Влез

View Full Version : Имам проблем с форума

sweety girl
08-27-2007, 20:14
Imam ogromen problem s foruma-ne moga duskam novi temi ili da otgovarqm v nikoi drug razdel na foruma,zatova go pravq v edinstvenata v koqto mi pozvolqva-demek tuk...Ne me puska da si vlqza s parolata i potrebitelskoto ime,ne pishe,che ima greshka ili drugo prosto se restartira stranicata i otnovo e poleto za vuvejdane vse edno nishto ne sum vuvela i ne me puska,i tova si e!Opitah se da pisha na lichno na moderatorite,no i tova ne mi pozvolqva-kakuv e problema i vuzmojno li e da sa me bannali(ako vuobshte mogat da go pravqt) :( :( :( :smt017

Moderated by Aleandra
т. 1 и 7 от Правилника!

john_kaleka
08-27-2007, 20:17
Razbira se 4e mogat da te bannat!neznam kakva e pri4inata :-k

sweety girl
08-27-2007, 20:22
Ami i az ne znam..prosto ne moga da si go obqsnq i vchera si vlizah s moita reg i sega izvednuj-hop i stana tova,koeto po-gore obqsnih ](*,)

john_kaleka
08-27-2007, 20:23
Ami i az ne znam..prosto ne moga da si go obqsnq i vchera si vlizah s moita reg i sega izvednuj-hop i stana tova,koeto po-gore obqsnih ](*,)

zabravila si si parolata prez noshtta! :lol:

naMy4Ho_KoTe
08-27-2007, 23:24
Razbira se 4e mogat da te bannat!neznam kakva e pri4inata :-k

Очевидно си е объркала паролата. Пък и има един бъг - понякога трябва два пъти един след друг да ”влизам”, докато стане (въпреки, че паролата и username-a са ми запаметени). Не е банната, защото ако беше - въобще нямаше да има достъп до форума.

shadow4e
08-27-2007, 23:53
Оф, глупости.
Тези дни и други се оплакваха, че не могат да си влезнат в акаунтите и има няколко такива теми.
Едното момиче още не е успяло да си влезне, а другото успя като си изтри бисквитките.
Ако не си го направила, давай.

Tools=>Internet Options=>Delete Coockies

great_mari
08-28-2007, 11:13
da iztrii biskvitkite i stava i pri men taka be6e ama sq iztrih biskvitkite i seoprai :D

shadow4e
08-28-2007, 13:06
При мен не стана с триене на бисквитки, правих доста опити. Накрая влезнах през Мозила. Ама не знам докога и оттук ще ми дава да пиша.

А и тази тема нека да се премести във Всичко тийн накуп, защото там може да се пише като гост, а в този раздел не дава. Също не дава и в Новините. Наистина преместете я във Всичко тийн накуп, защото ще има още хора с този проблем. Видях, че и ninsy е със същият проблем.
Тук е безсмислено да седи. Все пак, за да могат да се дават идеи какво може да се направи, трябва да е някъде, където и потърпевшите да могат да пишат.

TeenProblem.net
08-29-2007, 07:59
Проблема е много лесно решим. Ако използваш Internet Explorer отвори Tools, след това Internet Options и там DELETE COOKIES. След това изключи браузера и го включи отново. След това всичко трябва да е наред. Аз лично ви препоръчвам да изтеглите Mofilla FireFox ot www.mozilla.com :)

shadow4e
08-29-2007, 10:28
Аз написах, че не става с триене на бисквитките. Днес вече и през ИЕ мога да влизам.
И все пак какъв е проблемът, че в 95% от случаите дори и при изтрити бисквитки, ме пуска да влизам от втория път. Такива теми има много създадени, но в никоя не се обяснява. Всеки път някой /не от екипа ви/ казва, че трябват да се изтрият бисквитките.
Дори и да ставаше с изтриването, пак защо трябва всеки път първо да се трият и после да можеш да влезеш.

То по принцип проблем няма, два пъти ще се въведе, понякога 3 пъти и ще се влезне. Но тогава изчезва маркирането на темите, в които има нови мнения. И ако си влезнал просто за 5 минутки, то от тези 5 минутки остава 1 за разглеждане.

shadow4e
08-30-2007, 20:36
Такам поредният с проблем във влизането. Не може да влезне от сутринта. Пробвала е с изтриване на бисквитки и чрез ИЕ, и чрез Мозила.

http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=125584&postdays=0&postorder=asc&start=15

Та както вече написах хората с този проблем, нямат достъп до този раздел и пишат главно в Секс, там има вече няколко такива теми, които се заключват и не се стига до никакво решение. Но в Секс не е подходящо да седят такива теми, разбира се, защото става глупав чат, затова пак предлагам една такава тема да бъде оставе във Всичко тийн накуп. През последната седмица има създадени 5 теми по този въпрос.