqhme zaedno. govore6e da tova koeto sme pravili
Не знам, не го познавам и не мога да ти кажа. :wink:
Но все пак той ти е написал, че иска да скъсате, това не е ли достатъчно?Не е ли достатъчно, че го е направил със смс?
Не знам, не го познавам и не мога да ти кажа. :wink:
Но все пак той ти е написал, че иска да скъсате, това не е ли достатъчно?Не е ли достатъчно, че го е направил със смс?
to4no za6toto e dostatu4no za6to sega me tursi i mi govori za minali ne6ta
Прави му се секс на момчето. Просто след тебе е останал на сухо.
ne pitai nas a nego nie nqma kak da ti kajem [-X vse pak toi znae kakvo mu e v glavata :roll:
pitan4icata
08-29-2007, 20:57
nai dobre e da sednete i da se razberete.. sami
ina4e ako pita6 men.. (az sadq po sebe si..) moje bi kogato e poiskal da skasate edin vid si mu omraznala i sega kato mu e minalo ve4e otnovo mu lipsva6 i sega opipva po4vata dali moje se opraqt ne6tata..
horata sa kazali ''trq zagubi6 ne6to za da go oceni6''
nai dobre izlezte i pogovorete seriozno!
nai dobre e da sednete i da se razberete.. sami
ina4e ako pita6 men.. (az sadq po sebe si..) moje bi kogato e poiskal da skasate edin vid si mu omraznala i sega kato mu e minalo ve4e otnovo mu lipsva6 i sega opipva po4vata dali moje se opraqt ne6tata..
horata sa kazali ''trq zagubi6 ne6to za da go oceni6''
nai dobre izlezte i pogovorete seriozno!
mi toi isak da se vidim pod pretext 4e ne sam 4erpila ot zaplatata.i tukmo 6te govorim
вариянтите са много,може да те скъсал с цел да те нарани и сега да се опитва пак да го направи,може да те е скъсал 6тото си е намерил друга,сега са скъсали и той търси подкрепа от теб,или пък иска пакд а се съберете колкото да не е без гаже,може да те е скъсал но да е осъзнал 4е му липсва6 и да иска да си те върне...а и наистина може да иска само приятелство..
съ6тност ти би трябвало да знае6 6то те е зарязал,това ако го бе6е споменала 6те6е да улесни6 съвета ми...
П.П съвет: попитай го,за 4увствата му,и кфо то4но иска...
FiRe_LaDy
09-04-2007, 14:10
Излез и поговори с него.Питай го какво иска от теб и реши дали го искаш и ти.
Може само да се ебава с тебе, а може и да иска да се съберете, знам ли...честно казано не знам, така че седнете и поговорете като големи хора..ние няма как да ти помогнем, просто трябва да го попиташ, просто няма как да разбереш иначе :wink:
sasha_90
09-04-2007, 14:36
Питай него.
вариянтите са много,може да те скъсал с цел да те нарани и сега да се опитва пак да го направи,може да те е скъсал 6тото си е намерил друга,сега са скъсали и той търси подкрепа от теб,или пък иска пакд а се съберете колкото да не е без гаже,може да те е скъсал но да е осъзнал 4е му липсва6 и да иска да си те върне...а и наистина може да иска само приятелство..
съ6тност ти би трябвало да знае6 6то те е зарязал,това ако го бе6е споменала 6те6е да улесни6 съвета ми...
П.П съвет: попитай го,за 4увствата му,и кфо то4но иска...
nqmalo za kvo da si govorim