PDA

View Full Version : кога ще почне да ми харесва

blqqh
08-27-2007, 19:10
На 16 съм и съм правила секс някъде около 7-8 пъти да кажем.Но все още ме боли,знам че съм много тясна,но колко пъти трябва да го направиш ,за да почнеш да изпиитваш удоволствие от секса,не казвам че не ми е приятно ама в началото доста ме боли после намалява ама пак не ми е чак толко хубаво.

Made_of_Pain
08-27-2007, 19:12
УТРЕ!

kameliqbaby
Udovolstvie shte izpitash,kogato si napalno otdadena na sexa kogato go pravish i nqmash drugi misli v glavata!Ako prodaljavash da si mislish,che ne ti haresva nikoga nqma da ti zaharesva!

TIMEX
УТРЕ!
Da moje i utre da e :D

Болшевик
08-27-2007, 19:13
Абе секса си е болезнено и гадно нещо :x
За кво ли изобщо го има

08-27-2007, 19:16
УТРЕ!
Утре, другиден :D

Mad&Bad
08-27-2007, 19:17
УТРЕ!
Утре, другиден :D
:smt005

DivoTo_KoTe
08-27-2007, 20:00
Udovolstvie shte izpitash,kogato si napalno otdadena na sexa kogato go pravish i nqmash drugi misli v glavata!Ako prodaljavash da si mislish,che ne ti haresva nikoga nqma da ti zaharesva!

съгласна съм,опитай се да се отпуснеш и изхвърли всички негативни мисли ае успех

john_kaleka
08-27-2007, 20:04
ми....незнам....мн гадно щото и моята приятелка има същия проблем! ](*,) ](*,) пожелавам ти успех!

Made_of_Pain
08-27-2007, 20:06
Made_of_Pain курво такава,вземи си затвори мръсната "остроумна" уста че вече почна да ни писва.Как няма едно твое мнение което да е сериозно бее,дееба и тъпата комплексирана овца!

Хммммм

Да ти имам заглавието

4ela sum mn tvoi izkazvaniq i ni6to li4no ama vinagi se zaqjda6 s xorata ne moa da razbera kuf ti e problema ebasi :-#

Разни глупаци без работа... Те са ми проблема..
Някви селяци... и те са ми проблем.
Хора дето знаят над 10 пъти по-малко от мен, но с връзки от които да си направят кринолин за бала.
Комплексари вечно заинтересовани от чуждото мнение.
Хора които се изказват без да са подготвени.
Всички тъпаци, които са на принципа, че щом нямат достатъчно мозък в главата да се изградят като личности могат да подръжават на разните маси.
Хора, които ми дават съвети без да съм ги искала.
Щом не ме харесваш не ме чети.Нямам намерение да ставам обект на опита ти да изпробваш способностите си, след прочита на "Езикът на тялото".

Направи си сметка дали след всичко казано и ти не си ми проблем ;)

Guess u're the same person....
Къдмет, че не ми пука кой- какво мисли....

хаха
08-27-2007, 20:14
ей смешнице, Made_of_Pain първо мен не ме грее какви са ти проблемите,ясно ми е с такъв характер че всичко което е по-умно,по-приспособимо и по-сбособно от теб ти е проблем,и ако си мислиш че си много остроумна и интересна с малоумните си,несериозни и детински мнения и съвети-не си,намери друг начин да привлечеш внимание,и второ,не знам какво си ми копирала,но това само затвърждава мнението ми че и други хора са те преценили правилно.

Made_of_Pain
08-27-2007, 20:20
ей смешнице, Made_of_Pain първо мен не ме грее какви са ти проблемите,ясно ми е с такъв характер че всичко което е по-умно,по-приспособимо и по-сбособно от теб ти е проблем,и ако си мислиш че си много остроумна и интересна с малоумните си,несериозни и детински мнения и съвети-не си,намери друг начин да привлечеш внимание,и второ,не знам какво си ми копирала,но това само затвърждава мнението ми че и други хора са те преценили правилно.

Абе, ти да не си на 3 години и половина ?
Нито трябва да съм интересна на някой нито точно ти от всички хора на земята ме засяга, какво мислиш...
Бреййй много сте силни с клавиатурата бе...

08-27-2007, 20:23
Made_of_Pain вижда се колко ти е мозика щом отговаряш на заяжадания от тоя сорт и то всяко мнение поотделно коментираш. Хаха давай... цитирай ме :lol:

nofi
08-27-2007, 21:32
Когато аверчето те предразположи маКсимално и добиеш малко повечко опит!

