View Full Version : Ако може... :)
Ммм интересно ми е и искам да питам... Чувала съм, че удоволствието от секс без презерватив е по-голямо. Наистина ли е така? Аз съм още малка да водя полов живот, но от любопитство реших да пиша тук... :) Дано някой прочете темата ми. :) Мерси предварително :::
The Beast
08-27-2007, 13:48
Много по-приятно е и за 2-мата.Направо си е убийствено. Амааа не е препоръчително че после дори и да не е станало нищо ще умрете от притеснение. Иначе си е най-върховното усещане без , двойно по-приятно е O:) 8-[
Не съм правила секс без презерватив ем приятелят ми,който е доста по-опитен спомена веднъж,че е по-хубаво без.НО за да правиш секс без презерватив трябва да си сигурна в половинката си,да пиеш противозачатъчни.Болестит предавани по полов път също не са за пренебрегване.
AnTiBuLLsHiTs
08-27-2007, 13:50
Абе някой хора верно са идиоти. Сложи си един плик на глвата и се къпи? По яко ли е с плика? Баси тъпите въпроси честно.
Made_of_Pain
08-27-2007, 13:55
Ох....
Именно от любопитство започвате да се праскате от 12 годишни :roll:
Мисли си за кукли... не за секс...
ChRiSTiaNo_07
08-27-2007, 15:43
Ох....
Именно от любопитство започвате да се праскате от 12 годишни :roll:
Мисли си за кукли... не за секс...
Те на 12 азбуката не знаят,тръгнали да се е*ат :smt005
Ами не съм пробвала, ама съм чувала че е по хубаво :wink: :roll:
Seducti0n
08-27-2007, 16:00
Айде стига с тези глупави нападки.Момичето,просто се интересува и сама казва,че още е малка за секс.Това не означава че е на 12,може и на 15,16 и повече да е и пак да не се чувства готова.А колкото до въпроса ти-да и аз знам,че удоволствие без презерватив е по-голям,рискът обаче също. :wink:
slavito007
08-27-2007, 16:47
Колкото и тънък да е кондомът,без него усещането естествено ще е по-хубаво.Но само ако сте отдавна двамцата и си се познавате,свикнали сте си иси знаете навиците.Ако ви е за пръв път е ясну че трябва гума.Задължително.!!!!
alkobalko
08-27-2007, 17:54
Да, по-приятно е, но рискът е огромен, не само от забременяване, но и от болести. Ето защо винаги с презерватив.
rihannka
08-29-2007, 09:08
mi opredeleno e mn po hubavo i za dvamata partniora.no ima golemi riskove togava..za tova az mn mn ne si pozvolqvam tva ama ot vreme na vreme moje :lol: