Влез

View Full Version : Искам съвет

Angel4enebesno
08-25-2007, 20:17
Хора имам нужда от помощ,съвет...преди една година ходех с момче,което много обичах,а и тои твърдеше така,но един ден просто тои каза,че не иска връзка и скъсахме!Той беше първата ми любов и аз го изживях много тежко!Вече съм поприела нещата и ходя с друго момче!Нещата вървят и той много държи на мен!Болката,обаче ме спира и ме е страх...уж всичко е наред,но в дадени моменти се усещам,че мисля за онова момче и ми става мъчно,искам да го видя и ми се приревава...не знам какво да правя!Имам нещо истинско и не искам да го загубя заради мираж...даийте съвет!

miloto_girl_4e
08-25-2007, 20:22
Е, какво да те посъветваме освен обичайното ...
Времето притъпява чувствата ти и те избледняват...
Нормално е да мислиш за първата си любов, но нека той остане само в мислите ти(колкото се може по-рядко обаче), не предприемай никакви действия :!: [-X
Наистина е тъпо да изпуснеш питомното, за да гониш дивото...
Минала е една година, това момче се е променило, дори вече може да не те привлича, по-скоро обичаш спомена за него, отколкото самият него...

ZaHaRcHe
08-25-2007, 20:22
da ti kaja 4e i az bqh taka i sym taka de s moita pyrva liubov uj mn golqm obi4 tui onui i nakraq edin den mi kaza vs svyr6i
boli me i vinagi 6te me boli
Spomena za pytvata liubov vinagi e nai boleznen no sled vremeto utihva no ne se zabravq
trqbva da se zabavlqva6 i da pravi6 vs vyzmojno da ne se se6ta6 za nego

neverand
08-25-2007, 20:25
и 10 години да минат,ще се сещаш за него,а времето не лекува :) пак ще ти става гадно за това което е направил :)

Angel4enebesno
08-25-2007, 20:28
Lo6oto e,4e sum tvurde iskrena i,kogato ima ne6to mi proli4ava i mi e trydno da luja 4ovek,na koito durja!