View Full Version : Девствени момичета
Искам първо да попитам , защо вие момичетата си мислите , че ни правите голяма услуга или подарък,като ни давате да сме ви първите.Това да отваряш момиче било доста черна работа , 3 пъти съм пробвал.Едвам успях и трита пъти , то не бе лизане да се подмокри пак , то не бе зор че не влиза , то не бе успокояване.Мани,маса зле.Сега веднага ще се нахвърлят разни моменца да кажат,че всъщност аз съм неспособен.Абе способен съм си , не се притеснявайте.Но дойде ли някоя девствена при мен с надеждата и на нея да помагам,че видиш ли била на 16 и вече трябвало да почва да се дъни като животно , ще я изхвърля през терасата(честно).И за момчетата които не са пробвали - недейте , само ще си скапете вечерта да се занимавате с поредното глупаво парче.По-добре се напиите като животни и си гледайте кефа.
Пс. Или пък правете секс с разработени какички , доста по-добре идва.
Super_Mitio
08-27-2007, 08:43
Искам първо да попитам , защо вие момичетата си мислите , че ни правите голяма услуга или подарък,като ни давате да сме ви първите.Това да отваряш момиче било доста черна работа , 3 пъти съм пробвал.Едвам успях и трита пъти , то не бе лизане да се подмокри пак , то не бе зор че не влиза , то не бе успокояване.Мани,маса зле.Сега веднага ще се нахвърлят разни моменца да кажат,че всъщност аз съм неспособен.Абе способен съм си , не се притеснявайте.Но дойде ли някоя девствена при мен с надеждата и на нея да помагам,че видиш ли била на 16 и вече трябвало да почва да се дъни като животно , ще я изхвърля през терасата(честно).И за момчетата които не са пробвали - недейте , само ще си скапете вечерта да се занимавате с поредното глупаво парче.По-добре се напиите като животни и си гледайте кефа.
Не съм сагласен с тебе веднднъж и момчетата да направят жеста та после момичетата :P
xyaxyaxxyayxayayxayxa OMG :-D :-D :-D
Като не ти харесва, недей да отваряш момичета бе...може да има момчета, на които им харесва..не всички са като теб, всеки си има мнение... :::
jjjjjj6363
08-27-2007, 08:54
na tvoito mnenie sum
ChRiSTiaNo_07
08-27-2007, 08:55
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Е не тва вече е върха на простотията!Ти си най-извратеното,долно,гнусно и комплексирано същество!Червей!
`Death`Whore``
08-27-2007, 09:06
Някои хора имат чувства. Ти си еби когото искаш и не ни занимавай.
shaka_kan
08-27-2007, 09:28
ahahahahahahahaha 6t0m se p0ti6 t0lk0va varhu nek0q devstvenica i q lije6 suma ti i vreme gre6kata e v teb! Nali znae6,4e k0it0 g0v0ri.. az sum velik eba4 vasa6n0st e kragla nula! Pravi6 se tuka na mAj, naprav0 te sajelih 4e t0lk0va si se m0ril nad 3-te m0mi4eta! ahahahah sme6en si..nik0i ne te kara da si parvia na nek0iq jena! Ti si palen bokluk i za jal0st mn0g0 g0lqma 4ast 0t majete v dne6n0 vreme sa kat0 teb! Imah kasmet az s parvia si.. be6e velik0, 0tv0ri me za savsem malk0 vreme, n0 t0i znae6e kakv0 pravi..ne e bil kat0 teb 4ervei, k0it0 se vla4i i ne znae kv0 da pravi! Bokluk, drugo nema kvo da kaja!
Познавам поне 3 момчета който имат фетиш към девствени момичета...но лошото е че не могат да се уредят,защото не е работа на 20 години да чукаш 13 годишна.А ти си..де да те знам какъв си,загорял :smt005 :smt005 :smt005 не си достатъчно готин че да можеш да си подбираш когото си искаш
bqsna_teenagerka
08-27-2007, 09:45
еми кой иначе ще ни отваря бе човек :roll: ти като искаш недей..за други момчета е чест защото момичето им се е доверило..и разчита на партньора си че той няма да я нарани и че ще е внимателен! ти като не искаш не отваряй никой не те насилва нали?
LoFe_SeX
08-27-2007, 09:49
na tvoito mnenie sum
podkrepqm :)
abvgdejzi
08-27-2007, 12:02
Като не ти харесва, недей да отваряш момичета бе...може да има момчета, на които им харесва..не всички са като теб, всеки си има мнение... :::
Sweet__baby
08-27-2007, 12:08
Абе ей , някои да те е задължил да ги отваряш тия момичета?? ААА?? Е много си умен честно ти казвам.. ,някои да ти е насочил пистолет и да ти е казал: "Ако не я ебеш шта убия!"
Не наистина зле си!!
И преди да пуснеш тема мисли с тая глава..
Ама че некадърник такъв!! :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt013 :smt013 :smt013 :smt018
Абе неможе като почнеш нещо да го оставиш по средата :wink:
Защо всички се нахвърлихте така на пича който е пуснал темата ?!?
И аз мисля като него , много си е прав :-D
А такива изказвания са най тъпи от рода на : Абе кой те е задължил да я отваряш и т.н.
Ами не никой не ме е садължил ! но както казах тъпо е да започнеш нещо и посредата тя да ти каже ами аз съм девствена , а преди това да ти твърди че не е !
Тва жените са голяма сган ... що лъжете бе а ? 4-5 момичета вече срещам даже и на по 18г. и пак лъжат че не са девствени и оп като дойде момента на истината почват да ми плачат пффффф :smt013 :smt019
nap1lno podkrepqm tvoito mnenie =D> :smt016
CeKo_SiFoNq_
08-27-2007, 14:04
Awe ei tupak,nikoi ne te e karal da ebe6 devstveni momi4eta!
Moqta priqtelka be6e devstvena kogato za pruv put go pravihme,az su6to!
Izob6to ne mi e bilo nepriqtno,nito puk na neq!
Ako te e gnus da lije6,ne liji!
Nameri si druga rabota!
Ne mu se lijelo i mi obqsnqva,4e vsi4ki sa bili trudni!
Ne e taka! [-( [-( [-(
Prosti hora MNOGO,ma takuv kato tebe idiot ne sum vijdal [-X
Made_of_Pain
08-27-2007, 14:05
Момичетата го имат за жест... За важен и стойностен момент.
Дее ба ... "А"-то ми се преебА
Та.... Ти както говориш, че идвали при теб ти да ги отваряш...
Звучиш ми малко, като мъжка курва....
Не е нужно да ги мяташ през прозореца, а просто им кажи, че не искаш клиенти за момента =)
shaka_kan
Гост
Пуснато на: Пон Авг 27, 2007 12:28 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
ahahahahahahahaha 6t0m se p0ti6 t0lk0va varhu nek0q devstvenica i q lije6 suma ti i vreme gre6kata e v teb! Nali znae6,4e k0it0 g0v0ri.. az sum velik eba4 vasa6n0st e kragla nula! Pravi6 se tuka na mAj, naprav0 te sajelih 4e t0lk0va si se m0ril nad 3-te m0mi4eta! ahahahah sme6en si..nik0i ne te kara da si parvia na nek0iq jena! Ti si palen bokluk i za jal0st mn0g0 g0lqma 4ast 0t majete v dne6n0 vreme sa kat0 teb! Imah kasmet az s parvia si.. be6e velik0, 0tv0ri me za savsem malk0 vreme, n0 t0i znae6e kakv0 pravi..ne e bil kat0 teb 4ervei, k0it0 se vla4i i ne znae kv0 da pravi! Bokluk, drugo nema kvo da kaja!
I AZ SAM NA TVOETO MNENIE!!!
ami nqma kak vse pak purviqt put trqbva da e specialen
ChRiSTiaNo_07
08-27-2007, 19:15
Деба и копелето!Жалък си,не се прави на мноо отворен щото си кастриран и няма с кво да отвараш :smt016
DIVINE_TIME
08-27-2007, 19:19
Безчувствено,нещастно,егои стично копеле!
+1
kofti_nick
08-27-2007, 23:14
+1
+1
+1
+1
+1
+1
+1
+1
+1
представям си всички от мъжкия пол колко са били прекрасни и невероятни на първия си път.. къде толко е проблема не можах да разбера.... изстрадалия дава акъл на неопитните ли?
CvEtI`KiSs
08-28-2007, 09:54
Мога да кажа само едно нещо : ТИ СИ ЧЕРВЕЙ ... НЕ ЗАСЛУЖАВАШ ТЕЗИ МОМИЧЕТА ... ЕБАСИ ТЪПАКА
abe pove4eto koito te za6titavat sa gosti,taka 4e...abe ako obi4a6 istinski nqkoe momi4e ne vijdam kakav e problema,ama ti qvno ne si ot tezi hora 6tom ve4e 3 si otvarql
Octofunk
08-28-2007, 10:32
Охахахахаха, посмях се добре на първия пост! :mrgreen: :mrgreen:
rihannka
08-28-2007, 11:09
mi zavisi be.za tebe moje da e 4erna rabota .da ne se machish gorki4kiq,no ima mom4eta na koito im haresva da sa s devstveni momi4eta.ko ni zanimavash s gluposti.kat ne ti se ebat devstveni ne ebi be.kaf e problema?
Phoenixheart
08-28-2007, 11:11
нз, повечето момчета спят с девствени момичета защото нямат база са сравнение, ти щом си имал 3 вече ми мирише яко на комплекси
maybelline
08-28-2007, 13:49
Някои хора имат чувства. Ти си еби когото искаш и не ни занимавай.
Подкрепям :smt023 =D>
VerryBerry
08-28-2007, 14:03
na opitnite mom4eta devstvenite momi4eta ne sa im problem! :wink:
Dark_Angel_F
08-28-2007, 20:43
Хм защо ли тази тема ( изразяването в нея) и и името на госта ми звучат много пзонати ...........
FikyScHetOo
08-29-2007, 06:30
Ми хайде да им забраним на девствените да правят секс, а?
Хайде вече можеш да си прибереш комплексчетата в шкафа и да отидеш на курва...ъ...обработена яка кака
Muca_mnogo_cuca
08-29-2007, 12:02
Ti mai typ si se rodil i typ 6te si ostane6..!Na takiva otrepki kato teB i magare ne trqbva da mu davat da ebe :) puskash typi temi , v koito si izbivash kompleksite .. a celta qvno e da te vidim kyv si golqm eba4.. no ne si nishto pove4e ot kompleksiran saskuo4 :) Neznam kakvi sa tezi momi4eta, koito sa ti dali da gi :otvori6", no qvno sa napravili golqma gre6ka to4no ti da si im pyrviqt.. nali znaesh "prasetata.. na slanina".. pff .. aman ot selski pry4ki i kibici kat teb ve 4ukundur.. aide duhai za zdrave ta pone naebesh nqkoq kat horata.. ili tikai myrku4a v nqkoq hralupa neshtastnik!
Saglasna sam!!A pak moeto mnenie za avtora na temata e:4e e poredniqt tapo par4e koeto si misli 4e parviat pat na edno momi4e e ne6to tolkova posto kolkoto i da si udari edna *****! :smt019
na opitnite mom4eta devstvenite momi4eta ne sa im problem!-абсолютно вярно!
Бе хора какво му се връзвате на този мизерник,не го ли виждате че си измисля=комплексара му с комплексар.Явно никоя не му пуска(и е разбираемо при такова отношение)и той е бесен,за тва ни занимава тука с фантазиите си.Чул-недочул някакво мнение на някой и го представя за свое но милия е толкова некадърен че не може дори да ни убеди че има опит в това,а тия господата "чаровници" дето го подкрепят е ясно че или той самия си ги пише мненията-за подкрепа,или тия също са от тоя отбор комплексирани некадърници и са виждали девствено момиче само отдалеч или на снимка.
