View Full Version : Искам да съм с нея ама техните...
Хора вижте ко стана. Излизам с 1 момиче на което мн се кефя. Тя е на 16 страшно пекан човек и с готина външност и мисля че и тя мн ме харесва. Обаче техните са мн кофти и не я пускат след 10 и не искат тя мн да излиза. А аз май съм влюбен внея и искам повече време да съм с нея и нз ко да прая ](*,) Техните са мн гадни а аз искам да съм с нея. Не че не и дават да ходи с някой ама просто искат повече вр да е си е у тях. Мога да съм и с др момичета обаче си искам К. Кво да напрая :(
Ще седите заедно колкото се може повече време и т'ва е...Засега няма какво друго да правиш :wink: По-нататък може да говориш с техните,но трябва да прецениш дали това няма да ви навреди :wink: Засега явно ще е така... :? Не виждам какъв е проблема да сте заедно преди 10:00 часа :wink:
Не я пускали след 10..Извинявам се ,ама щом е така,го нагаждаш да сте заедно за времето което може :shock: :-s Квото такова-ще ми кажеш ,че вие всичките на по 15 се шляете цяла вечер и вс е наред.Ае моля ти се :wink: Таа не разбрах точно как я пускат и как не ,ама ако е до 10-е имате цял ден до тогава.Ако пък родителите и не искат да е цял ден навън,то може така да извъртите работата ,че като излза по-късно ,да се и прибира по-късно :-s ...нещо такова...
Ако наистина я харесваш и държиж на нея ще намерите време което е удобно и на двамата и ще се виждате.Не смятам,че момичето е виновно,че има такива родители.Просто ще поговори с тях и ще се разберат,за вечерния час и излизанията.Хората просто са притеснени,за нея не са "гадни".А ти се опитай с каквото можеж да спечелиш доверието им и предполагам ще я пускат до по късно с теб.
Ch0c0la73
08-26-2007, 09:33
emi 1vo si pomisli 6tom i dvamata se haresvate i ako iskate da ste zaedno po dulgo vreme 6e izlizate sledobqd i do kum 10 ... kakvo da se pravi 4e roditelite i sa gadni ... zaradi tova ti 6te se otkaje6 ot neq li ? verno 4e e kofti ,no 6tom kazva6 4e q haresva6 ... a i 1vo si razqsnete 4uvstvata smisal ti kaza mislq 4e me haresva ... budi sigoren i togava .. a i ako trugnete i t.n nedei da i natqkva6 4e se pribira rano ili "qbaa kvi sa ti gadni roditelite" zakvoto e mn kofti tq si go znae ;)
Ем като я пускат само до 10 навън, излизайте преди 10 бе :wink: Какво е трудното :P
[B]a[N]D[i]T[k]a
08-26-2007, 13:29
а какъв ви е проблема да излизате преди 10?? толкова голям проблем ли е за теб това че не я пускат до късно... :-s
pitan4icata
08-26-2007, 13:41
ha 4e na teq i godinie normalno da ne qpuskat. 4eki mlako ako ot sq e pusnat se 6lqe po no6tit kvo 6a stane s neq q pomisli...
za kvo ti e sled 10 iska6 po diskoteli, u vas li da q vodi6 kvo.? ako tq ima jelqnie i nujda da e primerno cqla ve4er da e s teb moje da izlaje 4e 6a spi v pr, no mai ot skoro se poznavate ne moje da go iska6 ot neq,imai tarpeniq. Az ti pojelavam da se zadalbo4at ne6tata i da stanete mn blizki, a az sam sigurna 4e kokoto i da sa kofti tqhnite kato znaqt s koi e i te poznavat nqma da imat protiv. Moq ba6ta e dosta konservativen i sa6to ne me puska mn mn sled 10-11 oba4e kato zna6e 4e sam s pr mi koito redovno idva6e v nas i se poznavaha(3 meseca hodihme) nqma6e ni6to protiv i do 12 da sedq stiga da znae 4e sam s nego i kade sme.. iz4akai mlako 6te se naredat ne6tat ne barzai za sq se vijdaite do 10 i tva e ;)
Хора вижте ко стана. Излизам с 1 момиче на което мн се кефя. Тя е на 16 страшно пекан човек и с готина външност и мисля че и тя мн ме харесва. Обаче техните са мн кофти и не я пускат след 10 и не искат тя мн да излиза. А аз май съм влюбен внея и искам повече време да съм с нея и нз ко да прая ](*,) Техните са мн гадни а аз искам да съм с нея. Не че не и дават да ходи с някой ама просто искат повече вр да е си е у тях. Мога да съм и с др момичета обаче си искам К. Кво да напрая :(
DA SE PRIMIRI6! btw i na6te sa taka,ako ne i po zle... ama za sega ne sum imala problemi s mom4etata zaradi tazi tqhna strogost.. ne moje6 da protivore4i6 na roditelite i.. prosto 6te se vijda6 s neq kogato e svobodna,kakvo drugo... kakvo iska6 ot nas da se suberem edna banda i da idem da gi utepem? :smt005 :smt018
Korni_ReSeRvE
08-26-2007, 16:37
emi 6te namerite vreme da izlizate predi 10,puk i nevijdam za6to trqbva da izlizate to4no sled 10.ako naistina iska6 da si s neq 6te nameri6 vreme ;-)
Според мен, ако е на 16 и я пускат до 10 си е съвсем нормално.Не е толкова ранен час, че чак и да е проблем.
Obsession
08-27-2007, 09:01
Аз разбрах, че проблема не е, че я пускат само до 10, а, че той искам да е повече време с нея, а не може и му е кофти за тва. Ако е така - ще почакаш, техните като свикнат с това, че тя излиза с теб, ще я пускат повече време :wink: Успехче с нея :-)
bqsna_teenagerka
08-27-2007, 09:05
ще се задоволяваш и с толкова. щом техните не дават повече. трябва да се радваш на времето което имаш защото можеше да е и по малко!
а ако я обичаш на истина,ще чакаш до 18 когато вече ще може да взима повечето решения сама.
`Death`Whore``
08-27-2007, 09:06
Ще търпиш. Можеше и да е много по-зле.
priqtelkata mi e do 9 4e i kato po4neme daskalo se vijdame mnogo rqdko ama prava si4ko vuzmojno da se vijdame kolkoto se moje po-4esto, subota ili nedelq ediniq den ne izliza kato sme na daskalo, ama pak ucelqhme mnogo vreme