View Full Version : Както се пееше "пусни я на свобода.."
Както се пееше "но когато обичаш някого пусни на свобода, ако той те обича ще се върне в твоята страна ако ли не няма за какво да съжаляваш, щастлива тя без теб и за нея ще се радваш.."
С приятелката ми вече сме заедно 3 месеца, от който месец и малко не се бяхме виждали..е какво да кажа, освен че ми остана вярна и не е правила глупости. Вярно, всеки ден си говорихме, но беше защото и двамата искахме да си говорим. Няма нищо по хубаво от това да разбереш, че половинката ти те обича и не ти е изневрила, макар и двамата да ме сме имали възможности. И все пак са останали вярни момичета сред курволяка, който се навъди напоследак..
Както се пееше "но когато обичаш някого пусни на свобода, ако той те обича ще се върне в твоята страна ако ли не няма за какво да съжаляваш, щастлива тя без теб и за нея ще се радваш.."
С приятелката ми вече сме заедно 3 месеца, от който месец и малко не се бяхме виждали..е какво да кажа, освен че ми остана вярна и не е правила глупости. Вярно, всеки ден си говорихме, но беше защото и двамата искахме да си говорим. Няма нищо по хубаво от това да разбереш, че половинката ти те обича и не ти е изневрила, макар и двамата да ме сме имали възможности. И все пак са останали вярни момичета сред курволяка, който се навъди напоследак..
Уау за тези 3 дълги месеца така те е обикнала. И не си и писнал Уаууу изненадааа.
Уау за тези 3 дълги месеца така те е обикнала. И не си и писнал Уаууу изненадааа.
Извинявай, но какъв ти е проблема? Явно не си попадал на "леки" момичета за по 1-2 седмици и да късате щот сте си "писнали"? Пожелавам ти да срещнеш, но и да се влюбиш в такова и тя да те резне, за да разбереш какво е чувството..
`Death`Whore``
08-27-2007, 14:32
Шанс за изневяра има винаги, не само когато сте далеч един от друг. Честито иначе.
sexy_for_you
08-27-2007, 14:36
Честито.Какво друго мога да кажа?Попаднал си на свястно момиче,браво.Be happy!
Samotno_Angel4e
08-27-2007, 14:37
Em tva dokazva,4e kolko se obi4ate i 4e ste edin za drug...Bravo na vas... =D>
kobrichka
08-27-2007, 14:52
Честито.Какво друго мога да кажа?Попаднал си на свястно момиче,браво.Be happy!
Не бъди сигурен :-D :mrgreen:
Insomnya
08-27-2007, 15:53
И от къде си толкова сигурен,че не ти е изневерила?Може да не ти е казала истината и толкова.Не искам да те отчаивам,но никога не вярваи на жена!
`Death`Whore``
08-27-2007, 15:57
Хайде стига с тези глупости. Както на повечето жени, така и на повечето мъже не може да се вярва. Човек не може да знае другият дали не се чука с някого...спокойно може да излъже и приятелите му ще бъдат на негова страна.
Дори да е имало изневяра, дискретността е много добро качество. Ние сме хора, не сме съвършенните типажи от някой сапунен роман. Важното е да се забавлявате. :)
Въпрос на чувства...ако ги нямаше, мислиш ли, че нямаше да има връзка или да се забие с друг?И двамата не можем да знаем, но все пак е хубаво това, че не е направила глупост.