View Full Version : смешно ли е момчето да е по-ниско от момичето?
Moje bi e glupav vupros no .... Taka sega hodq s edno mom4e edna godina po golqmo ot men oba4e e malko po niskuk ot men... :( I nz dali tva e problem ! Molq vi kajete ne6to po vuprosa...dali izglejda sme6no...?
Moderated by [B]a[N]D[i]T[k]a
7 точка от правилника!
I nz dali tva e problem ! Molq vi kajete ne6to po vuprosa...dali izglejda sme6no...?
Да. :)
не е проблем ,щом се чуствате добре заедно ...?? се тая дали момичето ше е по ниско или момчето \:D/
деба що за сички момичета е важно само как изглеждат а ти кат мислиш че е смешно що тръгна с него?
DivoTo_KoTe
08-27-2007, 20:04
спокойно ако се обичате няма да те интересува с колко е по-нисък от теб
CuRly_Doll
08-27-2007, 20:04
деба що за сички момичета е важно само как изглеждат а ти кат мислиш че е смешно що тръгна с него?
absolutno to4en vapros...6tom ti e dobre s nego,kvo ti puka kolko e visok,be?????trqq da se tarsqt mn po vajni ka4estva v edin 4ovek,ot tva kolko e visok...... :smt011
lyly_lili
08-27-2007, 20:07
abe kvo ti puka kak izglejdate.........Jivurkai si tam i zdrave da ima :-D :-D :-D :-D
Dead`Paladin
08-27-2007, 20:11
без коментар в подписа ми пише всичко ...
i koe mu e smeshnoto...?dai togava vsqka manekenka da is hvashta basketbolist!!!
ako vi vida na jivo 6te se spukam ot smehhhhh :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
sa seriozno : kato hodite ot godina i polovina sa li se seti 4e rasta mu e nisak be mome :D
Mementomori
08-27-2007, 20:15
Според мен не е смешно!Даже е сладко!Не обръщай внимание на това,важното е,че се обичате!
sa seriozno : kato hodite ot godina i polovina sa li se seti 4e rasta mu e nisak be mome :D[/quote]
Ne sum kazvala 4e hodim ot godina i polovina! Kazah 4e e po golqm ot men s edna godina :wink:
Polinkaaaaa
08-27-2007, 21:30
Незнам за мен е малко смешно обаче ако имаш некакви чувства към него това вобще да не те притеснява какво си мислят другите
Къфф ужас...късай го направо!!!! :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt080
ми не е ....аре обичайте се там и не го глей колко е висок :::
Just_say_no
08-27-2007, 21:45
Mi hodi s niski obufki e ... kaf e problema ?
freestylerka
08-27-2007, 21:48
az 6ti dam EDINSTVENIQ umen savet ot tuka /ne 4e sam gi i 4ela de/...zemi mu edni ubuvki s tok4eta i krakat mu e po malak i taka...e v na4aloto moje da se spava no...preodolqva sa :roll:
Sweet__baby
08-28-2007, 07:36
Ми,ако наистина се обичате , къв е проблема????
Ама и ти не си сигурна в чувствата си към него , бе момиче!!! :smt019 :smt017
Не ходи с токчета :smt005
neverand
08-28-2007, 08:09
а за теб проблем ли е?ако не,значи няма проблем.
so^sweet
08-28-2007, 08:20
ako nqkoi te mrazi 6te te spuka ot bazik
stava banalno no ako go obi4a6 i ako tova e 4oveka ne bi trqbvalo da ti puka
ne si 1-vata nqma da si i poslednata
flowerlina
08-28-2007, 08:23
Не виждам проблем :wink:
seksi_kote_f
08-28-2007, 08:40
не е смешно,важното е да се обичате и да сте заедно и да сте щастливи :)
[B]a[N]D[i]T[k]a
08-28-2007, 11:58
на мен ми е смешно... ;) а и след като се питаш дали е или не.. .защо тръгна с него?! ....
naMy4Ho_KoTe
08-28-2007, 12:03
Moje bi e glupav vupros no .... Taka sega hodq s edno mom4e edna godina po golqmo ot men oba4e e malko po niskuk ot men... :( I nz dali tva e problem ! Molq vi kajete ne6to po vuprosa...dali izglejda sme6no...?
7 точка от правилника!
Странното е, че заглавието се отнася до ниско момиче и високо момче. А пост-ът ти се отнася до точно обратното - високо момиче и ниско момче.
Приемам второто за истина. Не е смешно.
И кво, като е нисък, значи е боклук, така ли? Я се стегнете малко!
Всяко момиче , което гледа ръста на момчето като основен критирий , е кифла.
Не виждам проблем ръста да ви пречи.
7 точка от правилника!
Странното е, че заглавието се отнася до ниско момиче и високо момче. А пост-ът ти се отнася до точно обратното - високо момиче и ниско момче.
Приемам второто за истина. Не е смешно.
И на мен точно това ми направи впечетление,че в заглавието се пита едно,а в поста противоположното 8)
И ако не е тайна един въпрос към авторката.И ако всички тука ти кажат,че е смешно какво ще го зарежеш ли?Ти нямаш ли си собствено мнение,от какво значение е височината,щом имаш чувства...
Ай верно ли има толкова недорасли хора все още...
Извинявам се ама на тъп въпрос тъп отговор :!:
Slave4You
08-28-2007, 12:20
Еми и да изглежда смешно кво ви пука? Какво ся ако кажем че е смешно ще скъсате ли? Помисли преди да пуснеш тема...и да е странно и да не е, това няма да промени нищо. Освен ако толкова мн държиш на хорското мнение че да изоставиш човека за такова нещо ....
