View Full Version : как е възможно
Хора аз съм момче ,а нямам .. сещате се :o какво да правя?
2ро ГАджето ми е 1.5 см по-ниско от мен..това е голям проблем.. как да се справим ;С :-k
и 3то как се къпете:с вода или без вода ;/
п.п. нямам лачени обувки
Владимир Илич Ленин
08-27-2007, 20:15
Лошо, най-добре иди и се гръмни.
Made_of_Pain
08-27-2007, 20:15
Единственият начин за спасение е да си купиш чанта от крокодилска кожа, да свариш подплатата й и да дадеш "ястието" на мишок албинос.
П.П. Имам хладилник.
момиченце.. вземи си оправи правописа.. а за момчето по-горе :въпросите му са основателни -отговорете подобаващо :?: :!: :?: :!: :?:
john_kaleka
08-27-2007, 20:19
2ро ГАджето ми е 1.5 см по-ниско от мен..това е голям проблем.. как да се справим ;С :-k
п.п. нямам лачени обувки
a li4en lekar imash li?zashtoto ti e nujen! :::
момиченце.. вземи си оправи правописа.. а за момчето по-горе :въпросите му са основателни -отговорете подобаващо :?: :!: :?: :!: :?:
Къде точно има грешка в правописа?
еми тя вече си го едитна.И защо си мислите,че като някои пусне такава тема му трябва лекар.Не-той просто се забавлява.
DIVINE_TIME
08-27-2007, 20:23
еми тя вече си го едитна.И защо си мислите,че като някои пусне такава тема му трябва лекар.Не-той просто се забавлява.
Трябва му лекар,понеже не е нормално такива неща да го забавляват ... :roll:
DevilWish
08-27-2007, 20:26
Ай ,ай ,ай положението ти е трагично хах :|
п.п. нямам лачени обувки
Кат та заритам с тия лачени обувки...
Хора аз съм момче ,а нямам .. сещате се
пишка?
Seducti0n
08-27-2007, 21:59
1-во.Хора аз съм момче ,а нямам .. сещате се какво да правя? -ще ти порастне,ако не ще си присъдиш. :-D
2-ро. ГАджето ми е 1.5 см по-ниско от мен..това е голям проблем.. как да се справим- да носи обуща на висок ток. :-D,за по-сигурно кукили
3-то как се къпете:с вода или без вода-според зависи,в повечето случаи-без,трябва да се пести все пак. :-D
4-то.нямам лачени обувки-подари и за рождения ден с една джувка на тях. :-D
naMy4Ho_KoTe
08-27-2007, 23:29
Лошо, най-добре иди и се гръмни.
Гледам, че два пъти си си поправял мнението. Да не би да първо си писал ”вземи едно въже и ходи се гръмни” щото нерядко го виждам по форуми :D
DarkAngelOfHope
08-28-2007, 04:37
Немия казал на глухия, че слепия видял как куция гони влака да му напомпи гумите ...
Може ли една цигара че съм много гладен и няма къде да спя !?
Ако такоз, няма кво, ако си мислиш смятай, че моля ти се !!!
П.П. Който няма цветен телевизор не трябва да яде халва !!!
alkobalko
08-28-2007, 05:38
т. 11 от Правилника!