View Full Version : Глупаво ли постъпвам??
винаги права некфи тъпи неща когато съм със някое гадже и се натискаме възбуждам се мн ясно сичко е мн хубаво но когато стигнем до секса аз винаги казвам не не да кажеш че сам детствена и за тфа неискам да ама никога не сам го правила с момче което обичам или поне имам чувства към него винаги го права с някои бивш и то не защото го обичам а просто е така .. права го а незнам защо дори не сам толкова възбудена но го права Отидох преди 3 седмици с едно момче което мн обичах и естествено не му пуснах... :( и бяхме на кино и нищо нито ходим нито нищо и аз му казах че ми се ходи до тоалетна и тои ме чакаше отвън и ааз му казах ела и кво напраихме го в кенефа а незнам зашо го напраих... :smt012
кво искаш да питаш от цялото тва което каза ? ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
naMy4Ho_KoTe
08-25-2007, 22:33
Постъпваш глупаво, ирационално и незряло.
bloodranger
08-25-2007, 22:34
s dve dumi patka
ми къф ми е проблема :( хаха сигурно няам представа за кво го права но го права аз е така седа и незнам защо го права :( ....
BaBy`TiGeR
08-25-2007, 22:37
кво искаш да питаш от цялото тва което каза ? ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
Ми то въпроса си е заглавието на темата дали постъпва глупаво ;)
Ами аз ще ти кажа,че ти си знаеш най-добре какво правиш за да го правиш с бивши значи ти харесва значи с тях имаш желание а и примерно с бившо гадже имаш опит знаеш как е с точно това момче как обича или какво ще му хареса..както и той знае за теб.Но може би е време да загърбиш миналото още много момчета сигурно ще смениш и няма нищо лошо в това да опиташ нещо ново и с другите.. ти си знаеш най-добре какво правиш и сама можеш да разбереш дали постъпката ти е глупава или не ..Успех ;)
BabY`Tiger въпроса е ф тфа че докато сам с някое гадже не го права с тях никога е така ходех с едно момче 3 месеца а тфа е супер мн и кво не го напраихме аз не исках и след 1 месец му казах че искам секс с него но не и нищо повече със секи го права тфа ;(
naMy4Ho_KoTe
08-25-2007, 23:02
ми къф ми е проблема :( хаха сигурно няам представа за кво го права но го права аз е така седа и незнам защо го права :( ....
Можеш вмето да ходиш да се е*еш с желание да счупиш рекорда на махленската к*рва, да седнеш и да се замислиш защо правиш така, как да спреш да го правиш. Ако не успееш сама да го измислиш - винаги можеш да отидеш на психолог за лек разговор и съвет.
ем по някакъф начин така като преди не сам е навила го права деда знам шот им го дължа незнам..хаха аз сам на 16 а сам праила толко мн глупости та няа накъде и проблема е че продължавам да ги праа когато ми пука за някое момче просто немога да го направя с него защото си мисля че ще сгреша ли незнам.. страх ме е се едно да не се проваля а когато сам с някои за които ми е се тая не ми пука кво ше стане..
boli_me_fara_za_vas
08-25-2007, 23:41
ако си и готина, значи съм срещнал момичето мечта, даи skype!
naMy4Ho_KoTe
08-25-2007, 23:51
s dve dumi patka
Благодаря за превода в ефир :-D
bloodranger
08-25-2007, 23:53
s dve dumi patka
Благодаря за превода в ефир :-D
пак заповядай ма да не ти стаа навик :wink: :P
naMy4Ho_KoTe
08-25-2007, 23:53
ем по някакъф начин така като преди не сам е навила го права деда знам шот им го дължа незнам..хаха аз сам на 16 а сам праила толко мн глупости та няа накъде и проблема е че продължавам да ги праа когато ми пука за някое момче просто немога да го направя с него защото си мисля че ще сгреша ли незнам.. страх ме е се едно да не се проваля а когато сам с някои за които ми е се тая не ми пука кво ше стане..
Почини си малко от момчетата. Даже не малко. Изчакай да съзрееш малко духовно и тогава може би всичко ще върви по мед и масло. Може би просто не си зряла за връзка, а комплексите и желанието да погъделичкаш самочувствието си те подбутват да се чукаш с куцо и сакато.
а бе може и така да е незнам просто немога да разбера защо немога да го направа с някои които обичам :( просто немога а незнам защо Харесвам момчетата кои не ги харесва хаха харесвам и момичетата ама тфа е друго ;(
naMy4Ho_KoTe
08-26-2007, 00:06
а бе може и така да е незнам просто немога да разбера защо немога да го направа с някои които обичам :( просто немога а незнам защо Харесвам момчетата кои не ги харесва хаха харесвам и момичетата ама тфа е друго ;(
1. Пробвай с момиче, ако си се влюбила в нея.
2. Наистина имаш нужда да поговориш с човек на живо, който може да те разбере (визирам родители, близки приятели, психолог, учител, който и да е, но да си сигурна, че може да ти даде компетентен съвет). Спри да се чукаш и потърси причината.
xaax спри да се чукаш хаха тфа звучи мн гадно бе хаха не е чак толко гадно оо да баш на наще ще кажа или на некои приятел хаха сички ме мислят за свесна ;) няма си развалям репотацията хаха на добро момиче ;) с момиче сам го праила и е хубаво да ама не си се представям като обратна чудила сам се дали не сам и то мн пъти мисля че не сам тфа са просто временни неща както сичко дето праих хаха минавам през труден период
naMy4Ho_KoTe
08-26-2007, 00:14
xaax спри да се чукаш хаха тфа звучи мн гадно бе хаха не е чак толко гадно оо да баш на наще ще кажа или на некои приятел хаха сички ме мислят за свесна ;) няма си развалям репотацията хаха на добро момиче ;) с момиче сам го праила и е хубаво да ама не си се представям като обратна чудила сам се дали не сам и то мн пъти мисля че не сам тфа са просто временни неща както сичко дето праих хаха минавам през труден период
Момиче.. Много са ти пре*бани принципите и приоритетите в този живот.. Аз предпочитам да ме мислят за к*рва, но аз да зная, че не съм. Отколкото да ме мислят за свестна, но аз да зная истината, че съм няква на*бана и пре*бана мърша
Oxxx... ako oshte edin pyt kajesh pravA.. naprao nz... :lol:
bloodranger
08-26-2007, 00:17
Момиче.. Много са ти пре*бани принципите и приоритетите в този живот.. Аз предпочитам да ме мислят за к*рва, но аз да зная, че не съм. Отколкото да ме мислят за свестна, но аз да зная истината, че съм няква на*бана и пре*бана мърша
а така коте кажи й \:D/
Shto pyk da e naebana ili preebana myr6a...? A koi e kazal 4e da te mislqt za kurva e qko :smt017 ... neshto mai tvoite principi sa obyrkani .. :smt012
а бе тука не трее ли ми помогнете по некъф начин хах аз знам че тфа е така но немога да го променя и непраа толко мн секс колкото мислите просто се лучи с 4 5 6 макс момчета и прекалено мн курви има и аз не съм от тях просто тфа лято е като некъф нов период от живота ми нови приятели и сичко се промени зарязах хора с които съм била мн години и незнам може би се чувствам самотна ли де да знам... мислиш ли че на мен ми е мн забавно всичко това оня ден праих секс с момче с което като се на***ме тои ми каза искаш ли да сме заедно и аз му казах немога имам си гадже и тои ми каза тогава кво праиш при мен ... и ми вика меги променила си се дотолкова че сигурно скоро ше си едно от наи големите курвета... :( и сега се опитвам да се променя просто ме е страх да го направа с някои които обичам
naMy4Ho_KoTe
08-26-2007, 00:24
Shto pyk da e naebana ili preebana myr6a...? A koi e kazal 4e da te mislqt za k***a e qko :smt017 ... neshto mai tvoite principi sa obyrkani .. :smt012
Ако си беше направила труда да проследиш разговора нямаше да изтълкуваш думите ми погрешно. Айде пак прочети цееееееелият разговор и тогава се произнасяй, защото ми е много обидно думите ми да се извадят от контекста и някой да си играе с тях и да ги преиначава по удобен за него начин.
naMy4Ho_KoTe
08-26-2007, 00:26
а бе тука не трее ли ми помогнете по некъф начин хах
Изписах 839274983274893249832 пост-а със съвети. Айде обясни какво искаш сега?
ем примерно за кфо го праа сичко тва и защо ме е страх да права секс с някои за когото ми пука??примерно!!!
naMy4Ho_KoTe
08-26-2007, 00:33
ем примерно за кфо го праа сичко тва и защо ме е страх да права секс с някои за когото ми пука??примерно!!!
Щом ти не знаеш.. Очакваш група тинейджъри да се проявят в ролята на психолози, или по-точно гадатели, тъй като трябва да те опознаят като човек спрямо няколко пост-а, които си написала?..
хах незнам знам само че имам проблем и то доста голям ... и тои се нарича СТРАХ от обвъвзване изцяло !!!
naMy4Ho_KoTe
08-26-2007, 00:39
хах незнам знам само че имам проблем и то доста голям ... и тои се нарича СТРАХ от обвъвзване изцяло !!!
за пръв път ще използвам капслок:
ТОГАВА ОТИДИ ПРИ ПСИХОЛОГ, ПРИ ПСИХИАТЪР, ПРИ ЖИГОЛО! СЕДНИ И СИ НАПРАВИ ТРУДА ДА ПОМИСЛИШ МАЛКО, НЕ ДА ЧАКАШ НАГОТОВО ДА ТИ СЕРВИРАМЕ ДИАГНОЗАТА И ЛЕЧЕНИЕТО, ЗАЩОТО ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО!
П.П. Извинявам се за капслока, но се изнервих. Пък и се надявам така пост-а ми да бъде прочетен.. Целия.. А не през ред.
мда може и така да е винаги сичко чакам на готово ... :lol: и винаги търса по лесния начин и тои е да го права с някои за които не ми пука отколкото за някои когото ми пука сексас е наи лесен просто немога ... тфа е немога ..
naMy4Ho_KoTe
08-26-2007, 00:48
мда може и така да е винаги сичко чакам на готово ... :lol: и винаги търса по лесния начин и тои е да го права с някои за които не ми пука отколкото за някои когото ми пука сексас е наи лесен просто немога ... тфа е немога ..
Забелязах, че с всеки изминал пост, ти все повече анализираш себе си и се опознаваш. И така се доближаваш до причината за това твое поведение относно секса и обвързването. Опитай се да проведеш подобен разговор с твой близък човек и малко по малко ще стигнеш до отговора. Или се опитай да излееш мислите си на лист хартия - така ще са по-подредени, а скритите в тях отговори - по-очевидни.
може и така да стане.. се пак мерси и повярваи ми не сам такафа какфато излезе така просо правя мн грешки аз сам на 16 а то с момичета сам се ***** с момчета алкохол drogs сичко което може да се сетиш маи сичко тфа е шот търса разнообразие сигурно и когато ми омръзне права нещо друго също толко глупаво и мисля че е време тфа да се промени тряа да се спра със сички тея момчета
naMy4Ho_KoTe
08-26-2007, 00:54
може и така да стане.. се пак мерси и повярваи ми не сам такафа какфато излезе така просо правя мн грешки аз сам на 16 а то с момичета сам се ***** с момчета алкохол drogs сичко което може да се сетиш маи сичко тфа е шот търса разнообразие сигурно и когато ми омръзне права нещо друго също толко глупаво и мисля че е време тфа да се промени тряа да се спра със сички тея момчета
Хубаво е да пробваш. Да усетиш какво е, после да осъзнаеш, че е грешно. И да не повториш грешката си. Пожелавам ти успех.
Хубаво е да пробваш. Да усетиш какво е, после да осъзнаеш, че е грешно. И да не повториш грешката си. Пожелавам ти успех.
НЕКА СИЛАТА БЪДЕ С ТЕБ :smt067
bebito0o
08-26-2007, 04:41
постъпваш глупаво и безмозъчно :smt017 но коя съм аЗ ЧЕ ДА ТЕ СЪДЯ..
Sweet__baby
08-26-2007, 07:03
ТОЧНО ТАКА!!!! :smt017 :smt012 :!:
Shto pyk da e naebana ili preebana myr6a...? A koi e kazal 4e da te mislqt za k***a e qko :smt017 ... neshto mai tvoite principi sa obyrkani .. :smt012
Ако си беше направила труда да проследиш разговора нямаше да изтълкуваш думите ми погрешно. Айде пак прочети цееееееелият разговор и тогава се произнасяй, защото ми е много обидно думите ми да се извадят от контекста и някой да си играе с тях и да ги преиначава по удобен за него начин.
Ne mislq 4e ima zashto pak da 4eta ceeeeeeliqt razgovor... razbrah kakvo kaza, ni4ii dumi ne preina4avam i ne gi izpolzvam po udoben za men na4in :wink: prosto ti pomisli pyrvo kakvo kazva6 i dali ima logika v tova pyk posle davai syveti :wink: :-s
Доста глупаво постъпваш, вземи се малко в ръце преди да е станало късно :smt018
Muca_mnogo_cuca
08-26-2007, 08:23
Bi trqbvalo sama da razbere6 dali postypva6 glupavo ili ne... no ako iska6 da prodyljava6 taka.. tova si e tvoe re6enie.. vse pak 6tom dosegga si go pravila, edva li mnenieto na nqkoi tyk bi te razkolebalo...sydbonosno :wink:
мда така е просто си мислех че може някои да има същите проблми ли дедазнам...когато ми пука за някое момче се си мисля че няма да бъда достатъчно хубава умна искарена и е такива неща и ме е страх за това и наи дългата ми връзка е 3 месеца...за секи секса е наи лесната работа както и за мен просто немога ..да го направа с някои които харесвам много изпитвам страх... :( :(
naMy4Ho_KoTe
08-26-2007, 10:34
Ne mislq 4e ima zashto pak da 4eta ceeeeeeliqt razgovor... razbrah kakvo kaza, ni4ii dumi ne preina4avam i ne gi izpolzvam po udoben za men na4in :wink: prosto ti pomisli pyrvo kakvo kazva6 i dali ima logika v tova pyk posle davai syveti :wink: :-s
Спокойно, скъсах си гъза да си обмислям отговорите - за да са точни, ясни и като цяло на ниво. Няма да се занимавам да ти превеждам на ”прост български”, че да ме разбереш. Авторката ме разбра и това ми стига.
Muca_mnogo_cuca
08-26-2007, 15:17
Are po krotko!