08-28-2007, 10:04
Здравейте, нека това е една тема различна от другите. Слушам си депресираща музика и се замислих колко еднообразно е всичко, тоест не еднообразно, ами повтарящо се. Живей си живота, правиш каквото си искаш и всичко се върти около това да си го направиш готин живота. Правиш си купони, ходиш на тренировки, излизания, кафета, МОМИЧЕТА и много други, докато не откриеш твоята половинка. Срещаш я и разбираш, че искаш с нея да бъдеш мноого дълго време. С нея правите най различни неща - разходки, ресторант, веселие, говорите си, смеете се, романтика.. и един ден всичко угасва..всички чувства изчезват, но при някой не изчезват, а просто се притъпяват и се стига до раздяла. Сега всеки ще си каже, че това е поредния, който е зарязан от гаджето, но не е така. Имам щастлива връзка, с жената която обичам много, както и тя мен. Няма нищо по хубаво и ценно от това да значиш нещо за някого, да знаеш че някой мисли за теб и винаги е готов да ти покаже, че не си сам. Та, отплеснах се малко от темата...Всичко се повтаря..след края на всяка връзка, всеки казва "Може пък и да е било и за добро", но някой започват да мразят, да пренебрегват и да се държат гадно с околните. След края на всяка връзка човек би трябвало да се замисли какво е научил от нея и какво тя е променила живота ми. Рядко човек изпитва истински чувства, понякога те са породени от заблуда. Всеки трябва да живее, както смята за добре. Понякога не се ли замисляте "Защо тя се държи така?". Примерно да ги мотае по много (момчета) или защо той е такъв женкар? Може би защото е бил нараняван много пъти и му е писнало и е решил да обърне двата края. Обаче не намирам за редно нито женкарите, нито момичетата които ги въртят по много и им прави удоволствие това. Снощи си говорихме с приятелката ми какво толкова харесва в един женкар и тя ми отговори следното "Готини са на външен вид, но характера им е гаден и не бих тръгнала с някой такъв, но ако е за 1-2 вечери бих опитала" и аз и отговорих "добре де, за 1-2 вечери. Ще те изчука, ще си напрай кефа, ще му се дигни самочувствието, че е оправил поредната, която му се е вързала и в крайна сметка кво?" И тя ми отговори така "Не съм казала, че ще се изчукам, никога не съм си го мислила това. Просто ще бъда с него за 1-2 вечери, но това не значи че ще му пусна..".
Извинявам се за дългата тема, но просто ме хванаха размислите и реших да споделя някъде:)
Извинявам се за дългата тема, но просто ме хванаха размислите и реших да споделя някъде:)