View Full Version : Харесвам гей
hora ima 1 mom4e..oba4e toi e gei..nz to4nod dali e taka na sa go hva6tali s mom4e.....ama tva e bilo predi 3-4 godini.......a sega go haresvam..kakvo da pravq......mislq 4e i toi ima simpatii kam men..no iska da pravim sex.....a az sam o6te devstvena i malkko me e strah i me e sram.....kajete kak da postapq pls
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
stani i ti lezbo i problema e re6en.. a da i gultai..
Made_of_Pain
08-26-2007, 21:19
Пак комплексарски истории..
Да Ви имам проблемите...
До кога ще се връзвате на всичко казано от Сульо и Пульо?
Интересно как не знаеш дали те харесва, но знаеш, че иска да правите секс? Това, че някой е казал, че е правил нещо с момче, не го прави гей, защото не е тайна за никого, че повечето слухове от такъв тип са измислици. Все пак, нека приемем, че е вярно. Може да е бисексуален - в такъв слуай това не ти пречи. Но ако е хомо... просто получаваш грешни сигнали.
Не разбрах на колко години си?
anichkaaaaa
08-26-2007, 21:37
Пак комплексарски истории..
Да Ви имам проблемите...
До кога ще се връзвате на всичко казано от Сульо и Пульо?
OtherDimension
08-26-2007, 21:39
каква е разликата на колко години е, бе ?!
или ти се изживяваш като батко, а си на 17 ?
хах..
Made_of_Pain
08-26-2007, 21:40
хах..
Явно има.... До голяма степен възрастта има значение каква е преценката ти за нещата....
hora ima 1 mom4e..oba4e toi e gei..nz to4nod dali e taka na sa go hva6tali s mom4e.....ama tva e bilo predi 3-4 godini.......a sega go haresvam..kakvo da pravq......mislq 4e i toi ima simpatii kam men..no iska da pravim sex.....a az sam o6te devstvena i malkko me e strah i me e sram.....kajete kak da postapq pls
Е...лично мен малко ме дразни общоприетото мение @щом момиче го прави с друго моми4е тя само експериментира, а щом две мом4ета го напраили веднага им лепват етикет "гей". Аз лично съм праил секс с един приятел преди няколко години ама въпреки това обожавам жените...нямам никакви фантазии за мъже, гледам само жени...въобще не съм гей...така че опитай с това мом4е, нищо няма да ти стане :)
хах..
Абе, кво се заяждаш, бе?? Питам просто от любопитство и ако искам и като дядо ще се изживявам, теб тва не те засяга.
Марксист
08-26-2007, 22:22
Демокрацията много ви е разпуснала юздите! Трябва да изградим едно социалистическо общество, което да въведе ред :)
ExChange
08-26-2007, 22:41
Демокрацията много ви е разпуснала юздите! Трябва да изградим едно социалистическо общество, което да въведе ред :)
Ами действай а ние ще те подкрепяме !
по темата:щом е гей май ти не е работата при него..в крайна сметка не е само той на света :::
swords1010
08-26-2007, 22:44
Ами, никога не можеш, да бъдеш сигурна какъв е, без той да ти каже. :D Признай му чувствата си. :?
MaGeNcEeE
08-26-2007, 22:52
Syglasna sym s kazanoto po gore .. kakvi sa tiq kompleksi 4ul tva ot toq i onq i ve4e se kolebaesh dali slu4aino e gei ili e bi ili pyk moje bi e travestit ...
kotetyyy
08-27-2007, 09:55
Ами, никога не можеш, да бъдеш сигурна какъв е, без той да ти каже. :D Признай му чувствата си. :?
:-)
Болшевик
08-27-2007, 10:04
Застреляй се :lol:
Don_mani
08-27-2007, 10:25
sloji si mustaci :smt005
Застреляй се :lol:
и него с теб :smt066 :smt067
ChRiSTiaNo_07
08-27-2007, 15:44
Кажи му,че си гейка :mrgreen:
Аз мисля че ако момичето харесва гей няма начин той да и се върже :smt012
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
Отговора е -направи му свирка :smt005 :-({|= :-({|= :-({|=
rihannka
08-29-2007, 09:11
haresva te za da te naebe.tva li iskash?parviq ti pat da e s nqkoi pedal,koito sled tova shte te zareje.,.shtom te haresva samo za da spi s teb ne mislq che si struva..ama nz ti si reshavash i dano postapish umno..ama pak to v bg ima li umni hora [-X [-X [-X