CrazyBear
08-30-2007, 11:01
ZA6TOOOOO ZA6TOOOOOO JENITE SME TAKA NAKAZANI!!!
Devstveni cipi,bremennost,rajdane,menzis....
zaebi sajalqvam 4e ne sam maj!
no verno si e za nqkoi mom4eta e gosrost da otvorqt momi4e 6toto im se e doverilo...
I na moito mom4e mu be6e varlo kat ze da me otvarq bqh mnoogo tqsna no pone ne me bolq krav ne te4e i ne mrankah samo si traeh i go nasar4avah da bade po smel :smt006 i da ne me 6tasi tolko 6toto 6te ojiveq dori i da ne iska :lol:
аре кво се оплаквате бе лигли! и ние имаме ужасни проблеми!
Anti-Paris Hilton
09-02-2007, 19:22
Слава Богу,че не всички момчета мислят като тебе,щото щеше да трябва и ние като онова 12-годишното лапе да се отваряме с дезодоранти и краставици
:-D
Communist
09-02-2007, 19:26
:-D
Съгласен съм :twisted:
Black_JAG_Bundy
09-02-2007, 19:28
Мама ви девствена :smt093
по-гнусно нещо от тва - НЕМА!
кръв,викове,болки,ужасТ...
обичам малки курвички дето са чукани над 999 пъти 8)
тая тема е мн тъпа заклевам се
ти наистина си не способен прави по често секс ако казваш че да отвориш дествена е трудно..... а и кво искаш сички да се отварят на по 12 ли че каза тва за 16 годишната
чесно незнам за кво е пусната тая тема...
оо верно да...ъъ... кога да я ебна тая.. днес ..ъъъ..утре.. нее.. днес .ъъ..ъъ..ще пърдя цял ден.. пък утре ше..ъъ.. ходя на врачка да ми каже дали има други педали като мен, че да мога да ги ебна якооо у дупарата! пфф..
Яз не съм съгласен!Всичко що е над 16 и ми харесва на външен вид МОЖЕ ДА бъде ебано(естествено женско де)
Ръгай,блъскай,шибай-те тава му е цаката.Па дали онаа че ги боли или не на мен ми е през дедовеца,да си не а отваряла краката :D
оо.. ми аз имам идея.. шо не си отвориш краката.. и не се нагъзиш, аз ще взема един колан и ще ръгам,блъзкам и шибан в задника... пъккк да не си си отварял краката се пак.. ма ни съ притеснявай.. щи хареса!
Яз не съм съгласен!Всичко що е над 16 и ми харесва на външен вид МОЖЕ ДА бъде ебано(естествено женско де)
Ръгай,блъскай,шибай-те тава му е цаката.Па дали онаа че ги боли или не на мен ми е през дедовеца,да си не а отваряла краката :D
оо.. ми аз имам идея.. шо не си отвориш краката.. и не се нагъзиш, аз ще взема един колан и ще ръгам,блъзкам и шибан в задника... пъккк да не си си отварял краката се пак.. ма ни съ притеснявай.. щи хареса!
кочан*
оо верно да...ъъ... кога да я ебна тая.. днес ..ъъъ..утре.. нее.. днес .ъъ..ъъ..ще пърдя цял ден.. пък утре ше..ъъ.. ходя на врачка да ми каже дали има други педали като мен, че да мога да ги ебна якооо у дупарата! пфф..ии ъъъ..много ма сърби под дясното подгъзие :-D :-D
Komunizam!
09-02-2007, 20:13
Аз викам да оставиме момичетата на сухо за година две.. да ги видим тогава! :-({|=
Аз викам да оставиме момичетата на сухо за година две.. да ги видим тогава! :-({|=
"Хей ръчички хей ги две" :-D :lol:
miss sweety
09-03-2007, 23:08
purvo nikoi ne e kazal 4e vi pravim osluga.ftoro neznae6 kfo ni e na nas momi4etata kogato nqkoi ni otfarq.treto kat ne ti e priqtno nedei da go pravi6 :smt019
col0rs17
03-15-2010, 13:01
ahahahahahahahaha 6t0m se p0ti6 t0lk0va varhu nek0q devstvenica i q lije6 suma ti i vreme gre6kata e v teb! Nali znae6,4e k0it0 g0v0ri.. az sum velik eba4 vasa6n0st e kragla nula! Pravi6 se tuka na mAj, naprav0 te sajelih 4e t0lk0va si se m0ril nad 3-te m0mi4eta! ahahahah sme6en si..nik0i ne te kara da si parvia na nek0iq jena! Ti si palen bokluk i za jal0st mn0g0 g0lqma 4ast 0t majete v dne6n0 vreme sa kat0 teb! Imah kasmet az s parvia si.. be6e velik0, 0tv0ri me za savsem malk0 vreme, n0 t0i znae6e kakv0 pravi..ne e bil kat0 teb 4ervei, k0it0 se vla4i i ne znae kv0 da pravi! Bokluk, drugo nema kvo da kaja! :razz: :razz: :razz: :razz: :-D :-D
Не че нещо ама си доста ограничен! За едно момиче първият път е много важен и никое момиче не си ляга с кой да е за първи път. Жалко за момичетата, че са се прецакали с теб! Каквито и да са били са заслужавали нещо повече, много повече! Горкият ти, че ти се е наложило да отвориш толкова много момичета. Кретени като теб ме карат да осъзная какъв късмет съм извадла с моя приятел! Не познавам момче, което предпочита някоя еблива пред някоя девствена.Честно не познавам такова момче. Повечето момчета оценят това, че момичето ги е избрало за първия си път. Всички момчета, които не оценявате това сте пълни кретени. Един ден ще ви дойде акъла в главата и ще видите, че е по-добре да си някъде където никой друг не е бил отколкото някъде където може да е бил всеки! 8)
1. Има си пичове, които си падат по девствени. Влечението към девственици се нарича ПАРТЕНОФИЛИЯ.
2. Някои предпочитат девствени щото са по-сигурни относно венерическите болести.
Много причини.
А, че първият път е трудно - трудно е. Направил си избор повече да не се занимаваш с девствени, особено пък с такива, които гледат на девствеността си като на товар. Предупреждаваш и за трудностите. Добре.
Но има и ще има хора, които си предпочитат с девствени.
Но дойде ли някоя девствена при мен с надеждата и на нея да помагам,че видиш ли била на 16 и вече трябвало да почва да се дъни като животно , ще я изхвърля през терасата(честно).
8-) 8-) добре че не съм момче :lol:
nikity9926
03-15-2010, 16:07
Абе, ти си бил голям тъпак! :-x Кът' не ти се отваря, недей! Никой не те задължава, бе глупак! Кфо си тръгнал тук да се оплакваш! Еби си проститутките на улицата и няма да имаш проблем с отварянето! Освен това, както каза някой на 1 стр., ако не сте вие, кой ще ни отваря? Я си гледай работата идиот такъв и не се оплаквай повече, щото никой не те е накарал на сила да отваряш девствени! Какво си тръгнал тук да разправяш разни глупости? :-x Тфа да не ти е.... ддзн, някъф сайт за простутии! В крайна сметка ти си си виновен след като си се съгласил да ги отваряш! Аз ти казвам, е*и си к*рвите дет' се продават на всеки срещнат! Тич три момичета дето си отворил, са ти се доверили, имали са ти доверие, а ти са си тръгнал да се оплакваш! Глупак! Знаеш ли, че на нас момичетата ни е мн по-гадно пърият път отколкото на вас дето ни отваряте! (Говоря за идиотите като тоя) :-x :-x :-x :x :x :x