PDA

View Full Version : Въпрос

Stopman
08-27-2007, 12:28
Търсенето не даде такава тема и не помня да сам засичал такава затова .... :mrgreen:

Аз съм малко нов в секса (1 месец) и не бях се замислял ама се зачудих за тва че казвате "да знаеш как да го използваш" "да си добър в секса". Ок де, някви движения специални ли има, за пози ли говорите, то грубо казано все го вкарваш в нея ама кое разделя тоя дето знае как да го използва от другия :-k

quench
08-27-2007, 12:29
отпусни се и се забавлявай, или ти е вродено да си добър е-бач, или да си тъпкач ;)

08-27-2007, 12:34
трябва да ти е удобно пич, и да гълта твоята научи я да гълта като я ебеш и и го тикваш в устата и готово... трябва да я накараш да гълта и ставаш повече от ебач ще те разправя на всичките си приятелки колко си як.

Stopman
08-27-2007, 12:40
трябва да ти е удобно пич, и да гълта твоята научи я да гълта като я ебеш и и го тикваш в устата и готово... трябва да я накараш да гълта и ставаш повече от е**ч ще те разправя на всичките си приятелки колко си як.

Тоя пост ще го взема много на сериозно.Послушвам те веднага :smt005

naMy4Ho_KoTe
08-27-2007, 12:55
отпусни се и се забавлявай, или ти е вродено да си добър е-бач, или да си тъпкач ;)

Не може да бъде казано по-добре :D

Stopman
08-27-2007, 12:58
Ясно :mrgreen: Аз така и правя де ама викам да не пропускам нещо,нищо че гаджето казва че и е супер (малко реклама,не може иначе) :mrgreen:

08-27-2007, 13:04
tq moje da kaje che e i na 7moto nebe da ne te ubidi kato ti podarqt podarak i toi ne ti haresa ti kakvo kazvash bahti otvratitelniq podarak ili hmm haresva mi... tai che pich nauchi q da gylta kakto kaza kolegata po nagore =D>

Stopman
08-27-2007, 13:11
tq moje da kaje che e i na 7moto nebe da ne te ubidi kato ti podarqt podarak i toi ne ti haresa ti kakvo kazvash bahti otvratitelniq podarak ili hmm haresva mi... tai che pich nauchi q da gylta kakto kaza kolegata po nagore =D>

ами то си личи че не симулира :mrgreen: Тя принципно не я бива за лъжец така че не си прав :wink:

П.П. амм чи как.Научих я преди 2 мин.Даже и в носа дава вече :smt019