Абе..никой ли се не усети че заглавието не е в ред!?
леле като прочетох заглавието.. :lol:
и да е смешно,кво ти пука :-D
Незнам за мен е малко смешно обаче ако имаш некакви чувства към него това вобще да не те притеснява какво си мислят другите
VerryBerry
08-28-2007, 13:42
abe vie se obi4aite pak za rasta-da ne vi puka! [-X
bqsna_teenagerka
08-28-2007, 15:58
ам в заглавието пише "смешно ли е МОМИЧЕТО да е по ниско от МОМЧЕТО" а втекста се пита обратното това е първото
второто...малоумна ли си? :roll:
mechtaq_za_teb
08-28-2007, 16:46
Не е важно това.Ако ви е приятно заедно няма от какво да се притесняваш. :)
i tva go kazva toq deto si tursi krasivo mami4e :lol: :lol: :lol:
DevilWish
08-29-2007, 15:21
Пфф глупости няма нищо смешно ;)
sweet_devilche
08-30-2007, 05:55
nashiq problem e podoben. Toi e malko po-visok ot men,no ne hodi izpraven v smis1l pravi go za da me drazni shtoto taka izglejda po-nis1k. Samo se karame. SHte go ubiqqqq mn me drazni :oops: :oops: :oops:
XxX*MeTaJL^BiTcH*XxX
08-30-2007, 06:37
az sym hodila s mom4e po-nisko ot men 6-7 meseca...Nikoi ne ni se e smql..be6e ni dobre dvamata ..a pyk i az ne sym se zamislqla kak 6te izglejdam v o4ite na horata... :smt017
kosebosece
08-30-2007, 06:41
еми аз по принцип все ходя с такива по-ниски от мене така, че тва никога не мие било прблем незнам за другите :roll:
~BoRn^InLoVe~
08-30-2007, 08:31
ми ся са сетих за една манекенка дет беше 40см по виоска от гаджето си :-D хаха мн яки бяха.а по темата :arrow: ми не не е смешно,аз почти винаги ходя с по ниски от мен или най много 2-3 см по високи щот и аз съм доста висока 8-[
ti si pisala dali e sme6no momi4eto da e po nisko,ne mom4eto.... ta ne e sme6no a e normalno.. otgovarqm ti na vaprosa ot zaglavieto na temata,drugiq ne go za4itam [-X
Soldier_OF_Fortune
08-30-2007, 09:20
Заглавие: смешно ли е момичето да е по ниско от момчето?
Оправи си заглавието защото това, което го пише в него си е напълно нормално и питаш безмислица
Ch0c0la73
08-30-2007, 09:30
1vo zaglaviety e razli4no ot temata :) ta sled tovaa... za mene e sme6no, za6toto po princip obsujdam mn horata i tova koi s koi izliza i t.n. po princip dosega ne sym zagledala mom4e kolkoto mene ili po nisko prosto taka sym sviknala , no vij 6tom ste trugnali ve4e ne smqta6 li 4e e tupo da mu kaji6 "Emi sorry ama drugite ot foruma v edin sait mi kazaha 4e e sme6no da si po nisuk ot men " i da go otreji6 :-D ](*,) 1vo trqbva6e da pomisli6 predi tova , no mn mi e 4udno 6tom ti e kef s nego kvo ti pre4i nedei da obru6ta6 vnimanie na teq det vi komentirat i t.n ;) a i pak 6e vuri6 malko po izgurbeno makar 4e e mn vredno ama ... :-D
SLaDKu_mOmIChEncI
08-30-2007, 09:39
Аз като видя такива двойки и ми става смешно,макар да не е .....Аз съм имала такъв приятел и беше малко неприятно ,но щом се обичате май няма проблем :wink:
Klamer4o93
08-30-2007, 09:58
[quote="zai4o"]Moje bi e glupav vupros no .... Taka sega hodq s edno mom4e edna godina po golqmo ot men oba4e e malko po niskuk ot men... :( I nz dali tva e problem ! Molq vi kajete ne6to po vuprosa...dali izglejda sme6no...?
Амии, я обясни кой от кого е по-висок, щото заглавието е друго. Иначе от мен трудно има по-високи момичета :-D
`Death`Whore``
08-30-2007, 10:00
Смешничко е. Момичето задължително трябва да носи обувки без почти никаква подметка или ток. Ако е малко, не е важно.
SLaDKu_mOmIChEncI
08-30-2007, 10:47
Ако си опрайш заглавието ще е много хубаво :P
FreeSpirit
08-30-2007, 13:36
Ако разликата е малка и почти незабележима,ти що я огласяш.
абе нали се харесвате,държите един на др ,няма промлем тогава :)
За някои е за други не е.
Супер смешно ми е по дяволите. Сигурно се дължи на факта, че не харесвам ниски мъже. И ми става супер смешно като видя майката и бащата на един приятел - той е нисък и слаб, а тя - висока и доста едра... голяма картинка са...
miloto_girl_4e
08-30-2007, 20:09
Не, разбира се, че не е смешно :wink: Даже ми изглежда некво сладурскооооо :)
Е, виж, според мен е некво неудобно.. :arrow: едно е да те гушне някое високо момче, друго е някое по-дребно :wink:
А и ако ти се чувстваш добре до него, той също :arrow: проблеми няма :P
teenkopele
08-30-2007, 20:18
Не, не е...няма от какво да се притесняваш. :wink:
Смешно е!
Но това не го прави не възможно