View Full Version : Кофти ситуациика
наранена
08-27-2007, 13:13
Влюбена съм в едно момче и това е от доста време (няколко години) :roll: Но не съм му признавала чувствата си .Междувременно съм харесвала и други момчета но постоянно ги сравнявам с него и единтвено чувствата ми към него останаха така живи и истински
Една от най-добрите ми фр знаеше и си правеше разни базици с мен (относно мен и него и тн) и аз също правех така по отношение на момчето което тя харесваше
Минаха 1-2 години но тя някакси се промени макар че казваше че аз се променям /в момента се чувствам на заден план-рядко се виждаме ,пишем и тн/
Но един ден ми каза че започва да харесва и момчето което аз харевам от толкова мн време без да осъзнава че това ме наранява (защото тя мисли че любовта ми към него вече нее толкоз силна и че не го харесвам)
За това искам съвет как да преодолея тази ситуация - чувствам се мн кофти и това не ми излиза от главата =като се има впредвид че момчето и фр ми се движат отскоро в една компания=
Сори че е толкоз дълго :smt012
IcE_IcE_BaBy``
08-27-2007, 13:16
kofti e macko ma ko da praish.nikoi ne e gospodar na chuvstvata si(ne che opravdavam priqtelkata ti no...) puk i ne e trqbvalo da prekratqvate sqkvi otnosheniq s neq.vse pak ne si struva da se karate za momche :)
awe momi4ence, malko, sladko priznai si 4yvstvata na tva mom4e i neka toi da izbira m/y teb i tvoita fr :)
MeTaL4eTo`f
08-27-2007, 14:07
awe momi4ence, malko, sladko priznai si 4yvstvata na tva mom4e i neka toi da izbira m/y teb i tvoita fr :)
Ами да,нищо няма да загубиш :) Пък и това момиче май не ти е толкова голяма приятелка ( ако може да се нарече така ) ! :) Говори с момчето,може да ти е трудно,но събери сили,изправи се с/у него и си излей душата :wink:
Ами да,нищо няма да загубиш :) Пък и това момиче май не ти е толкова голяма приятелка ( ако може да се нарече така ) ! :) Говори с момчето,може да ти е трудно,но събери сили,изправи се с/у него и си излей душата :wink:и аз така викам
bonbon4i
08-27-2007, 14:47
Ами да,нищо няма да загубиш :) Пък и това момиче май не ти е толкова голяма приятелка ( ако може да се нарече така ) ! :) Говори с момчето,може да ти е трудно,но събери сили,изправи се с/у него и си излей душата :wink:и аз така викам
Emi da ama s pak ne e tolkoz lesno da otide pri nego i da mu kaje vsi4ko
A fr i e v edna kompaniq s nego i ima edin vid prednina ,be kofti situaciika.ako vse o6te imate otno6eniq s priqtelkata ti pogovori s neq kaji i kakvo 4uvstva6 kam nego i e opitaite zaedno da se preborite s problema i da ne se skarate za mom4eto
a za6to ne probva6 i ti da vlezne v kompaniqta na mom4eto :mrgreen:
gamercheto_
08-27-2007, 16:10
обезобразяваш смотаната си приятелка и така печелиш момчето :D :D аммм според мен трябва да поговориш с това момче и да му кажеш какво изпитваш към него от толкова много време и след това да отидеш и да светнеш приятелката си в чувстрата ти към това момче за да е наясно и да не се бърка кадето не и е раотата
Ами да,нищо няма да загубиш :) Пък и това момиче май не ти е толкова голяма приятелка ( ако може да се нарече така ) ! :) Говори с момчето,може да ти е трудно,но събери сили,изправи се с/у него и си излей душата :wink:
Ха, виждали сме и по-дълги от това. :wink:
Време е да го преодолееш.Може би още имаш някаква надежда за него и затова ти е трудно да го забравиш.Но няколко години са си много време, за това най-добре се опитай да го забравиш.
DevilWish
08-27-2007, 17:12
Pfff ,говори по-добре с нея и й кажи ,че това те наранява ,няма как иначе...Ако искаш да страдаш ок остави я да ти го отнеме ,защото тя едва ли ще чака като теб - сигурно ще действа.
А ти защо просто не му признаеш? ](*,) :smt011
tweeetyreni
08-27-2007, 17:36
Priznai na momcheto che go haresvash i vij kakvo shte stane.Ako trqbva da govorish i s tvoqta fr napravi go ne mu misli mnogo izqsni vsichko i s dvamata
Priznai na momcheto che go haresvash i vij kakvo shte stane.Ako trqbva da govorish i s tvoqta fr napravi go ne mu misli mnogo izqsni vsichko i s dvamata
Mementomori
08-28-2007, 07:52
Поговори с нея,обясни й,че ти все още изпитваш силни чувства към въпросното момче,но не си заслужава да развалите приятелството си заради момче!Глупаво е!А ти трябва най-сетне да го преодолееш,ако наистина нямаш никакви шансове с него!Не знам до каква степен го познаваш,но през тези години ти си му изградила един полусъвършен образ,затова всички останали,които си харесвала,отстъпват пред неговата личност!Когато човек е привързан толкова много към някого,увлечен,смята,че е влюбен,е склонен да го идеализира!Бъди реалистка и осъзнай,че той не е толкова добър!Успех,Мила!
neverand
08-28-2007, 07:57
егати приятелката...
so^sweet
08-28-2007, 08:03
sledk kato tolkova vr go haresva6 zn e ne6to seriozno ili e prosto vix ideq
minala s1m prez tova
okaza se 4e e vix ideq i ni6to pove4e
a za priqtelkata ti ne se o4udvam-tolkova vreme si i govorela za nego i za tova kolko e prekrasen i kakvo haresva6 v nego-zapo4nala e da te razbira nap1lno i eto kakvo se e polu4ilo
sega e vreme da vzeme6 re6enie{4udq se kak o6te ne si go napravila}ina4e 6te b1de6 jestoko naranena
pogovori s priqtelkata si-az ne pogovorih s moqta i sled kato tq se celuva s mom4eto d1lfo se izqsnqvahme i ne be6e priqtno
БОЖЕ ТИ СИ ЯКО АМА ЯКО ЗЛЕ С ИЗВИНЕНИЕ. КАК МОЖЕ С ГОДИНИ ДА ОБИЧАШ НЯКОЙ И ДА ТЕ Е СРАМ ДА МУ ПРИЗНАЕШ?!?!?!
Ти какво ???? Да не мислиш, че живота е вечен?? Ми представи си, че утре го блъсне камион и изчезне завинаги от живота ти ???? АМИ ТОГАВА ?!?!?!
Я се стягай! Приятелката ти е много точна ако щом го харесва отиде и му го каже в очите и нищо чудно и да тръгнат, докато ти ОЩЕ СИ МЪЛЧИШ И ЧАКАШ !
donde esta la verdat
08-28-2007, 11:18
Защо всички обвинявате приятелката,каква приятелка била?Според мен е истинска приятелка щом е имала смелостта да и каже всичко в очите,а не да го крие от нея...
И да си говорим реално,авторката няма за какво да се сърди тя дори не познава въпросния...така че не виждам с какво е виновна приятелката,напротив възхищавам и се,защото е била откровена,а малко останаха хората в днешно време,които казват истината в очите,въпреки последствията!
Phoenixheart
08-28-2007, 11:31
така е, а тя е просто тъпа и нерешителна че не може вече да му каже с години
наранена
08-28-2007, 11:48
такам .. приятелката ми го криеше от мен мн време но то просто си пролича ,защото започна често да споменава нещо за него ,къде го е видяла и така нататък.. и щом усетих това я попитах дали има някакви чувства към него макар че беш намекнала нещо .Но най-накрая измъкнах от нея че започва да го харесва
Някой май беше казала че не познавам момчето-нз точно как да го разбирам ,но по принцип ако става въпрос дали сме се запознавали -да познаваме се от мн малки защото имаме някакви семейни приятелски отношния и понякога прекарваме време заедно със семействата
В интерес на истината съм съгласна мн с exoras и отчасти с Phoenixheart -определено НЕ СЪМ тъпа но в нерешителността както сами разбирате съм мн добра :roll: Tnx за мненийцата :-)
Phoenixheart
08-28-2007, 11:56
просто помни че решителните успяват на тоя свят. успех в любовта
donde esta la verdat
08-28-2007, 11:59
такам .. приятелката ми го криеше от мен мн време но то просто си пролича ,защото започна често да споменава нещо за него ,къде го е видяла и така нататък.. и щом усетих това я попитах дали има някакви чувства към него макар че беш намекнала нещо .Но най-накрая измъкнах от нея че започва да го харесва
Някой май беше казала че не познавам момчето-нз точно как да го разбирам ,но по принцип ако става въпрос дали сме се запознавали -да познаваме се от мн малки защото имаме някакви семейни приятелски отношния и понякога прекарваме време заедно със семействата
В интерес на истината съм съгласна мн с exoras и отчасти с Phoenixheart -определено НЕ СЪМ тъпа но в нерешителността както сами разбирате съм мн добра :roll: Tnx за мненийцата :-)
Това вече е друго,благодаря за пояснението
Но все пак аз мисля че нямаш право да и се сърдиш,защото ти не си с момчето.Ако тя ви е разделила е друго,но в случая ти не си предприела нищо спрямо него,неможеш да очакваш той цял живот да е сам и никоя да не се влюби в него,защото ти го обичаш.
От тук нататък сама си преценяваш как да постъпиш...Успех и наслука ;-) O:)
наранена
08-28-2007, 16:17
Ами аз не и се сърдя :-) просто ми е малко странно и тя да го харесва и малко кофти донякъде,но не искам да я губя заради момчето макар че и двамата мн го обичкам .Само бяхме изгубили връзка за някакъв период ,но вече си пишем и така
Но майче тряа да си стягам задника и лека полека да му покажа кво имам към него от толкоз време 8-[ пак да видим какво шще става :wink:
Ami mila i az izpadnah predi vreme v sa6tata situacia(obi4am go ot mn vreme ,ne mu priznavam ,priqtelkata se namesva...) ... no ne6tata se razviha mn dobre za men .Dokato az se 4udeh kak da mu priznaq kato bqhme izleznali samo dvamata toi ze 4e mi izstrelq 4e mn me haresval ,no ve4e kato ne6to pove4e ,4e se vliubil v men no ne znael kakda mi priznae :mrgreen:
6te se radvam da ima6 sa6tiq kasmet kato moq
No trqbva da deistva6 za da ne ostane6 nakaq na suho kakto se kazva..izqsni se s priqtelkata ti i kakto sama kazva6 zapo4ni da mu pokazva6 4uvstvata si malko po malko za da vidi6 toi kak 6te reagira
Ako otvra6ta na 4uvstvata si -prekrasno O:)
No ako ne -po-dobre go zabravi
Aide uspeh :D
Ми няма нищо, мила, дано да се оправиш с тази ситуацийка и всичко си дойде на мястото {}
:twisted: недей се занимаа