View Full Version : Незнам какво става
Gangsta_pichka
08-27-2007, 12:42
Хора може да си мислите че се базикам но не е така...от 2 сни се случва нещто много странно :( Сърби ме...и ме боли П*тката ... то4но около вагината много :( Същто така и зърната ме болят и сърбят ужасно много ... какво да правя ;( Дали ми няма нещто.. :(
ili se izkypi ili se naebi !
naMy4Ho_KoTe
08-27-2007, 12:45
изкъпи се :mrgreen:
Koлкото и тъпо да звучи.. Той е прав :)
П.П. Вземи си бебешки сапун, може да си развила някаква алергия или просто там с каквото се къпеш дразни кожата ти.
swords1010
08-27-2007, 12:46
изкъпи се :mrgreen:
Естествено. :-D Можеш да си пукиш шампоан, за интимна хигиена. :wink:
Несампотребител
08-27-2007, 12:48
ам ебете се с всеки 2ри без капути и ща сърби не путката ам носа и гъзъ ще почнат да те сърбят скоро... по тоя ник дето го имаш ми се струва че поне 17 момчета са та ебали без презерватив от своя страна те са ебали други без а те други без и така... един вид спала си с половин българия как няма да те сърби путката!?
Трябва да почнеш да гълташ! Това помага!
naMy4Ho_KoTe
08-27-2007, 12:52
ам ебете се с всеки 2ри без капути и ща сърби не п****та ам носа и гъзъ ще почнат да те сърбят скоро... по тоя ник дето го имаш ми се струва че поне 17 момчета са та ебали без презерватив от своя страна те са ебали други без а те други без и така... един вид спала си с половин българия как няма да те сърби п****та!?
Трябва да почнеш да гълташ! Това помага!
Я млъквай, девственико.
Несампотребител
08-27-2007, 12:56
хаха памучно-коте сигурен сам че сам на 2 пъти повече години от теб и не сам дествен от около 15 години за толкова години ти прецени дали сам бил само с една не се изтъквам или хваля защото пиша като гост просто ме забавлявате в тоя саит вие сте лекари сексолози психолози и какви ли не още.... аиии приятно даване на савети на другите памучно-коте
naMy4Ho_KoTe
08-27-2007, 12:59
хаха памучно-коте сигурен сам че сам на 2 пъти повече години от теб и не сам дествен от около 15 години за толкова години ти прецени дали сам бил само с една не се изтъквам или хваля защото пиша като гост просто ме забавлявате в тоя саит вие сте лекари сексолози психолози и какви ли не още.... аиии приятно даване на савети на другите памучно-коте
Ще ти повярвам, че си на повече от 13 на кукуво лято. Защото показваш точно такова ниво на интелигентност с тия безмислени ругатни и псувни. Това че ти си курвар мен не ме интересува. Вярвам, че това не интересува никой тук. Ние поне се опитваме да помогнем, а не само да се фукаме колко лоши думички знаем.
ChRiSTiaNo_07
08-27-2007, 15:46
Ако не се къпеш много често......може и от тва да е [-o<
kypq se absolutno vseki den ... no ima nqkfo mnoy gadno 4uvstvo...edna moq fr-ka mi kaza su6to 4e se e 4uvstvala taka :(
john_kaleka
08-27-2007, 19:56
kypq se absolutno vseki den ... no ima nqkfo mnoy gadno 4uvstvo...edna moq fr-ka mi kaza su6to 4e se e 4uvstvala taka :(
кога?.....кат се къпеш ли? :shock: :shock: :shock:
DIVINE_TIME
08-27-2007, 20:15
Сърби ме...и ме боли П*тката ... то4но около вагината много :(
Вагина и п***а е едно и също! Може би искаш да кажеш около влагалището ... И да,послушай съветите на останалите и се изкъпи!
AnGeLwItHdEvILsOuL
08-27-2007, 21:41
Отиди на преглед, нищо няма да ти стане! ТАМ НЕ ХАПЯТ ... най-много да ти помогне. ](*,)
:lol: :lol: :lol: :smt017 :smt017