View Full Version : Презерватив
Тъй като не видях никъде за презервативите и първия път! Та да ви питам се пак като ви е първи път (и на двамата) задължително ли е да се слага презерватив ?
`Death`Whore``
08-27-2007, 15:39
Какво им пука на бактериите дали ти е за първи път или не? Или мислиш, че на сперматозоидите им пука и ако ти е за пръв път, гледат да не оплождат яйцеклетката?
Какво им пука на бактериите дали ти е за първи път или не? Или мислиш, че на сперматозоидите им пука и ако ти е за пръв път, гледат да не оплождат яйцеклетката?
Бравоооооооооооо =D>
KimBerLy1912
08-27-2007, 15:59
`Death`Whore``,човека ми се струва глупав...тряяше да му обясниш по-простовато :lol: Макар че по-простичко от тфа май няма как...ама айде ша опитам...Независимо за кой път правиш секс....риска от забременняване винаги го има =; Опитай се да разбереш нещо повече за
1.овулацията
2.яйцеклетка/сперматозоиди
3.болести,предавани по полов път
Когато получиш необходимата информация и можеш точно да обясниш какво представляват 1,2 и 3 тогава тръгвай да се ш*баш :wink:
Made_of_Pain
08-27-2007, 16:02
...Независимо за кой път правиш секс....риска от забременняване винаги го има
Не е баш така...
В днешно време са като зайци в супер ранна възраст.
Има жени които не могат да забременеят въобще...
Мисълта ми е.. да не казваш "винаги е еди как си" ... просто изключенията хич не са рядкост.
Но `Death`Whore`` си го обясни супер....
На мен вече ми омръзна да повтарям
russianmafiaboss
08-27-2007, 17:34
`Death`Whore``,човека ми се струва глупав...тряяше да му обясниш по-простовато :lol: Макар че по-простичко от тфа май няма как...ама айде ша опитам...Независимо за кой път правиш секс....риска от забременняване винаги го има =; Опитай се да разбереш нещо повече за
1.овулацията
2.яйцеклетка/сперматозоиди
3.болести,предавани по полов път
Когато получиш необходимата информация и можеш точно да обясниш какво представляват 1,2 и 3 тогава тръгвай да се ш*баш :wink:
мисля че е още по простичек, все пак пише, че не е намерил темите за презервативите и 1-вия път В ТОЗИ САЙТ!!! :smt005 :smt005 :smt005
alkobalko
08-27-2007, 17:43
Задължително с презерватив. Няма значение, че ви е за първи път.
rihannka
08-29-2007, 09:13
moq 1 pat n beshe s prezervativ..ama seki si reshava kak iska