View Full Version : Бременна ли съм?
sami_13f
08-26-2007, 17:58
:oops: [-o< :cry: :cry: :cry: :cry: v4era go pravihme s priqtelq mi u tqh i po edno vreme toi be6e slojil prezervativ no be6e ne6to neudobno i go mahna vtoriq pat (2 pati go pravihme ) i moje li kato go e izvadil ot prezervativa kadeto parviq pat svar6i kato go e izvadil i vtoriq pat da e ostanala sperma vapreki 4e grijlivo go oblizah i po4istih s ezi4e :oops:
ta toj vtoriq pat ne svar6i v men no problema deto kazah e takuv i malko mn me e strah
golqmo stra4e sam :oops: :cry:
pls kajete kakvo da pravq nqkakvi hap4eta li da vzima
btw na 13 sme
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
Олио да попари всички малки лигли дет се ебават, аи стига вече прекалявате :smt093
CvEtI`KiSs
08-26-2007, 18:02
Олио да попари всички малки лигли дет се ебават, аи стига вече прекалявате :smt093
:smt013 :smt013 :smt013
оффф пази Боже такъв човек да ти влиза в къщата
KpuCuTo0o
08-26-2007, 18:05
оффф пази Боже такъв човек да ти влиза в къщата Не да влиза.. а да живее.. по-опасно е.... :smt013
naMy4Ho_KoTe
08-26-2007, 18:05
:oops: [-o< :cry: :cry: :cry: :cry: v4era go pravihme s priqtelq mi u tqh i po edno vreme toi be6e slojil prezervativ no be6e ne6to neudobno i go mahna vtoriq pat (2 pati go pravihme ) i moje li kato go e izvadil ot prezervativa kadeto parviq pat svar6i kato go e izvadil i vtoriq pat da e ostanala sperma vapreki 4e grijlivo go oblizah i po4istih s ezi4e :oops:
ta toj vtoriq pat ne svar6i v men no problema deto kazah e takuv i malko mn me e strah
btw na 13 sme
Вместо да взимаш хапчета, спри да се чукаш. На 13 не е нормално да правиш секс, още повече, че хал-хабер си нямаш за какво става въпрос. Тия хапчета като бонбонки искате да ги взимате. Сперма е останала със сигурност, макар и малко. Друг е въпроса какъв е шанса да си забременяла - малък е, но го има. Ти си решаваш дали да гълташ хапове. След първия тек трябва да се измие със сапун и после да пикае, за да не остане сперма.
girl_in_black
08-26-2007, 18:13
Като махна презерватива, не можа ли да сложи друг?!Ми мислете малко.Ти си знаеш дали да пиеш хапчета, но според мен недей, все пак не са бонбони, а вероятността да си бременна е малка.
evilkaAaAa
08-26-2007, 18:14
дано да не е ебавка темата шото... :smt067 :smt071
пп: еми щом като сте на по 13 се предполага че има много неща, които не знаете. 1-во ако втория път е бил най - малко 5 мин след първия, дори да е имало сперматозоиди по пениса на приятеля, ти то те вече не са били живи, така че поне в тази насока няма за какво да се притесняваш. 2ро щом като втория път не е сваршил в теб, пак няма от какво да се притесняваш. :wink: и се пак (в случай че имаш излишни пари) ако много се притесняваш от случилото се може да си вземеш Ескапел, колкото да се успокоиш малко :wink: и Умната !!!
ChRiSTiaNo_07
08-26-2007, 18:27
на 13 :shock:
ще кажа само 1 нещо,OMG!
haha tei tei ne e zle nz gajito ti za kde ta durji ama No Coment...
pavkata91
08-26-2007, 18:36
и нека позная и двамата сте чалгари (или поне един от вас двамата) СПРЕТЕ ДА ГЛЕДАТЕ ТИЯ ЧАЛГАРСКИ КАНАЛИ!! ЕДНО ЧЕ ВИ ВРЕДИ А И СТАВАТЕ И ОЛИГОФРЕНИ!! СМЕНЕТЕ СИ ВКУСОВЕТЕ КЪМ МУЗИКАТА И НЯМА ДА ИМАТЕ ПРОБЛЕМИ!!
BiTa_SmEtaNka
08-26-2007, 18:38
btw na 13 sme
da bremenna si i shte rodish i shte ste kato brat4e i sestri4e..ebasi az na 13 ne znaeh kfo e svirka tq `grijlivo go oblizala i po4istila` omg !!!!!!
хЛаДнА_нЕжНо{с}т
08-26-2007, 18:40
pavkata91 .. Само да дооточня , че тфа в никакъв случай не зависи от музиката , която слушаш! Аз съм на 16 и не съм го правила още .. тц тц тц :x
По темата...
Ъъъъ.. Базикаш ли се?????! #-o ](*,) Как ше си го кръстиш ? :)
pavkata91
08-26-2007, 18:50
как да не зависи бе?!?!?!? :smt013 :smt013 тия хлапетий като гледат чалга каналите и кат им се прииска да го направят???
Болшевик
08-26-2007, 18:53
как да не зависи бе?!?!?!? :smt013 :smt013 тия хлапетий като гледат чалга каналите и кат им се прииска да го направят???
Тук и аз съм съгласен.
Чалгата предразполага за секс на много млади години.
Говоря за 99% от случаите.
naMy4Ho_KoTe
08-26-2007, 18:53
Според мен има влияние само в определени случаи.
Сигурно металягите дето слушат Cannibal Corpse всеки път като е*ат обичат да разфасоват партньорката си с джобния сатър.
Болшевик
08-26-2007, 18:55
Сигурно металягите дето слушат Cannibal Corpse всеки път като е*ат обичат да разфасоват партньорката си с джобния сатър.
Метълите пък са още по-лош случай.
Абе чалгата и метъла ще бъдат забранени. 8)
naMy4Ho_KoTe
08-26-2007, 18:59
Метълите пък са още по-лош случай.
Абе чалгата и метъла ще бъдат забранени. 8)
О, да не говорим и за рапа, другарю! Разни дебелодупести мацки тресат целулит по цял ден, а се пее само за кучки, наркотици и мангизи!
Нека живеят стариградските песни!
П.П. Сега малко по-сериозно - ако един човек има акъл в главата си, каквато и музика да слуша, няма да позволи тя да му повлияе негативно.
Ако си тъп като кирка, много ясно, че и да не си фен на определен стил музика (и съпътстващия го начин на живот), пак можеш много брутално да си прецакаш живота.
хЛаДнА_нЕжНо{с}т
08-26-2007, 19:04
Напълно подкрепям naMy4Ho_KoTe зависи от човека,от манталитета и от начина на възпитание !..
ChRiSTiaNo_07
08-26-2007, 19:08
обаче тва с грижовното облизване ме разби :smt005 :smt005
krem4et0
08-26-2007, 19:19
Тук и аз съм съгласен.
Чалгата предразполага за секс на много млади години.
Говоря за 99% от случаите.
Слушам чалга от 12 годишна, а секс правих за първи път почти на 21!
naMy4Ho_KoTe
08-26-2007, 19:21
эеми кажи на ваще..и те ако имат поне МаАААааааАААаалко моэьк в главите ше те спукат от бой!!!...ееее деба лигавите пикли :smt011
А ти ако имаше малко мозък в главата нямаше да твърдиш колко е правилно едно бременно, разстроено и объркано момиче да бъде пребито от родителите си.
П.П. Относно бременността - говоря хипотетично. Не съм казала, че авторката на темата е бременна.
swords1010
08-26-2007, 19:50
На 13, малееееейй! #-o Едва ли си бременна.
Да ве бременна си ще имаш 100значита писнаха ми тъпите ви теми сяка 2-ра тема Бременна ли съм да бременна си ве !!!!! Има кундуми за това ве !!!!Дурех 1 лев броиката !!!
..:: Baby ::..
08-26-2007, 20:55
ей пикло, отивай да играеш на криеница като нормалните деца! тръгнала секс да ми прави...
извинявам се за грубия език, ама не издържах
bull ThistLe
08-27-2007, 05:53
Абеее кво я эащитавате..щом на 13 вече е мн голямаа..то тряя да се мисли преди да праиш глупости и после да пишеш ''БРЕМЕННА ЛИ СЬЬМ??''
alkobalko
08-27-2007, 05:58
Има риск от бременност, макар и малък. Ти сама реши дали ще взимаш хапчета.
За това, че си на 13, просто няма какво да коментирам. Преди да правиш секс начуи какви рискове крие.
Super_Mitio
08-27-2007, 05:59
Моя девиз е : МИСЛИШ С ТАЯ ГЛАВА ДЕТО ГОСПОД ТИ Е ДАЛ ПАК ТОГАВА ДЕЙСТВАШ :twisted:
FuckLove
08-27-2007, 06:10
Леле тука е пълно с 13 годишни лапета дето си разтварат краката просто така пък после "олеле какво да правя".... на 13 сте да му се невиди за къде бързате ](*,) #-o :smt092
ChRiSTiaNo_07
08-27-2007, 07:37
на 13,че тва твойто гадже имал ли е сперма изобщо :smt005
То сигурно е на 17 нейното гадже... :smt011
Научете се,бе децаааааааааааааа,баси...
Все едно сестра ми да почне да се ебе....Тя няма цици като хората,тръгнала да се ебе...Да не говоря за другите органи,а акъла не го коментирам...Абе направо нямам думи...Баси децата... :smt011 :smt011 :smt011
13 годишни деца?! :shock:
ТОВА Е ЕБАВКА!!!
Нз аз лично не мога да си го обясня, се едно да си представя съседското девойче(на 13 год) да се е*е с някъв "батко" или с лапе на нейната възраст. Нз..нз, та това са деца!!! От друга страна една приятелка го направи на 13 и сега е курва. Не е лоша по характер, но си ляга с всякакви :smt011 . Просто не мога да възприема, че младото поколение е толкова деградирало. #-o
то дали изощо другото е имал :smt005
miss sweety
09-04-2007, 23:03
mila ti si na 13 trqabvalo e da pomisli6 predi da go narai6 vuob6te.vie go paite po na 13 godini i polse mi strah ma e mi da ne ste go praili.kak moje da ste tolkova zagubeni be da mu sa nevidi #-o :smt017
gangstata
09-05-2007, 01:09
tctct basi <-----izraz na vuzmy6tenie(ili prostotiq)mislq 4e roditelite ti trqa ti hvurlqt edin QK BOI ta da se osuznae6 i da razbere6 ,4e si DETE i ne si dorasla nito ymstveno ,nito fizi4eski za polov kontakt...puk i ostava da si bremenna...