SuN4o_F
08-27-2007, 21:57
трябва ти повече време и практика... а и най-вече разнообразие

CuteBaby
08-27-2007, 22:03
Мацка никой не може да ти каже точно кога ще спре да те боли..ама с времето а и с повече опит..но наистина спри да си мислиш че ти е неприятно и се отпусни максимално ;) и мен понякога си ме боли понякога не.. :) успех

Made_of_Pain
08-27-2007, 22:32
Made_of_Pain вижда се колко ти е мозика щом отговаряш на заяжадания от тоя сорт и то всяко мнение поотделно коментираш. Хаха давай... цитирай ме :lol:

Виж ми аватара'

krem4et0
08-28-2007, 06:50
Водя полов живот почти година и половина. Все още в началото ме боли, а последния път заболя и приятеля ми, защото съм била много тясна. Отговорих ли на въпроса ти?

08-28-2007, 06:59
Made_of_Pain курво такава,вземи си затвори мръсната "остроумна" уста че вече почна да ни писва.Как няма едно твое мнение което да е сериозно бее,дееба и тъпата комплексирана овца!

Хммммм

Да ти имам заглавието

4ela sum mn tvoi izkazvaniq i ni6to li4no ama vinagi se zaqjda6 s xorata ne moa da razbera kuf ti e problema ebasi :-#

Разни глупаци без работа... Те са ми проблема..
Някви селяци... и те са ми проблем.
Хора дето знаят над 10 пъти по-малко от мен, но с връзки от които да си направят кринолин за бала.
Комплексари вечно заинтересовани от чуждото мнение.
Хора които се изказват без да са подготвени.
Всички тъпаци, които са на принципа, че щом нямат достатъчно мозък в главата да се изградят като личности могат да подръжават на разните маси.
Хора, които ми дават съвети без да съм ги искала.
Щом не ме харесваш не ме чети.Нямам намерение да ставам обект на опита ти да изпробваш способностите си, след прочита на "Езикът на тялото".

Направи си сметка дали след всичко казано и ти не си ми проблем ;)

Guess u're the same person....
Къдмет, че не ми пука кой- какво мисли....

мне не мисля 4е сум не6то от горе изброените неща и аз просто те попитах благодаря ти за из4ерпателния отговор
но тук е форум хората искат съвети,който не си искала да дадеш
а щом те дразнят толкова селяните що ли се дъпжищ кат тях
а сега след вс казано се замисли дали ти самата не си проблем за себе си :roll:

хаха
08-28-2007, 07:04
:D А :D Аз на 3 години със сигурност не съм,и съм с повече от 5 години по-голям от теб,а ти 16 годишна пикло спри да се правиш на интересна и вземи се замисли малко,явно и теб те е обзела мания да спамиш наляво и надясно с несериозни и детински мнения,но явно е от възрастта-те тия пикли на 16 на години като тебе мислят че това е начина да привлекат внимание и не ми се обяснявай че не е така щото иначе поне голяма част от мненията ти щяха да са смислени.

Liаna
08-28-2007, 07:18
Ееее най-сетне и на тая някой да й го каже,то разбирам да се бъзикаш веднъж-2 пъти с някой ама тя нонстоп обижда и дава безсмислени мнения.И на мен ми е писнало ама си мълча щото няма да се промени-такива хора не се променят.каквото и да им се случи и каквото и да им се каже.И тя говори че й писнало от селяци,това ми стана интересно защото аз си мислех че тя самата е селянка а виж-разграничава се от "селяците"
:-D

Sweet__baby
08-28-2007, 07:44
Да- трябва ти повече време и практика, но така и трябва да си отпусната и да не се притесняваш за нищо!

rihannka
08-28-2007, 08:45
mi mila pri vseki e razlichno.pri mene me bolq parvite 2 3 pati no posle mi stana strahotno,prosto se otposni.ai uspeh :lol:

Silly~FooL
08-28-2007, 17:06
Абе и аз имам такъв проблем. :? и се чудя дали някога ще ми стане хубаво ;(

miss sweety
09-04-2007, 22:59
pri vseki e razli4no prosto ti trqa pove4e praktika

Онуфри
09-05-2007, 07:57
Пробва ли да те лиже партньора преди секса?

koalka
09-05-2007, 08:23
Мен все още ме боли, просто съм си тясна.В началото,но много малко и все пак трябва да си по-влажна и с времето болката ще намаляма, докато не изчезне.