Влез

View Full Version : След като сме били приятели

elated
08-26-2007, 22:44
Здравейте,
ще се опитам да бъда кратък :)

Става въпрос за следното:
На 17 г. съм и с едно момиче от известно време сме приятели. Напоследък изглежда доста се сближихме и тази нощ тя ми призна, че има чуства към мен, от своя страна аз и отвърнах със същото.

Така до тук супер, обаче аз сега не знам какво да правя. Някак ми е странно след като до сега сме били приятели. Това ми е първият път в който чуствата са взаимни и се вълнувам. Просто не знам какво да правя, къде да ходим, какво да правим за да е интересно, да я целуна ли още първия ден... може би не съм имал достатъчния опит за да се оправям с тези неща

Моля ви дайте съвети

LoveHim
08-26-2007, 22:51
Ami izlezte i pogovorete, sled kato ti e bila priqtelka znaesh kyde obicha da hodi i kakvo obicha da pravi, predpolagam!

kAdrOkoSkA
08-27-2007, 00:41
Точно, защотот сте били приятели, ти трябва да я познаваш и единствено ти можеш да си прецениш кое как да направиш. Нищо страшно няма! Няма да се провалиш, спокс :wink: Успех! :smt006

уйфжхнмн
08-27-2007, 01:02
аз да ти кажа имам абсолютно същия проблем с него бяхме най добри приятели а сега сме...гаджета и... поне на мене ми е мн трудно така че ако някой може да помогне и на мене мн ше му благодаря

Dead`Paladin
08-27-2007, 04:51
целуни я срам няма...нема се притесняваш ще се отпускаш и толкова....ще свикнвш не е трудно :wink:

MoHuTo
08-27-2007, 08:33
Точно, защотот сте били приятели, ти трябва да я познаваш и единствено ти можеш да си прецениш кое как да направиш. Нищо страшно няма! Няма да се провалиш, спокс :wink: Успех! :smt006

mir4ovski
08-27-2007, 08:37
az mislq 4e trqbva da se yspokoi6 malko i ...shtom ste bili priqteli q poznavash i znaesh kakvo iska i kak se 4yvstva celuni q

Korni_ReSeRvE
08-27-2007, 08:47
ei 6tom predi tova ste bili priqteli spokoino,sega ti q poznava6 dobre znae6 kakvo haresva kude obi4a da hodi i t.n. ne se nalaga te purva da razbira6.prosto se druj s neq estestveno kakto si se durjal i predi.a za celuvkata ne burzai,nqma plan koga da q celune6 si4ko stava spontanno