Влез

View Full Version : Искам да изляза с нея, а и нямам телефона ?

08-27-2007, 16:24
Преди няколко дни се запознах със страшна мацка, освен че е красива е и много забавна, абе направо съпер парче. Излизахме две поредни вечери с общи приятели ама неможах да и взема телефона нито да се оговорим да излезим пак, а на мен наистина много ми харесва. По време на разговорите тя сподели че няма приятел и не излиза мн мн, даже почти не излиза, а също и МАЙ ми намекна че иска да я изпратя от дискотеката, ама това и така не стана защото чичо и или незнам си кой пак роднина дойте и я прибра с колата. И така, а най ло6ото е че тия общи приятели заминаха и няма как да излиезем пак заедно ( е поне в следващата една година :( ) и сега остава да и взема номара от тех за да я питам дали иска да излезем, ама дали няма да е много нахално ??? и транно след като 2 дни не съм могъл да и взема номера и да си оговорим среща ? Иначе пак ви казвам мацката е супер яка държи се много естествено и страшно ме кефи ама я нали съм и аз нз какъв сега се чуда какво да правя ???? :(

VerryBerry
08-27-2007, 16:33
pitai gi da ti dadat nomera i i se obadi :wink:

radito
08-27-2007, 16:39
И кое ще му е нахалното? :shock:

drfatt
08-27-2007, 16:40
Преди няколко дни се запознах със страшна мацка, освен че е красива е и много забавна, абе направо съпер парче. Излизахме две поредни вечери с общи приятели ама неможах да и взема телефона нито да се оговорим да излезим пак, а на мен наистина много ми харесва. По време на разговорите тя сподели че няма приятел и не излиза мн мн, даже почти не излиза, а също и МАЙ ми намекна че иска да я изпратя от дискотеката, ама това и така не стана защото чичо и или незнам си кой пак роднина дойте и я прибра с колата. И така, а най ло6ото е че тия общи приятели заминаха и няма как да излиезем пак заедно ( е поне в следващата една година :( ) и сега остава да и взема номара от тех за да я питам дали иска да излезем, ама дали няма да е много нахално ??? и транно след като 2 дни не съм могъл да и взема номера и да си оговорим среща ? Иначе пак ви казвам мацката е супер яка държи се много естествено и страшно ме кефи ама я нали съм и аз нз какъв сега се чуда какво да правя ???? :(
Бате, оня ден ми се случи същото с разликата, че нямаме общи познати с мацката. Така че благодари на късмета си и действай. ;-)

koalka
08-27-2007, 16:41
Дава ти някакви сигнали, че те харесва, така че не се отчайвай, опитай.Нищо не губиш, а може да излезе нещо.Свържи се с тия приятели и ги питай да телефона й, за да можеш да й се обадиш.От там-ти си знаеш. :wink:

flowerlina
08-27-2007, 17:01
Нищо не губиш :wink:

08-27-2007, 17:11
Ами аз вече и взех номера :) но мисля да и звънна утре че може за тази вечер да има друга рабора а може и да няма време да се управи. Мда сигурно е глупаво това което пиша ама съм нещо много изнервен :( мисля да и звънна утре следобед за същата вечер. Вие как мислите ???

DevilWish
08-27-2007, 17:15
Пфф поискай й номера ,явно нещата ще се получат щом е искала да я изпратиш :) Абе няма какво ,знам ,че много ще те е срам да й звъннеш и тн ,ама действай ,щото иначе ще се чудиш "А какво щеше да стане ,ако.."

tweeetyreni
08-27-2007, 17:33
NikAK ne e nahalno daje vednaga se obadi na obshtite vi priqteli pitai za nomera i vednaga i zvanni