Влез

View Full Version : Може ли да се разболеят?

08-27-2007, 17:59
Ako dvamata partniori ne sa vodili polov jivot do sega nqma na4in da se razboleqt ot ne6to nali... V smisyl to ne se zarajda toku tyi...

Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!

`Death`Whore``
08-27-2007, 18:06
Не е така. СПИН може да се предаде по кръвен път и от майка на бебе, но се предава по полов път. Инфекциите се зараждат поради липса на хигиена или даже без повод - вагината е влажна и топла, а гъбите като цяло се развиват на такива места.

08-27-2007, 18:35
imam predvid.... nali ne trqbva da se pravi sex bez prezervativ, za6toto
1. Moje da se zabremenee
2. Predavat se bolesti (Spin i t.n., tqh imam predvid)
Ako dvamata sa pyrvite si partniori nqma na4in da se predadat takiva bolesti... nqma otkyde da gi imat... nali?

Лилиту
08-27-2007, 18:38
както каза горната, гъбичките могат просто да си се развият във вагината на жената - без никой да я зарази

получава се при ниска хигиена, при пиене на силни антибиотици...

swords1010
08-27-2007, 18:39
Напротив, може. Има болести, които се предават от майката на бебето, по кръвен път. Използвайте презерватив !!! :wink:

08-27-2007, 18:42
E ako sym sigurna, 4e toi nqma nikakvi bolesti predadeni pri rajdaneto... Nqma na4ina da e bolqn ot spin ili ne6to podobno ako ne e imal dr momi4e... kakto i za men se otnasq sy6toto... i nqma kak da se hvanat tezi silni bolesti... v smisyl nqma kak ot samo sebe si da se razviqt v organizma (GOVORQ ZA SERIOZNITE BOLESTI, ot koito moje da se umre!)

08-27-2007, 18:43
Ina4e plzvame si prezervativi i vse pak interesno mi e... a maika mi postoqnno mi kazva - "ne go znae6 ti nego s koq e bila" - ama vse na maitap... i vse pak ne 6te da mi otgovori :) ... za tova pitam :P

swords1010
08-27-2007, 18:44
E ako sym sigurna, 4e toi nqma nikakvi bolesti predadeni pri rajdaneto... Nqma na4ina da e bolqn ot spin ili ne6to podobno ako ne e imal dr momi4e... kakto i za men se otnasq sy6toto... i nqma kak da se hvanat tezi silni bolesti... v smisyl nqma kak ot samo sebe si da se razviqt v organizma (GOVORQ ZA SERIOZNITE BOLESTI, ot koito moje da se umre!)
Подобна болест, от нищото не може да се появи. Винаги има причина. :wink:

Made_of_Pain
08-27-2007, 18:46
Ina4e plzvame si prezervativi i vse pak interesno mi e... a maika mi postoqnno mi kazva - "ne go znae6 ti nego s koq e bila" - ama vse na maitap... i vse pak ne 6te da mi otgovori :) ... za tova pitam :P

Животът се е развил от само себе си ... (+ благоприятна среда) ... ти ми обясняваш, че някви болести не могат.

Казаха ти, че може...
Мислиш да проверяваш темата докато някой не ти напише това, което искаш да прочетеш ... или ... ?

DIVINE_TIME
08-27-2007, 18:51
Това,че човек не води полов живот,не означава,че е напълно здрав физически ...

BaByCaT
08-27-2007, 19:02
Moje da ne e spal/a s nikoi/q, no moje da byde zarazen/a po kryven pyt... :smt009

`Death`Whore``
08-27-2007, 19:16
Кой ти каза, че от интимна инфекция не може да се умре? Тя се разпространява по останалите органи, по костите и влияе и на мозъка, ако се задълбочи...

miss sweety
09-04-2007, 23:08
mi ako i dvamata ste devstveni nqma ka da sa razboleite ot nqkfa takava bolest