PDA

View Full Version : Закон за секс ТУРИЗЪМ

Fluffy^;pp
08-26-2007, 16:02
Днес гледах по БТВ някакъв репортаж за секс туризма във Сандански..и за издаването на закон ,които да направи този вид туризъм легален както в дадените за пример държави Холандия и Белгия (май ) х_х Та може и да ви се стори малко тъпа темата..но все пак какво мислите за това? Нормално ли е да има подобен "туризъм" ?Нормално ли е да се продава една жена сякаш е ..пф..стока..или предмет за забавление,които захвърляш след това ..можеш дори да се гавриш с него ,само защото си плащаш 0_о ...Ако искате ..коментирайте..ще ми е интересно да "чуя' и вашето мнение :///

swords1010
08-26-2007, 16:05
Не смятам, че е нормално, но се предполага, че жената ще го прави по свое желание. :wink:

LizZz
08-26-2007, 16:26
Не смятам, че е нормално, но се предполага, че жената ще го право по свое желание. :wink:
Предполага се,'ма не винаги е така... :smt012

Guderian
08-26-2007, 16:27
Мръсните чужденци имат България за публичен дом :evil: Трябват здрави закони за това :!:

TIMEX
08-26-2007, 16:28
кат искат да има

russianmafiaboss
08-26-2007, 16:55
ми то аз знам жените да продават девствеността си, защо да няма и секс туридъм? всеки печели както може ..

[TNT]
08-26-2007, 21:27
hem kef,hem lev :lol:

swords1010
08-26-2007, 22:38
Не смятам, че е нормално, но се предполага, че жената ще го право по свое желание. :wink:
Да, ако се приеме такъв закон, определено, ще има злоупотреби. :?

*(~)sTop-f0lLowiNg-mE{~}*
08-26-2007, 22:45
хъх и аз го гледах .. и ми стана жал за момичето дето репортера си я взе за 1 час..ся сигурно ще я спукат от бой :smt011 ама не в тва е темата де .. според мен повечето момичета имат желанието, защото искат пари .. но има и злоупотреби и не смятам ,че е нормално такъв тип туризъм да бъде легален =;

DarkAngelOfHope
08-27-2007, 04:31
както кзват това е най-древната професия и тя едва ли ще изчезне докато хората съществуват ... така че според мен е по добре да се озакони, така би трябвало да се намалят злоупотребите + т'ва има жени които искат да правят това (или поне казват така) аз съм гледал предавания в който съсвсем доброволно се обажда момиче от занаята и казва че го прави защото иска ... та един закон за това би довел до по голям контрол над момичетата, ще ги проверяват за болести и т.н. може би ще изчезнат сутеньорите (макар че така държавата ще стане един вид сутеньор, щот тя ще прибира няк'ви пари от момичетата ... данък някакъв), ще намалят и жените които са принудени да работят това, дори може въобще да няма такива в БГ ...
тия който са гледали репортажа по ТВ-то сигурно са чули че доста момичета заминавали да работят в страни където това е законно ...

аз съм за легализирнето на секс туризма

и все пак ще е малко странно да като ти дадат касов бон на който пише :

Свирка 20 лв
Секс 50 лв
общо 70 лв
(всички съвпадения с реални цени и валута са напълно случайни) :-D
после отиваш при жената в къщи да ти я осребри :-D

TheKeeper
08-27-2007, 12:21
Мръсните чужденци имат България за публичен дом :evil: Трябват здрави закони за това :!:
Трябва и някой да ги спазва не мислиш ли?

KimBerLy1912
08-27-2007, 13:35
Божке...тоя закон е именно с цел да предотврати злоупотребата с тези момичета-когато сичко е ясно и точно написано и подписано на договор няма да има проблем....Щом си се подписал на съответния договор значи си съгласен с условията в него...и обратното-при злоупотреба с личността си може да потъсиш помощ...Като да ти се помогне ще бъде доста по-лесно понеже като има закон срещу този вид злоупотреба....ще бъде по-лесно доказването на съществуваща такава...замислете се...! Всеки сам ръководи живота си и ако дадено момиче реши да се занимава с тая професия едва ли баш пък нас ще послуша.....или приказките ни за морала.....Чрез този закон с проституция ще се занимава само който иска и по този начин момичетата,принудени да проституират,ще успеят да се измъкнат от нпреприятности...Твърдо съм ЗА проституцията по договор....Подкрепям и тоя закон....Замислете се.... :!:

Марксист
08-27-2007, 14:14
Секса трябва да се забрани ;-)

malka_sladuranka
08-27-2007, 15:11
За мен тези, които доброволно се продават като стока са боклуци... =;

swords1010
08-27-2007, 18:36
За да го правят, определено има някаква причина, най-често липса на пари :wink:

Болшевик
08-27-2007, 18:38
Секс туризма трябва да се забрани.
Народната власт ще се справи с този проблем - гласувайте с бюлетина номер 17 :twisted:

swords1010
08-27-2007, 18:41
Народната власт ще се справи с този проблем - гласувайте с бюлетина номер 17 :twisted:
Я стига !!! Това не е рекламен билборд. Спрете с глупавите си политически изказвания. :?

Болшевик
08-27-2007, 18:44
Я стига !!! Това не е рекламен билборд. Спрете с глупавите си политически изказвания. :?
Защо не ни дават трибуна(тема) в която да казваме свободно мненията си? Защо? Защо? :( :cry:
Заточен съм да пиша в секс и фън,фън,фън разделите :(

hasaiko
08-27-2007, 19:31
Защо не ни дават трибуна(тема) в която да казваме свободно мненията си? Защо? Защо? :( :cry:

1-во-Защото политиката не е за тийнейджъри
2-ро-Защото сте пълни боклуци :smt006

DIVINE_TIME
08-27-2007, 19:51

Хасайко ли си .. Не си прав! Щом като се интерисуват от политика,нека се занимават и пишат по такива теми! Наистина може би трябва да се направи такъв раздел във форума,но това го предценят админите!
И да,хубаво е,че има и хора,които слушат новини и се интерисуват от политиката и от държавата,защото някой трябва да се занимава и с това! ...

И за да не е оффтопик.. И аз смятам,че проституцията трябва да се озакони,въпреки че не удобрявам този тип удоволствия! Все пак,по този начин,ще се сведат до минимум злоупотребите с момичета и ще се следи здравословното състояние на "жриците на любовта"!

08-27-2007, 20:08

Така ли се изкарват пари бе зле

malka_sladuranka
08-27-2007, 22:01

Така ли се изкарват пари бе зле Така е... Да са чували за сервитьорки примерно...? Може да не са много парите, но все ще стигнат да преживяване, пък и достойнство ще им остане...
Ако всяко момиче с финансови проблеми продаваше тялото си, нямаше да останат други професии.

hasaiko
08-28-2007, 14:32

Хасайко ли си .. Не си прав! Щом като се интерисуват от политика,нека се занимават и пишат по такива теми! Наистина може би трябва да се направи такъв раздел във форума,но това го предценят админите!
И да,хубаво е,че има и хора,които слушат новини и се интерисуват от политиката и от държавата,защото някой трябва да се занимава и с това! ...

И за да не е оффтопик.. И аз смятам,че проституцията трябва да се озакони,въпреки че не удобрявам този тип удоволствия! Все пак,по този начин,ще се сведат до минимум злоупотребите с момичета и ще се следи здравословното състояние на "жриците на любовта"!

Ти наясно ли си какво искат?Некви смешници на по 19год.,дето се кефят на това да имаш власт и да стреляш по хората :lol:

lips_of_anegel
08-28-2007, 14:42
Днес гледах по БТВ някакъв репортаж за секс туризма във Сандански..и за издаването на закон ,които да направи този вид туризъм легален както в дадените за пример държави Холандия и Белгия (май ) х_х Та може и да ви се стори малко тъпа темата..но все пак какво мислите за това? Нормално ли е да има подобен "туризъм" ?Нормално ли е да се продава една жена сякаш е ..пф..стока..или предмет за забавление,които захвърляш след това ..можеш дори да се гавриш с него ,само защото си плащаш 0_о ...Ако искате ..коментирайте..ще ми е интересно да "чуя' и вашето мнение :///
dobre ama tq moje da go e napraila 6oto i trqbvat pari,puk ne moje da q vzemata na drugo mqsto.mnogo protiv sum eksplataziqta na jeni :smt018 :smt018 :smt018

koalka
08-28-2007, 18:14
Не знам какво се разбира под "секс туризъм".Иначе това за продаването е тъпо, определено.

08-28-2007, 22:25

mnoo dobre kazano! :-({|=

bebito0o
08-29-2007, 07:52

\:D/ \:D/ тфа е мн добро менение а и бтв понякога ги карат на сила да се предлагат!!не само по собствено желание

bunny_rabbit
08-29-2007, 12:11
offfffff ii ko nqma da go promenim