View Full Version : Подарък за мама
Мама има рожден ден след няколко дни, а аз още нищо не съм й купила, а и идеи нямам :|
Вие какво подарявате на родителите си?
:?
Ули4на_Превъзходна
08-26-2007, 21:20
Еми аз за РДто на баща ми му подарих грамота, на която пишеше ТАТКО №1 , абе тати мн се зарадва . Та може да вземе6 на майка ти нещо такова, също така съм виждала и медали, на които пише пак нещо такова. Майка ми ми се кара като и купя нещо :-k
swords1010
08-26-2007, 23:45
Бижу, парфюм, цвете, домашен любимец, козметика, книга, дреха, незнам какво харесва майка ти, импровизирай. :wink:
mirelinda
08-27-2007, 10:51
Moje da i vzeme6 cvete i edin suvenir,parfium,kolan,ako obi4a cvetqta i kupi cvete v saksiq,portmone,su6to e hubavo i 4anta,grivna,obeci,Ima edni kato ot staklo i vutre ima nadpisi naprimer surchice i i love you az podarih na maikami takova i tq mnogo mu se zaradva.Nqma zna4enie kakuv 6te e podaruka a kak 6te i go podnese6 ne zabravqi da i vzeme6 cvete i da i da de6 edna golqma celuvka i i kaji 4e q obi4a6 garantiram ti 4e 6te se zaradva mnogo aide 4ao i uspeh.Dano sum polezna :)
na men su6to mi e mn trudno da izbera kakvo da kupuvam za podaruk na mama moje bi nqkakvo cvete
локет със снимка на татко ти (ако не са разведени де...) и нейна.
music_pirate
08-30-2007, 14:36
Moqta nikoga ne e haresvala kakvo sum i kupuval :cry:
buketi....
no tazi godina sam re6ila da q pratq na po4ivka za 2 sedmici sami s ba6ta mi :mrgreen: