View Full Version : За момичета: Медал за оригиналност
Момичета, я ми кажете коя е била най-голямата глупост,която ви е казвало някое момче, когато скасва с вас??????
"oooo are kusame,6ottto e*i mu maikata,edi-koq-si,,i zdrasti ne kazva6
"ti mi be6e pyrvi4no uvle4enie"
ou tova be6e nastina grubo ](*,)
mir4ovski
08-26-2007, 11:25
stiga s tiq zaici be nali ve4e si imate edna tema.
nai golqmata glupost:tolkova mn te obi4am 4e 4ak me boli i ne moga da iztarpq bolkata.ama posle iztarpq dva shamara ot moq milost :-D
Mementomori
08-26-2007, 11:36
Ами,не са ме зарязвали....
lyly_lili
08-26-2007, 11:45
nai golqmata glupost:tolkova mn te obi4am 4e 4ak me boli i ne moga da iztarpq bolkata.ama posle iztarpq dva shamara ot moq milost :-D
Bravoooooooooooooooooo :-D :-D Samo taka...
mir4ovski
08-26-2007, 11:48
be6e izklu4itelno tapo tva deto mi go kaza oniq da ne govorim 4e na dygiq den go vidqh s edna kyrvi4ka ot daskaloto.dobre 4e skasahme nz kak sam hodila s toq bila sam mn sdyhana.dobre 4e ve4e nqma da y4a v tva daskalo
lyly_lili
08-26-2007, 11:50
be6e izklu4itelno tapo tva deto mi go kaza oniq da ne govorim 4e na dygiq den go vidqh s edna kyrvi4ka ot daskaloto.dobre 4e skasahme nz kak sam hodila s toq bila sam mn sdyhana.dobre 4e ve4e nqma da y4a v tva daskalo
E mnogo qsno 4e 6te go vidi6 s nqkva tupa p***a,nali e tupi4uk kato te e zarqzal taka :-D :-D :-D :-D ZLEX
mir4ovski
08-26-2007, 11:52
E mnogo qsno 4e 6te go vidi6 s nqkva tupa p***a,nali e tupi4uk kato te e zarqzal taka :-D :-D :-D :-D ZLEX
a be taq ne be6e spala samo sas zybarite i sas daskala po geografiq shtoto toi be6e sto kila.taka 4e i az kvo li se 4ydq... :D
lyly_lili
08-26-2007, 11:53
a be taq ne be6e spala samo sas zybarite i sas daskala po geografiq shtoto toi be6e sto kila.taka 4e i az kvo li se 4ydq... :D
Suvsem pravilno :smt006
mir4ovski
08-26-2007, 11:58
:D :D :D zaebahme na 4oveka temata.slanco,izvinqvam se
em аз като усета че някои ще ме зареже аз го права първа дане съм аз зарязаната хаха но един път зарязах едно момче написах му смс сори жоро ама ти не ми угаждаш и сори ама ти изневерих 2 пъти и неискам да те нараня хахахаха
ami 4estno kazano e mnogo kofti da skasah nqkoi sas sms ama vse pak ti si znae6
ем Slancho аз никога не съм късала някои директно в очите просто немога ... не ми стиска така или по skype или sms или му звънна и по gsm даже един път ходех с едно момче некъде 1 месец ама ми беше тъпо и казах на една фр да ходи да го скъса вместо мен и тя го скъса хаха и кво стана тея двата се харесаха хаха и от тогава мина 1 година некъде и тея са си заедно хахаахха
изневерих ти ма нека си останем приятели :smt013 :smt013 :smt013 такъв отнесеее май още го боли :smt005
хах тва е яка тема...еми оня нищо не каза просто се дръпна като тръгнах да го целувам и повече и не опитах :lol: кофти ми беше ,но го преживях....тъпак
ем Slancho аз никога не съм късала някои директно в очите просто немога ... не ми стиска така или по skype или sms или му звънна и по gsm даже един път ходех с едно момче некъде 1 месец ама ми беше тъпо и казах на една фр да ходи да го скъса вместо мен и тя го скъса хаха и кво стана тея двата се харесаха хаха и от тогава мина 1 година некъде и тея са си заедно хахаахха
e stiga be verno li????ne moga da povqrvam mnogo stranno...no vse pak vseki si ima mnenie...znam kolko e trudno da akje6 na nqkoi v o4ite "krai,kasame..." i t.n. no vse pak e vajno da go napravi6 v kraina smetka si imal nqkvi 4ustva kum tozi 4ovek i ne trqbva da postupva6 tolkova tupo trqbva da ima6 smelostta da go napravi6...tuk stava duma za uvajenie , no pak kazvam horata sa razli4ni i vseki si ima mnenie
еми така е незнам ква ше му е реакцията и несмея а и ще задават мн въпроси а аз неискам...да обяснявам просто няма да мога да му го кажа пробвах един път с едно момче то доиде при мен и аз му викам трее си ходиш и тои що и аз ем неискам вече да сме заедно объркала сам се и тои ми вика Ок и аз го изпращам до спирката и отивах да си зема тамън бира и я зиам и си тръгвам и тои некъф тръгва към мен и ме целува и аиде после у нас и после скъсахме хаха за тфа неискам :D
еми така е незнам ква ше му е реакцията и несмея а и ще задават мн въпроси а аз неискам...да обяснявам просто няма да мога да му го кажа пробвах един път с едно момче то доиде при мен и аз му викам трее си ходиш и тои що и аз ем неискам вече да сме заедно объркала сам се и тои ми вика Ок и аз го изпращам до спирката и отивах да си зема тамън бира и я зиам и си тръгвам и тои некъф тръгва към мен и ме целува и аиде после у нас и после скъсахме хаха за тфа неискам :D
e to nikoga ne moje6 da znae6 kakva 6te mu e reakciqta ...nikoi nz ..primerno za men e vajno da 4uq pone pri4inata...za6otto ina4e e kofti posle 6te se pita dulgo vreme "za6to??za6to mi se slu4i ?kude zburkah" tiq ne6ta trqbva da sa to4ni i qsni...kofti e nastina da se slu4vat no po dobre taka ot kolkoto po telefona ili 4rez sms....edno edinstveno gadje me e kasalo sas sms i posle ne mu govoreh dosta dulgo vreme i 4estno kazano ako go bqh vidqla 6tqh da sum go frasnala i da go boli o6te ...no tam pri4inata za skasvaneto ni be6e druga tui 4e nqma mnogo ob6to sega s na6ta tema tuk......ina4e vuprosniq pi4 za koito govori hi4 mai ne razbira ot duma ili po skoro e re6il da se vuzpolzva ot momenta taka i taka iska6 da skasate pone da namaje ne6to...kofti
е на и двамата ни беше яко и тои не се възползва щот след тфа тои вика сега пак ли сме заедно иаз ти луд ли си бе махаи се от тука
hahhha zna4i po skoro ti si "namazala" v slu4eq ...e nqma lo6o se pak hoata iskat raznoobrazie :)
когато скасва с вас??????
мъка, мъкаааа! заради тоя твоя правопис направо ми идва да си разкасам тениската
когато скасва с вас??????
мъка, мъкаааа! заради тоя твоя правопис направо ми идва да си разкасам тениската
abe q stiga tuka kato pi6e6 vinagi se polu4ava pravopisna gre6ka sled kato pi6e6 na foneti4nata ...normalno ma6inalno e kvo se prai kato 4e li ti su6to ne si zgre6il q molq molq go kolkoto znam se pi6e "разкъсам" a ne "разкасам" ama aide.... 6tom 6te si pravil zabelejki :)
Nicole_Richie
08-26-2007, 14:07
Ne sa me zarqzvali...
Ne bih pozvolila nqkoi `parcal` da skasa s men!
Korni_ReSeRvE
08-26-2007, 16:21
abe stava li vupros za zarqzvane,biseri se rusat ot si4ki sa za medali .az sum 4uvala takiva ot sorta na:'milo zaminavam za angliq utre i pove4e nqma da se vidim" i gleda6 kak su6tiq tvoq 4ovek se razhojda na dr sedmica s nqkvo drugo mace.
hahha nali prava si biserite sa mnogo prosti mi be6e interesn odali 6te uspee temata da se razvie tova e :) na men primerno posledniq put mi kazaha " ami milo, sorry ama ti se prenasitih" e kak da ne mu dade6 medal na tozi 4ovek :D zaslujava si go ..sled vrazka edva 2 meseca ne mislq 4e me e opoznal napalno...no vse pak seki si ima mnenie....
lady_forever
08-26-2007, 17:43
Има всякакви бисери,мен веднъж са ме зарязвали и то с този човек си пишехме мн смс-и и той накрая вика " коте,сори,но ми омръзна,нека скъсаме за да не се мъчим" =D>
mene sa me rqzali mn jest0ky n0 za tfa ne mi se talk...vedn1j si bqx izqla 1 shamar yt edin peeras yt pl0vdiv be6e i se bqxmi zasqkli f en0 disky na k0leda mislq be6e i t0i tak1f mi vika mi mn me kefi6 nzm si k0 i as my kaax 4e ne iskam s1m s negy i t0i mi kaa"afe as m0a iam kyqt si iskam fe!" i me ydari i zamina.... :? afe x0ra nai razli4ni....
