View Full Version : Запитване
Имам едно питане.
Приятелката ми е девствена. Но онзи ден първо с един, а после и с два пръста и бръкнах в пу****а.
Възможно ли е с пръсти да се отвори и къде точно е ципата, която трябва да се скъса?Или пък ще се скъса само ако и влезе пенис?Нормално ли е, че не е усетила нищо когато съм и бръкнал с пръстите?
Мерси предварително!
swords1010
08-26-2007, 22:46
Имам едно питане.
Приятелката ми е девствена. Но онзи ден първо с един, а после и с два пръста и бръкнах в пу****а.
Възможно ли е с пръсти да се отвори и къде точно е ципата, която трябва да се скъса?Или пък ще се скъса само ако и влезе пенис?Нормално ли е, че не е усетила нищо когато съм и бръкнал с пръстите?
Мерси предварително!
При всяко момиче, ципата е на различна дълбочина, обикновено, покрива входа на влагалището. Възможно е да си я разкъсал и приятелката ти да не е усетила нищо, ако ципата и е била по тънка. :?
От колко до колко може да е тази дълбочина?
Мисля, че нищо не усетих докато си вкарвах пръстите.Нямаше как да бръкна по-навътре защото пръстите ми бяха пъхнати на МАКС!Странна работа... ?!?!
*(~)sTop-f0lLowiNg-mE{~}*
08-26-2007, 22:53
е може и да не си я отворил уе .. :roll:
ебати ако не си я отворил с на МАКС бръкване не знам .. :roll:
swords1010
08-26-2007, 22:58
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=679022&sid=6b3a8e353a319fb6611162327cb81fb1