Влез

View Full Version : Вместо да се радва за мен се държи като пълна кучка

Comin' Under Fire
08-27-2007, 18:58
Имам проблем с една приятелка... всъщност най-добрата ми приятелка.
Е по-злобно и черногледо същество от нея не съм срещала.
Тази година и двете завършихме, но тя си намираше оправдания да не се готви за кандидатстване, защото нямала пари (всъщност тя имаше, ама предпочиташе да ги пръсне за друго, всеки с целите и идеите си).
И реши да остави кандидатстването за другата година с надеждата, че тогава критериите за оценка ще спаднат. Отделен е въпроса, че една книжка не е бутнала да прочете от мързел (ама поне, че си го призна, че я мързи). Само дето аз кандидатствах на две места и на двете ме приеха, без да съм прочела един ред само защото в училище учих здраво, за разлика от нея.
И като ме приеха като се почна една безгранична завист, едно сипене на змии и гущери... бахти, все едно не беше тя.
Тя и сега пак не учи, работи и пак чака да стане някакво чудо че да я приемат и тогава да ми покаже на мен... ](*,) Ама с лежане на една кълка и завист нещата не се получават. Както я е подкарала и догодина пак няма да влезе защото пак ще чака някакво чудо да стане и тогава пак моята специалност ще е най-убитата, пак моя университет ще е най-простия... само тя ще е най-добре че не учи.
Като си мързелив и некадърен потърси вината в себе си, не обвинявай тия дето са постигнали всичко с много труд за разлика от теб. ](*,)

ArTanDra
08-27-2007, 19:07
Май паметта ти изневерява... вече си пускала такава тема.

Seducti0n
08-27-2007, 19:08
Мен също ме мързи и за това много се дразня на самата себе си.На моменти не мога да се търпя просто.Приятелката ти най-добре да се усъзнае и ако иска да постигне нещо съществено в този живот да се залови да учи,а не да ти завижда.За мен завистта е признак на слабост.когато не можеш да постигнеш нещо,злорадстваш срещу другите.Завистта,променя много човека и то в отрицателна насока. :?

mon4eto
08-27-2007, 19:14
Kakvo se zanimava6 s neq q q zaebi i ne si palni glvata s gluposto... 6tom taka si e re6ila neka se opraq we :smt011

find_m3
08-27-2007, 19:17
Приятелката ти явно е кофти,но и ти не си китка след като не можеш да я разбереш и да не бълваш в тъпи теми вместо да й кажеш....

thefreak
08-27-2007, 19:18
Имам проблем с една приятелка... всъщност най-добрата ми приятелка.
Е по-злобно и черногледо същество от нея не съм срещала.
Тази година и двете завършихме, но тя си намираше оправдания да не се готви за кандидатстване, защото нямала пари (всъщност тя имаше, ама предпочиташе да ги пръсне за друго, всеки с целите и идеите си).
И реши да остави кандидатстването за другата година с надеждата, че тогава критериите за оценка ще спаднат. Отделен е въпроса, че една книжка не е бутнала да прочете от мързел (ама поне, че си го призна, че я мързи). Само дето аз кандидатствах на две места и на двете ме приеха, без да съм прочела един ред само защото в училище учих здраво, за разлика от нея.
И като ме приеха като се почна една безгранична завист, едно сипене на змии и гущери... бахти, все едно не беше тя.
Тя и сега пак не учи, работи и пак чака да стане някакво чудо че да я приемат и тогава да ми покаже на мен... ](*,) Ама с лежане на една кълка и завист нещата не се получават. Както я е подкарала и догодина пак няма да влезе защото пак ще чака някакво чудо да стане и тогава пак моята специалност ще е най-убитата, пак моя университет ще е най-простия... само тя ще е най-добре че не учи.
Като си мързелив и некадърен потърси вината в себе си, не обвинявай тия дето са постигнали всичко с много труд за разлика от теб. ](*,)
Просто споделяш или ?

Seducti0n
08-27-2007, 19:28
thefreak
И аз нещо не схванах смисълът на темата.Явно дамата иска да ни покаже,че завистта е лошо нещо и ни дава житейски пример.Ако има още нещо,нека тя самата да го допълни. :wink:

Presley
08-28-2007, 07:56
Ето това най-много ми се наби в очите.Говориш эа `най-добрата си приятелка`,а употребяваш подобни категориэации.Окей,явно така го чувстваш.Браво эа трудолюбието ти.Поэдравления.
Въпреки всичко,вместо да я `плюеш` по форумите,говори с нея.Ако пък беэсилието ти е толкова силно,просто се раэдвай на успеха и блясъка.Това е.
Ще ти дам само един линк,раэгледай.
:arrow: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=125114

Presley
08-28-2007, 07:59
thefreak
И аз нещо не схванах смисълът на темата.Явно дамата иска да ни покаже,че завистта е лошо нещо и ни дава житейски пример.Ако има още нещо,нека тя самата да го допълни. :wink:
Смисълат,мили хора не е толкова дълоко,колкото го търсите.И вси пак да ви раэясня.Момичето иэкаэва въэмощение от поведението на предполагаемата и `най-добра прятелка`,както се е иэраэила.И междувременно я пооплюва.Това е.Елементарно,нали?

VerryBerry
08-28-2007, 11:13
gledai si u4eneto i ne i se vrazvai,tq vse 6e se useti i 6e si sedne na D-to da u4i,spoks
a ti si karai v sa6tiq duh! :wink: