View Full Version : durex play ring
nqkoi polzval li e i kakvo e 4uvstvoto?to samo za jenata li e qko ili i za dvamata?a kude moje da se nameri i kakvo mu e cenata?
john_kaleka
08-27-2007, 19:53
nqkoi polzval li e i kakvo e 4uvstvoto?to samo za jenata li e qko ili i za dvamata?a kude moje da se nameri i kakvo mu e cenata?
ами аз не съм ползвал,но съм виждал.....в по големите маркети като фантастико и по-големите аптеки!успех в търсенето!
sweety girl
08-27-2007, 19:56
Amm pisha kato gost tui kato ne me puska sus sobstvenata mi registraciq...ta-po temata:Da-kupili sme go,no ne sme go polzvali moga sled okolo sedmica da ti kaja dali e qko i za dvamata i tn,no za cenata-struva 10 i neshto i nai-veche se prodava v billa,fantastiko i tn :D
Amm pisha kato gost tui kato ne me puska sus sobstvenata mi registraciq...ta-po temata:Da-kupili sme go,no ne sme go polzvali moga sled okolo sedmica da ti kaja dali e qko i za dvamata i tn,no za cenata-struva 10 i neshto i nai-veche se prodava v billa,fantastiko i tn :D 10 лева 3 презерватива ?! бааати презервативите аз кат давам 3 лева за вечер мился че са много :-D пак и кат сложа бензина на АТВ–то то стааа скъпо ако ползвам от 10 лева мноо ще се набутам :-D
Amm pisha kato gost tui kato ne me puska sus sobstvenata mi registraciq...ta-po temata:Da-kupili sme go,no ne sme go polzvali moga sled okolo sedmica da ti kaja dali e qko i za dvamata i tn,no za cenata-struva 10 i neshto i nai-veche se prodava v billa,fantastiko i tn :D 10 лева 3 презерватива ?! бааати презервативите аз кат давам 3 лева за вечер мился че са много :-D пак и кат сложа бензина на АТВ–то то стааа скъпо ако ползвам от 10 лева мноо ще се набутам :-D
Това не е презерватив. :wink:
hahavteen
08-27-2007, 20:06
Biah pyskala takava tema ama aide...Nikoga niama da se nay4ite da polzvate tursa4kata tva e iasno. :roll:
Ina4e po temata ve4e ti kazaha za cenata i t.n. az moga da ti kaja 4e yse6taneto e vurhovno i za dvamata partniori i opredeleno si zaslyjava! :wink:
sweety girl
08-27-2007, 20:07
Tova e vibrirash prusten,koito se slaga v kraq na penisa i izpuska vibrirashti vulni stimulirashti klitora na jenata.Btw izdurja samo 20 min,no mojesh da go vkluchvash i izkluchvash kogato reshish-naprimer:5 min go polzvash i si davash pochivka sled tva oshte 10 i pak pochivka \:D/ :smt005
cosmopolitan__girl
08-27-2007, 23:11
Tova e vibrirash prusten,koito se slaga v kraq na penisa i izpuska vibrirashti vulni stimulirashti klitora na jenata.Btw izdurja samo 20 min,no mojesh da go vkluchvash i izkluchvash kogato reshish-naprimer:5 min go polzvash i si davash pochivka sled tva oshte 10 i pak pochivka \:D/ :smt005
=D> Ето ви и обяснение.. ;)
http://www.youtube.com/watch?v=ZpPt3dg6Kds