View Full Version : ТИ ГОНИШ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Клипа е спр як.. надявам се някой да го изгледа... и после.. пишете мНениЯ ;) поучителен е..
http://www.vbox7.com/play:8ec3a225
приятно гледане...;)
Ти гОНиш!!!!1
naMy4Ho_KoTe
08-26-2007, 16:18
Гледах го мноооого отдавна. А ти като си го писал/а това ”Ти гониш!” накрая на пост-а си като обръщение към форумниците, имаш ли представа какво означава? Какъв е смисъла на това изречение?
swords1010
08-26-2007, 16:20
Гледал съм го, може да бъде много поучителен, ако се замислиш. :wink:
Гледах го мноооого отдавна. А ти като си го писал/а това ”Ти гониш!” накрая на пост-а си като обръщение към форумниците, имаш ли представа какво означава? Какъв е смисъла на това изречение?
ПОказва се верижната реакция.. от секса..и заразата със СПин... това означава и иЗраза.
naMy4Ho_KoTe
08-26-2007, 16:23
ПОказва се верижната реакция.. от секса..и заразата със СПин... това означава и иЗраза.
Използвах сарказъм ](*,)
MostHated
08-26-2007, 16:23
поучително е! :smt006
naMy4Ho_KoTe
08-26-2007, 16:24
поучително е! :smt006
Да. И е направено така, че не само да заинтригува средностатистическия български тинейджър, но и да му се набие в мозъка. :)
След като го изгледах се замислих доста..... колко приятелки правят безразборен секс... лелЕЛЕЕЕеееееееее
Абе вируса не може да се разпространи в тялото за толкова малко време ама айде да кажем че това не е проблем..иначе кво да кажа...пъвро мислете
pavkata91
08-26-2007, 18:13
помисли преди да направиш нещо...това е мотото ми :wink: :wink: :wink: :wink:
naMy4Ho_KoTe
08-26-2007, 18:14
помисли преди да направиш нещо...това е мотото ми :wink: :wink: :wink: :wink:
Моето пък е ”Никога не прави нещо, което не би искал да обясняваш на парамедиците”
CvEtI`KiSs
08-26-2007, 18:20
Сега го изгледах .
Дано клипчето да се гледа от повече хора ... няма да е лошо да го направите важна тема ...за да се гледа...наистина е поучително и трябва да се замислят всички дето правят безразборен секс ...и то без предпазни мерки ... а за най малките : (12 годишните и не само ) --- > ПАЗЕТЕ СЕ :!: :!: :!:
pavkata91
08-26-2007, 18:26
Сега го изгледах .
Дано клипчето да се гледа от повече хора ... няма да е лошо да го направите важна тема ...за да се гледа...наистина е поучително и трябва да се замислят всички дето правят безразборен секс ...и то без предпазни мерки ... а за най малките : (12 годишните и не само ) --- > ПАЗЕТЕ СЕ :!: :!: :!: точно това трябва да направят админите и модераторите в форума! всичко опира до това дали имаш ум в главата или просто си пристрастен* към секса..преди да тръгнеш да се събличаш :smt017 и се замисляш..Ами ако...какво ще стане...
*мамка му забравих думата как беше :smt005
lady_forever
08-26-2007, 18:31
Пучителен е филма ,но трябва да се внимава не да праиш кот си искаш ей тъй с които ти падне :smt018
много добро клипче. евала на тия за идеята =D>
Naked in the wind
08-26-2007, 21:12
Гледала съм го отдавна.Доста е поучителен,макар и кратък.Хубаво е,че си се сетил/а да го сложиш като тема :wink:
Rocko_perka
08-27-2007, 06:10
Стана ми тъжно като го гледах...:cry:
Добро клипче.
Super_Mitio
08-27-2007, 06:11
Филмчето е перфектно за такива лапета като мен само да могат да вникнат в заглавието :lol:
ChRiSTiaNo_07
08-27-2007, 07:35
поучителен е обаче някой дечица го гледат само заради е*ането :lol:
Super_Mitio
08-27-2007, 07:40
поучителен е обаче някой дечица го гледат само заради е*ането :lol:
Ти намери кво да кажеш :lol:
Филма няма за цел да обясни,че трябва да използваш кондом за да се предапазиш от СПИН .Всеки знае че трябва да ползва гума .Идеята е че не трябва да поддаваш на глупостта
marina star
08-27-2007, 08:24
много добро клипче. евала на тия за идеята =D>
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
film4eto nastina e mnogo dobro...i stra6no pou4itelno :) kefi me :)
Филмчето е супер :wink: трябва повечко хора да го гледат, особено 12-13 годишните, дето се мисля за много пораснали "какички"...може да ги накара да се позамислят малко.. :roll:
CvEtI`KiSs
08-27-2007, 17:25
Филмчето е супер :wink: трябва повечко хора да го гледат, особено 12-13 годишните, дето се мисля за много пораснали "какички"...може да ги накара да се позамислят малко.. :roll:
Дано тези "какички" да се позамислят...нужно е определено
а кучката иска да я опънеш!
DIVINE_TIME
08-27-2007, 20:21
Хайде стига вече с тея 12 годишни,намирате им място във всяка втора тема, толкова ли са специални? По-големите не могат ли да се заразят от СПИН.. ? :roll:
† “~ALpHa d0g~” †
08-28-2007, 07:55
Хайде стига вече с тея 12 годишни,намирате им място във всяка втора тема, толкова ли са специални? По-големите не могат ли да се заразят от СПИН.. ? :roll:
М0гат....Всеки м0же да се зарази, ник0й не е застрах0ван....Сам0 4е п0-г0лемите се предп0лага, 4е са п0-разумни и за тфа се 0бръща п0-г0лям0 внимание на 12 г0дишните, щ0т0 са п0-малки и нямат 0пит, за да се предпазят....А и защ0т0 те си мислят, 4е кат0 се 4укат на 12 г0дини са гер0и/ни, к0ет0 е твърде грешн0 възприятие {п0не аз така мисля}
КОйТО нАМЕРИ ощЕ тАкивА кЛИпчеТа ДА кача..... Нека вСички Се зАМИсляТ !!!!!!!!! с удоволствие ще гледам още някое... :)
Имаше един филм KIDS от 1995....бозата Ти гониш е правена по него
bebito0o
08-29-2007, 07:36
като ходя на дискотека не си търся поредния ебач,а когато съм пийнала не правя секс...
..пс не правя секс с никой освен с гаджето ми :smt006
Muca_mnogo_cuca
08-29-2007, 11:18
qvno ima... a naistina klip4eto e ot dosta vreme.. no opredeleno e pou4itelno i ti pokazva posledicite ot "neobmislenite seksualni podvizi.."