View Full Version : Аз и майка ми
Хора моля ви се дайте ми някъв съвет,че не издържам вече.Начи аз съм на 15 почти на 16 и с майка ми ужасно мн се караме.Навън ме пуска само до 8 понякога и до 8:30.Постоянно ми повтаря,че за нищо не ставам,че съм била мн разпусната,оценките са ми били слаби,а аз имам само 5 и 6 дори и когато съм имала 5,50 тя е казвала че може да бъде и повече.Винаги ме сравнява с брат ми който е на 25 казва ми дори че няма да завърша и ще работя като секретарка.Имам си приятел който тя не мож е да понася,макар че знае,че той ми е най-близкия човек и само с него мога да споделя.толкова мн пъти говорих с нея но тя не слуша знае си нейното.А сега тя ще ходи на Прага и казва че аз ще ида с нея само защото съм я помолила да остана при брат ми казва че ако не отида с нея ще ме прати при баба ми ама няма да си остана в града,а аз не искам да ходя с нея просто защото знам че само ще се караме няма да си говорим.Незнам как да и го кажа незнам вече ка да говоря с нея.Майка ми и баща ми са разведени и тя постоянно ми говори против него все едно не ми е никакъв.Омразна ми вече.Ох съжелявам че писах толкова мн,но имах нужда да споделя.
Pff mn kofti rabota dobre 4e nqmam takiva problemi.Stqgai bagaja i otivai pri bashta ti ako e po-pekan,a ako ne...stiskai zabi i si misli kak edin den 6te i go varne6 :-D
понякога наистина ми се иска да си стегна багажа ама си викам още 2 години и на квартира.може пък и да ме послуша някой ден :smt017
amm nai dobre e da iz4aka6 o6te 2 godini stiskai zubi i 6te se opravi6 posle otiva6 na kvartira a sled kato ospee6 i stane6 po golqm 4ovek ot neq 6te i go navira6 v nosa i si misli za tva
накарай брат си да я помоли да останеш при него, той поне би трябвало да е по-близък до твоя начин на мислене
Амиаз помолих него и приятелката му-те живеят заедно,да остана при тях и да помолят майка ми,брат ми го направи ни не успя да я убеди а приятелката му може и да може да я убеди те доста се разбират,но ще видим сигурно ще отстъпвам пак
sexy&crazy
02-20-2008, 19:44
amm nai dobre e da iz4aka6 o6te 2 godini stiskai zubi i 6te se opravi6 posle otiva6 na kvartira a sled kato ospee6 i stane6 po golqm 4ovek ot neq 6te i go navira6 v nosa i si misli za tva
+1
sexy&crazy
02-20-2008, 19:44
+1
mhmhmhmhm
02-21-2008, 12:47
Секси не знам си кво,аре спри с тия стари теми!
Seducti0n
02-21-2008, 19:03
Неактуална тема. :)