Влез

View Full Version : Размисли и страсти:)

08-28-2007, 10:04
Здравейте, нека това е една тема различна от другите. Слушам си депресираща музика и се замислих колко еднообразно е всичко, тоест не еднообразно, ами повтарящо се. Живей си живота, правиш каквото си искаш и всичко се върти около това да си го направиш готин живота. Правиш си купони, ходиш на тренировки, излизания, кафета, МОМИЧЕТА и много други, докато не откриеш твоята половинка. Срещаш я и разбираш, че искаш с нея да бъдеш мноого дълго време. С нея правите най различни неща - разходки, ресторант, веселие, говорите си, смеете се, романтика.. и един ден всичко угасва..всички чувства изчезват, но при някой не изчезват, а просто се притъпяват и се стига до раздяла. Сега всеки ще си каже, че това е поредния, който е зарязан от гаджето, но не е така. Имам щастлива връзка, с жената която обичам много, както и тя мен. Няма нищо по хубаво и ценно от това да значиш нещо за някого, да знаеш че някой мисли за теб и винаги е готов да ти покаже, че не си сам. Та, отплеснах се малко от темата...Всичко се повтаря..след края на всяка връзка, всеки казва "Може пък и да е било и за добро", но някой започват да мразят, да пренебрегват и да се държат гадно с околните. След края на всяка връзка човек би трябвало да се замисли какво е научил от нея и какво тя е променила живота ми. Рядко човек изпитва истински чувства, понякога те са породени от заблуда. Всеки трябва да живее, както смята за добре. Понякога не се ли замисляте "Защо тя се държи така?". Примерно да ги мотае по много (момчета) или защо той е такъв женкар? Може би защото е бил нараняван много пъти и му е писнало и е решил да обърне двата края. Обаче не намирам за редно нито женкарите, нито момичетата които ги въртят по много и им прави удоволствие това. Снощи си говорихме с приятелката ми какво толкова харесва в един женкар и тя ми отговори следното "Готини са на външен вид, но характера им е гаден и не бих тръгнала с някой такъв, но ако е за 1-2 вечери бих опитала" и аз и отговорих "добре де, за 1-2 вечери. Ще те изчука, ще си напрай кефа, ще му се дигни самочувствието, че е оправил поредната, която му се е вързала и в крайна сметка кво?" И тя ми отговори така "Не съм казала, че ще се изчукам, никога не съм си го мислила това. Просто ще бъда с него за 1-2 вечери, но това не значи че ще му пусна..".

Извинявам се за дългата тема, но просто ме хванаха размислите и реших да споделя някъде:)

Бай Гроздан
08-28-2007, 19:23
некво резюме да дадеш [-o<

monityY
08-28-2007, 19:24
pro4etoh go.... em za pove4eto ne6ta si prav :wink:

w0sh
08-28-2007, 19:26
Човече говориш като глупак. Това са абсурдизми." Жената която обичам"
Хъхъ тъпооооооо.
Освен това пробвай като имаш някакви размисли да ги подкрепяш с някакви факти а не да съдиш по себе си. Нищо лично но това което каза е тривиален Бул-шит.

Бай Гроздан
08-28-2007, 19:35
Нищо лично но това което каза е тривиален Бул-шит.
начи не си стува да се чете а?

w0sh
08-28-2007, 19:38
Нищо лично но това което каза е тривиален Бул-шит.
начи не си стува да се чете а?
Драсканиците в обществените тоаленти са по-добро четиво.

beyond_transience
08-28-2007, 19:50
Не съм съгласна с по-горните коментари. Нормално е човек в даден момент да се замисли и за тези неща. Може те да звучат тривиално, но не е ли такъв и животът?! Нали и животът е един безкраен цикъл от повторения; от историята се учим (ето, и аз вече пиша банални неща). Или единствено оригиналността (често неразбрана и граничеща с лудост) е интересна?
Темата ми хареса и за повечето неща съм съгласна. :wink:

w0sh
08-28-2007, 19:57
Ако сега стига до тези изводи моята диагноза е бавно развитие с олигофрения в големи дози.

StayClose
08-28-2007, 20:00
Обаятелно,но всеки има своя гледна точка.

beyond_transience
08-28-2007, 20:06
Кога е достигнал до тези изводи нас не ни засяга. Пък и никъде не си е написал годините, нали? Това не е толкова важно. Ние трябва да уважаваме (което не значи споделяме) чуждото мнение, а не да го освиркваме.....

StayClose
08-28-2007, 20:10
Кога е достигнал до тези изводи нас не ни засяга. Пък и никъде не си е написал годините, нали? Това не е толкова важно. Ние трябва да уважаваме (което не значи споделяме) чуждото мнение, а не да го освиркваме.....

да де,за тва сме на тфа дередже ...

assd
08-28-2007, 20:12
а вафлички ихрасти с хулиган кучков?

Бай Гроздан
08-28-2007, 20:19
предпочитам Станислав Христов Христосков :smt016