View Full Version : за момчета
DivoTo_KoTe
08-27-2007, 19:31
Значи въпроса ми е предимно към момчетата..
Та тей какви момичета харесвате от тези лесните или по-недостъпничките..
А към момичетата вие от кой от двата типа се слагате..
аз предпочитам тия дет са много важни резбираш ли и да могат да цакат белот, щото иначе за едно ебане само ми е свидно да хабя цела гума - не може ли да мята карти или да чисти боб поне, ми не требе :lol:
поне да може да ми прави чертежите
за темата за сяко момиче е различно иначе по принцип на мен ми харесват красивите
thefreak
08-27-2007, 19:35
Има такива теми, всяка вечер по 2-3...
Има такива теми, всяка вечер по 2-3...
още трябват - повторението е майка на знанието :lol:
PINK_FLoyD
08-27-2007, 19:50
малко по-лудички да са и да не са надути("недостъпните") демек да не се имат за голямата работа.Също така не обичам такива които се държат изкуствено.И разбира се по тъпи момичета също не си падам.
тия с миличкия поглед направо пощурявам
хмм лесни не бих каъл както и недостъпни - то след един ден тя иска да ме целуне :lol:
аз предпочитам тия дет са много важни резбираш ли и да могат да цакат белот, щото иначе за едно ебане само ми е свидно да хабя цела гума - не може ли да мята карти или да чисти боб поне, ми не требе :lol:
za tebe sam :lol: :lol: :oops: na belot si nemam ravna :oops: boba 6te go 4isti6 ti za konpensaciq moite sposobnosti na karti :-D
freestylerka
08-27-2007, 21:58
za tebe sam :lol: :lol: :oops: na belot si nemam ravna :oops: boba 6te go 4isti6 ti za konpensaciq moite sposobnosti na karti :-D
mhm taka de :oops:
Кой ти гледа в тая жега! :-D