View Full Version : Връзки в даскало?
hora nz sigurno ve4e e imalo takava tema ama az pak da pitam.Kakvo mislite za vruzikte v daskalo,za tovada si ima6 gadje ot klasa ?
От класа съм пробвала и тряяше да остене в тайна :lol: ,щот беше тъпо,но иначе в даскало по принцип няма проблем
Kisses_P
08-27-2007, 07:09
В даскало няма проблеми, но за от класа не ми допада идеята.
Sweet__baby
08-27-2007, 08:08
За мен винаги е било тъпо това да си имаш гадже в училище.... :smt019 [-X
mir4ovski
08-27-2007, 08:13
imala sam v klasa i vsi4ki znaeha.toi be6e po4nal po kasno i be6e po golqm i tva ne me e pritesnqvalo.ima sam ot po goren klas v y4ilishte oba4e bqhme prekaleno strastni po koridorite ta ni zavedaha pri direktorkata.nz i s dvamatas se razdelihme barzo ne mislq 4e e dobar variant shtoto kato se zamislq edinstvenoto za koeto sme govoreli e daskaloto ne stiga 4e po cql den visqh tam mi i s gadgeto za tva da govorim staa prekaleno...sega miloto e 9 godini po golqmo ot men i mi e po got pravim po interesni neshta govorim si za po interesni neshta
Ами гадже от училище съм имала, но от класа НЕ - никак не ми допада идеята :::
'Що не??? :smt017 За мене няма проблем,ама обстоятелствата са такива,че гаджето ми не е от даскало,но съм имал гадже от даскало и нямам нищо против...
...Нищо,че една тъпа путка ни раздели :evil: Ама тя после си го пое :twisted: :roll:
Не е хубаво, особено ако връзките са между 2 момчета :-# Прекалено сложно става...
ami kato cqlo nqma problem da si ima6 gadje ot u4ili6te vqrno 4e postoqnno ste zaedno vse pak seki den hodi6 na u4ili6te puk i gadjeto na glavata ama se svikva...no ot klasa tva ve4e e drugo ne6to...6otto si e kofti..kato zemete da skasate i posle se polu4avat edni nedorazumeniq i t.n. ....primerno v klasa na edna frendka bukvalno seki be6e hodil sas vseki...napravo nqmam dumi tam nqma6e 4ovek bez gadje ujas...i posle kvo kato zavar6iha ala bala celiq klas se razbi zaradi tiq tupi vruzki mejdu tqh 5 godini...tui 4e kazvam pak v klasa ne ...no v u4ili6te da :)
Korni_ReSeRvE
08-27-2007, 08:39
i az sum suglasna za vruzka v daksaloto no ne i s nqkoi ot klasa.togava stava mn gadno kato skusa te i si4ko se precakva
mechtaq_za_teb
08-27-2007, 08:43
За връзка в даскало-склонна съм да я приема.Но за връзка в класа-твърдо не.Имам някои познати,които са имали такива връзки и сега съжаляват.Едната двойка беше заедно почти година.Бяха много щастливи.Сега когато вече не са заедно дори не могат да се гледат...а лошото е че им се налага почти всеки ден.Просто се получава кофти след раздялата.
kobrichka
08-27-2007, 08:46
За гадже от училище да съгласна съм,но от класа твърдо не.
за в даскало и аз нямам нищо против, но за класа....малко ми е страннно, в смисъл такъв ако скъсате някой ден и цялата работа съвсем се пре*бава, пък и ако всички научат ще има такова удумване, че не ти трябва да знаеш. Но има един случей, едни познати са станали гаджета от 8 клас (били са в един клас) и като завършиха даскало още си бяха гаджета :shock: смятайте за к'во става дума, ама това е голяма рядкост.
Just_say_no
08-27-2007, 09:26
Уфф... Не знам ... Виждате се прекалено често... почти всяко междучасие.. аз лично съм избягвала да имам гадже в училище... :-k
Не си ли писвате много бързо???
bqsna_teenagerka
08-27-2007, 09:26
ами вече никога!
[B]a[N]D[i]T[k]a
08-27-2007, 09:43
били сме в 1 даскало.. не е кои знае какво.. но е тъпо донякъде.. а ако ти е в класа вече не го намирам за толкова лошо.. ;)
пфффф жеднъж напражих тази гре6ка и поже4е не мисля
мн е гадно вц ву следят ли4ния живот какфо се слу4ва буркат се ае мн е shit :smt012
KisskilleRcHe
08-27-2007, 09:59
Е какво лошо имам във това да си има гадже от твоя клас. Малко си писвате, но и това може да се преодолее. :П
luckygirl92
08-27-2007, 10:17
Ами гадже от училище съм имала, но от класа НЕ - никак не ми допада идеята :::
:smt023
tweeetyreni
08-27-2007, 10:38
Tochno taka moje da e ot uchilishte no ne i ot klasa [-X
_`SoMeThInG_StRaNgE`_
08-27-2007, 10:40
Както казаха повечето-от даскалото може, но не и от класа.. :roll:
white_chik
08-27-2007, 10:42
Имала съм гадже от класа и да си кажа честно не е оферта,защото движите в една и съща компания,всички ви възприемат като двойка и едни ден като скъсате се получава супер неловко.Оссвен това всички ви обсъждат,дасакалите ви гледат странно,ако се натискате някъде,плъзват клюки,а и според мен,ако гаджето ти е от класа прекарвате адски мноо време заедно и си омръзвате по-бързо.
Polinkaaaaa
08-27-2007, 10:48
За мен винаги е било тъпо с гаджето ти да сте от едно даскало най вече от един клас...Да се виждате по цел ден,лично на мен бързо ми омръзва
hora nz sigurno ve4e e imalo takava tema ama az pak da pitam.Kakvo mislite za vruzikte v daskalo,za tovada si ima6 gadje ot klasa ?
Против поради 2 причини.
Като скъсате требе да гледаш тъпата и мутра секи ден
Класа се разделя ан хора които подкрепят теб и такива които подкрепят нея и това съкс
ем мен лично не ме кефи тфа в даскалото имаше некфи са беха 12 клас нз откога са заедно ние пушиме пред даскалото а тея на прозорците още малко ше се наебат ... тъпо и сички им се смеехме ...а от класа е яко хаха ама никои да не знае аз така с едно момче от моя клас не хоим ама се си се натискаме понякога като сме само 2-та хаха тфа кога ни е скучно :P
alkobalko
08-27-2007, 11:08
Това не е никакъв проблем. Ако двама човека искат да са заедно, това че са от един клас или едно училище не трябва да е от такова значение.
Аз лично не одобрявам подобен вид връзки. Породени са от физическата сплутеност и рядко от духовна интимност. Заедно сте цял ден, а това убива тръпката. В един клас връзката може да значи ограничаване на контактите, а на работното място обикновено при конфликт се засягат не 1 , а 2 човека .
Подобен тип връзки са типични за добрите момчета и простичките нелицеприятни момичета. Единия иска секс, другата иска сигурност. Какво задоволство и от двете страни . Каква хармония.
В подобен вид връзки липсва интимността и романтиката. Аз лично се чудя на 2 учители от старото ми даскало,които се бяха оженили благодарение на работата си там, за какво по дяволите си говорят като се приберат у тях? Може би дай ми чинията, хайде да слушаме новините, айде да спим...
Да хванеш гадже от класа си не е от най-добрите начини :wink:
Gothique♫
08-27-2007, 11:41
Никак не ми допадат имах 1 такава връзка секи ден се виждахме и за малко време си омръзнахме тъй че съм леко против
kotetyyy
08-27-2007, 11:59
Имала съм гадже от класа ми но скъсахме мн бързо беше страшно тъпо! :-&
slavito007
08-27-2007, 12:26
Т'ва в даскалото е гъзария.В моето даскало само "вюбени" има.Според мене е глупаво тва.
Няма лошо в това, но трябва да се разберете, че като/ако скъсате не трябва да си правите мръсно един на друг.
AZ LI4NO NE MOGA DA SI HARESAM NQKOI OT MOQ KLAS ZA6TOTO VE4E TOLKOVA SA MI PISNALI A I DA E IOT DRUG KLAS PAK NEPREKUSNATO SE VIJDA6 S NEGO CQLOTO DASKALO ZNAE ZA TOVA I TE KOMENTIRA VUOB6TE ZA MEN TOVA E GADNO NO V KRAINA SMETKA NE NIE SI IZBIRAME KOI DA HARESVAME TAKA 4E AKO SI HARESVA6 NQKOI OT DASKALO DEISTVAI :smt012 :smt012 :smt012
`Death`Whore``
08-27-2007, 15:26
Неприятно е, защото така човек няма живот, в който може да е без гаджето. Гадно е да се избягваш гаджето през цялото време в училище, но е и гадно да не се виждаш с други хора...а и когато скъсате, ще трябва да се виждате всеки ден.
kAdrOkoSkA
08-27-2007, 15:27
Тъпо :!:
Не мисля, че е много добре.Все пак си зависи и от двамата, де. :wink:
Има някои, които искат да крият това, че са заедно, но това е грешка.Именно за това доста такива връзки се разпадат.Опасяват се, че ще тръгнат слухове, а всъщност не трябва да им пука много-много.Важно е след това да си останете приятели, защото иначе ще се гледате на кръв. :D
DevilWish
08-27-2007, 17:13
Пффф аз имах от моя клас и как решиха ,че още 3 момичета го харесват пак от моя клас и то не бяха интриги..... :roll: :|
az mislq 4e e tupo, gaje ot daskaloto, seki vi znae kato 2ka i seki vi odumva kakvo pravite i klukarstva za tova mnoogo e tupa az sam protiv
imala sum gaje ot klasa i be6e adski typo za6toto kato skusahme toi govore6e na vsi4ki kak toi me bil skusal i t.n. [-X ne stava a ako imate vruzka to pone da ne e 4ovek ot klasa :smt011 :smt018
Princeska
08-29-2007, 22:21
tfa da ima6 gajde ot klasa i strahotno tupo :smt012 znam ot li4en opit otna4alo vsi4ki ni se kefiha,no posle kato skusahme kakvi li ne intrigi se zavurtyaha :smt019
Vikitooo
08-30-2007, 03:53
От класа да е не съм съгласна [-X
slan4iceto_n
08-30-2007, 06:46
ми аз като се замисля тия от моя клас какви са едва ли ще тръгна с някой от тях. единственото печено момче е най-добрият ми приятел, така че съкс. иначе връзките в даскалото са яки, мен лично ме кефят. някакси винаги, когато ти стане гадно отиваш да се гушнеш в гаджето и всичко сякаш се оправя
imala sum ot klasa... :roll: da vi kaja ne e osobeno zabavno... staat mn intrigi,xora koito haresvat nego ili pak mene se opitvat da ni razdelqt,i nakraq uspqvat.. posle si4ki me namraziha,ostanah s 2 fr-ki i to ebati neserioznite kurvi... pulni izpolzv4ki...biha me mom4etata(priqtelite na biv6eto mi ot klasa) za6toto az sum bila vinovna 4e sme skusali 4e sum go obijdala ne6to awe pulni izmi6liotni,si4ko be6e izmislica i onq tapaka (gadjeto) im se vurza na si4ki gluposti... ujasno e da ima6 gadje ot klasa ili daskaloto... si4ki da vi praat intrigi i nakraq da ne se polu4i ni6to,osven edna vruzka ot 5 dni i nakraq da se namrazite i da ne si progovorite,za6toto si4ki se vliqqt ot horskoto mnenie... nikoga pove4e neiskam da imam gadje ot daskaloto ili klasa... ](*,)
FiRe_LaDy
08-30-2007, 09:19
mi vryzka ot klasa .. ne go odobrqvam osobeno mnogo ... ne sym probvala.a inache v ochulishte ... mi imah si priqtel ot daskalo i beshe qko ... zapoznah se s mn hora,koito ne poznavah ... stanah malko po izvestna iz daskalo i si spechelih novi priqteli. :wink:
doesnt matter
08-30-2007, 11:04
Това не е никакъв проблем. Ако двама човека искат да са заедно, това че са от един клас или едно училище не трябва да е от такова значение.
saglasna sam napalno :wink:
sladkish_14
08-30-2007, 11:14
Ами имала съм гадже от училище,но в мойто училище лично не е много позволено това,да се разхождаш из училището и да се мляскаш.И затова повече не опитвам,а от класа НИКОГА..Твърдо против,изобщо немога да разбера как може да се влюбиш в някои от класа си :roll:
tedinkata_
08-30-2007, 16:12
imala sum dve vruzki v u4ilishte i mnenieto mi po vaprosa e.. kofti e..
COME_BACK
08-30-2007, 16:20
и за мен е тъпо, макар че и аз съм била с човек от класа си. но при мен поне беше последната година и когато се разделихме не се налагаше да се виждаме повече
mackata_pr
08-30-2007, 18:24
mene li4no ne me kefqt po dobre da e ot der klas ili nai dobre da e po golqm
emi ot 15 ti sam s gadjeto v edno daskalo i nz.... trea da vidq i 6ti kaja kak e
Съгласна съм с казаното преди, за връзките в даскалото няма нищо лошо. Но това да ходиш с някой от класа ти за мен е тъпо. Просто докато ходите хубаво, ама като скъсате... после ще има да се гледате накриво... [-X
LaDy_DaQnA
08-30-2007, 19:24
az nqmam ni6to protiv dori i mislq 4e e qko ma samo da ne e ot va6iq klas inu4e :) spored men bi bilo mnogo qko do sq ne sym imala
az nqmam ni6to protiv dori i mislq 4e e qko ma samo da ne e ot va6iq klas inu4e :) spored men bi bilo mnogo qko do sq ne sym imala
ем мацка тфа дет моа да ти кажа е радвай се и не пражи тази грешка :wink:
просто нямате ли4ен живот връзката ви е наблюдавана от вс обсъждана е от вс и се по4ва с детските интрижки раоти е шибано е мн да сте в 1даскало камоли ж 1 клас :-#