[B]a[N]D[i]T[k]a
08-26-2007, 19:20
може да звучи тъпо но .. все още е нямало момче което да ме зареже :lol: :smt005
ZaHaRcHe
08-26-2007, 19:26
oo Mili4ka mn te obi4am kato stane6 na 18 6te se ojenim 6te otidem da jiveem v ispaniq
oo Mili4ka mn te obi4am kato stane6 na 18 6te se ojenim 6te otidem da jiveem v ispaniq
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005
:arrow: Сори ама ти миришат краката (хахах ебавам се) Не са ме късали за сега, когато нещата не вървят аз дърпам щепсела :-D
NightFairy
08-26-2007, 20:16
Ам...късали са ме със СМС, на който пишеше "край,край,край,край,край,кр й,край", което беше супер тъпо, най вече, защото с момчето ходехме не малко време.И после като го питах защо ме е скъсал по тоя тъп начин и той каза цитирам "скъсах те така, щото веднъж се живее и поне веднъж някой тряа те зареже така". :-s
Dead`Paladin
08-26-2007, 21:17
ех ех тигрицеее :smt007
:smt005
mir4ovski
08-26-2007, 21:21
ех ех тигрицеее :smt007
:smt005
ex ex tapanar takav
Naked in the wind
08-26-2007, 21:34
Не са ме късали досега [-(
Polinkaaaaa
08-26-2007, 21:39
Искам малко почивка..... :smt006
ami kasali sa me samo 1 , i to mn tapa pri4ina. mom4eto mi kaza to4no taka sed mnojestvo razpravii '' ei mn te obi4am, ti si edinstvenoto momi4e za men, nz si kvo....svalq mi zvaezdi ,..... no trqbva da ppriklu4ime s ''nas'' poradi materqlni pri4ini'' i az togava ne mojah da razbera kvi sa tiq pri4ini, pitah go pari4ni li we ko? i toi abe ne ... dr go e ama ne moga da ti kaja. sled vreme 6e razbere6. e taka i ne rabrah a se minaha 3 godini ot togava :) ::: btw tva mom4e nz dali se broi 6toto 3 puti sled tva prez godinite iska6e se sabereme ama az ve4e go bqh prevazmognala izcqlo i ne pojelah?:)
DevilWish
08-27-2007, 17:54
Пф най-тъпо е със смс да те скъсат ;) Макар че само 1 момче ме е рязало и не беше гадно ,а наистина беше така по-добре.
Веднъж са ме късали и то просто беше адското късане скъса ме един негов фр от което аз просто се разбих от смях толкова е жалък :-s :smt005 :smt005 :smt005 та точните му думи бяха:"...... каза да ти кажа че късате" :smt005 :smt005 :smt005 просто не мога да ви опиша колко много съм се смяла щото наистина не ми пукаше за тфа...хмм....момче и кат ме скъса по тоя долен начин хем ми беше смешно хем се радвах щото си търсех причина аз да го скъсам :-D :-D :-D мноооуу зле!
talisman4e_
10-07-2007, 15:43
ахахахахха мене са ме зарязвали само веднъж и то със смс.. тиху малко :smt005 :smt005 беше нещо от рода на "Sry ама няма да се получи между нас " нещо такова.. ХАахаха в първия момент мноу се ядосах дето са изгаври така със мен , ама после толкова му се смях на горкото момче, ако може да се нарече такаа.. супер жалък тип ей... :smt005 :roll:
](*,) prekaleno mn te obi4am za da sme zaedno... :smt005 :smt005 :smt005 decki istorii
"аз теб те познавам, но не си и помисляй, че можеш да ме разбереш"
да де, то като че беше мн трудно, 2 комплекса на кръст :lol:
GregoryHouse
10-07-2007, 17:20
"Ъъъ скъсана си на изпита за гадже ама просто ми тряяхва 2 месеца да ти го кажа..."
абее ко да ти кажа простомера го пълня :D общо взето това е има и едно доста по дълго ама ся нема го пиша тука че смях голям... :-D
Ами беше с SMS, който гласеше:"Сори зайче, ама заминавам на София и сигурно няма да се върна, ама да знаеш че те обичам", след което не ми писа/звъня около 1 година, след това се сети ама беше късно :-D