View Full Version : Да отида ли на концерта?
pritesnenata__
08-26-2007, 11:36
zdraveite..problema e slednia
:arrow: ytre ima koncert na malina v seloto kadeto jivee priqtelq mi az sam ot burgas.. neydobno mi e da otida tam shte bude cqloto selo momcheta,momicheta.rodninite my maika my bashta my.. az gi oznavam otdavna i mislq che me haresvat no vse pak mi e neudobno...nz zashto..pomognete mi molq vi
varianta da ne otida go nqma [-X
blagodarq predvaritelno
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
lyly_lili
08-26-2007, 11:39
:-D :-D ne razbrah kude e problema..............kato ste gadjeta i spored teb tehnite te haresvat izob6to ne trqbva da se 4udi6 :-D :-D a tova 4e 6te hodi6 na koncert na nekva malina....MALIIIII ](*,) ](*,)
mir4ovski
08-26-2007, 11:40
za kvo to4no trqbva da ti pomognem?????postavi problema po qsno 4e tolkova zapleteno 4e nishto ne se razbira
_]
:arrow: ytre ima koncert na malina v seloto kadeto jivee priqtelq mi az sam ot burgas.. neydobno mi e da otida tam shte bude cqloto selo momcheta,momicheta.rodninite my maika my bashta my.. az gi oznavam otdavna i mislq che me haresvat no vse pak mi e neudobno...nz zashto..pomognete mi molq vi
blagodarq predvaritelno
осъзнаваш ли колко си лекомислена? ^.^ заглавието на темата ти е ---> da otida li ? :(((((((((((( <----- а в същото време казваш --->
о да това се казва да си мега тъпо същество ^.^
млъкни бе капут заешки, писна ми да ти чета тъпотиите...
ама иначе де е тоя концерт на малина бе, толкова ли е пропаднала да ходи да пее на мегдана :lol:
mir4ovski
08-26-2007, 11:50
_]
blagodarq predvaritelno
осъзнаваш ли колко си лекомислена? ^.^ заглавието на темата ти е ---> da otida li ? :(((((((((((( <----- а в същото време казваш --->
о да това се казва да си мега тъпо същество ^.^
млъкни бе капут заешки, писна ми да ти чета тъпотиите...
ама иначе де е тоя концерт на малина бе, толкова ли е пропаднала да ходи да пее на мегдана :lol:
qvno da :D
Mementomori
08-26-2007, 12:00
Ами,отиди!Хората няма да те охапят! :wink: Не се притеснявай,а и все някога ще се запознаеш с тях!Или ти просто не искаш да ви виждат заедно?
Kisses_P
08-26-2007, 12:20
При цялото ми уважение _[AngelOfDarkness]_ е права.До авторката- отивай кво чкаш.нали няма вариянт да не отидеш :-D
MiMcHeToOo
08-26-2007, 12:23
и аз не разбрах къде е проблема.. явно иска да се оплаче :-s
naMy4Ho_KoTe
08-26-2007, 12:31
blagodarq predvaritelno
Засякох противоречие между това и името на темата. Като установиш какъв ти е въпроса и какво желаеш да постигнеш с пускането на тази тема - обади се :smt012
milata^kuklichka
08-26-2007, 12:33
hahahahah OMG
ne razbiram za6to ne iska6 da ide6?
А изобщо как може да пускат Малина на концерт :shock: GOD HELP US [-o<
Много не разбрах каде е проблема но отиди! :roll: 8-[
blagodarq predvaritelno
Засякох противоречие между това и името на темата. Като установиш какъв ти е въпроса и какво желаеш да постигнеш с пускането на тази тема - обади се :smt012 :-k =D>da ne bi priqteliq ti i roditeli te mu da se sramuvat ot tova 4e 6te xodi6 na koncert na malina i za tfa da ne6te6 da ide6? :smt005
pitan4icata
08-26-2007, 14:38
Otivai!
Според мен няма причина да не отидеш. :wink: