View Full Version : Незнам още нищо
malkata_gigi1
08-28-2007, 10:41
здравейте,аз съм на 13 години и искам да ви питам нещо - как свършва едно момиче след секс,незнам друг кого да питам затова се обръщам към вас :? МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ [-o<
И за кво ти е да знаеш?Ще дойде времето в което ще разбереш..
malkata_gigi1
08-28-2007, 10:48
ам нали трябва да съм подготвена и мисля че ми е дошло времето,а си и имам приятел, а тои вече ми намеква за нещо....
За какво ти намеква? Че иска да си играете на жоменка?
Korni_ReSeRvE
08-28-2007, 10:51
mi tva 4e toi namekva razni ne6ta nezna4i 4e ti trqbva vednaga da se hvurlq6 kogato si gotova togava.6te doide vreme 6te gi razbere6 tiq ne6tica
malkata_gigi1
08-28-2007, 10:52
хахахах на тебе за такова ли ит намеква твоя приятел
evilkaAaAa
08-28-2007, 10:53
На колко години е приятелят ти ?? От колко време сте заедно ?? Абе моето мнение си е че щом той го иска и ти намеква за него, не означава че си длъжна да го направиш. Се пак си на 13 и най - малката грешка може да ти струва бъдещето :-#
rihannka
08-28-2007, 10:54
vaobshte ne smqtam che trq da znaish..kogat mu doide vreme shte vidish.to tva ne moje da se opishi.prosto e mn stranno i hubavo 4uvstvo no ti si oshte malko sled 2 3 godini moje da razberesh!
ChRiSTiaNo_07
08-28-2007, 10:57
Може само да те използва се пак си на 13 :|
malkata_gigi1
08-28-2007, 10:58
приятеля ми е на 19 години и сме заедно вече 4 месеца и половина и не смятам че е рано , а и той много държи на мен,както и аз на него,знам че ще ме разбере ако му откажа,но и аз искам,затожа потърсих помощ тук
ChRiSTiaNo_07
08-28-2007, 11:00
приятеля ми е на 19 години и сме заедно вече 4 месеца и половина и не смятам че е рано , а и той много държи на мен,както и аз на него,знам че ще ме разбере ако му откажа,но и аз искам,затожа потърсих помощ тук
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: 19? ПО-ДОБРЕ НЕДЕЙ [-X
malkata_gigi1
08-28-2007, 11:01
защо? :(
Phoenixheart
08-28-2007, 11:03
ае на бас че като спи с теб ще те зареже
malkata_gigi1
08-28-2007, 11:05
няма да го направи,в това съм сигурна
Phoenixheart
08-28-2007, 11:07
защото те обича и държи на теб?
Мисля, че си прекалено малка да правиш секс.Иначе по въпроса за свършването - няма да разбереш какво е още от първия път, когато го направиш. :-s
И не ти ли е прекалено рано за сериозен приятел?
Накъде отива този свят? :roll:
ChRiSTiaNo_07
08-28-2007, 11:08
няма да го направи,в това съм сигурна
Виж,ние не ти го казваме е така за да скъсате,просто си още малка а той е на 19,се пак ше е гадно да ти напраи бебе и после да те заебе и да пишеш тука тема,че си бременна,просто е за твое добро :?
malkata_gigi1
08-28-2007, 11:11
МнениеПуснато на: Вто Авг 28, 2007 2:07 pm Заглавие:
Мисля, че си прекалено малка да правиш секс.Иначе по въпроса за свършването - няма да разбереш какво е още от първия път, когато го направиш. Eh?
И не ти ли е прекалено рано за сериозен приятел?
Накъде отива този свят?
Вече ставам 8 клас,а имам приятелки които жече са минали по тоя път, но нямам смелост да ги питам тях
Phoenixheart
08-28-2007, 11:14
т.е. го правиш за да не изоставаш от тях?
malkata_gigi1
08-28-2007, 11:15
неее,не това е причината, а защото искам
ChRiSTiaNo_07
08-28-2007, 11:18
Добре,ние сме ти казали,от там нататък ти си прави сметка.
Ако не говориш с приятелките ти за тези неща, с кой очакваш да може да обсъдиш проблемите си?
Ако са ти истински приятелки ще можеш даговориш с тях за всичко.
Те като са почнали да правят секс от 10 годишни представям си какви парцали ще станат..... [-X
Phoenixheart
08-28-2007, 11:28
ми очевадно като не може да говори с тях е решила тук да пита момичето
да така е ,колкото и да са ми близки незнам утре вдругинед какво ще говорят,ако се скараме,особено в тази възраст сички са така
на 13 не си 8-ми клас... по-рано ли си трънала на училище
malkata_gigi1
08-28-2007, 11:41
точно за осми клас съм, имам рд на 17 декември и ще стана на 14
krem4et0
08-28-2007, 11:44
Изчакай да минеш 8-ми клас. Там ще те научат какво е пенис, какво е вагина, как се "прави" бебе, как да се предпазиш от това и болести. А обикновено 1 секс свършва, когато мъжът свърши. Свършвам=изпитвам оргазъм, а за мъжа=еякулирам. С 1 дума-остави сексът като научиш значението на тези понятия. А за връзката ти-на бас, че тоя е някой батко с кола, дето те джитка насам-натам. Той се хвали, че спи с тебе, а ти че е голям и "готин". На бас, че ако му пуснеш, до 1 месец след това ще сте скъсали, защото няма да си интересна. А на бас също, че ако не го направиш-до 1 месец пак ще сте скъсали!
еми в края на годината си, значи си малка. аз 8-ми клас бях на 15 и щом нищо не знаш за секса не го прави.
И един съвет - не търси информация в този форум! има други места в нета, където ще намериш мн по-компетентни съвети.
malkata_gigi1
08-28-2007, 11:48
защо пък да не търся помощ тука ,нали затова е направен този форум
krem4et0
08-28-2007, 11:50
дадохме ти съвет и помощ. Не прави секс. За твое добро поне още 3-4 години. Защото сега ще се почувстваш пре**на и то не само в буквалния смисъл!
Phoenixheart
08-28-2007, 11:59
дам както виждаш тук хората не са убедени че гаджето ти е с теб заради самата теб, сори
защо пък да не търся помощ тука ,нали затова е направен този форумю
защото тук има малко хора които биха ти дали добър съвет.. и защото тук ще ти развратят представите за секс още преди да си го почнала. За това!
bunny_rabbit
08-28-2007, 12:15
tc-tc skupa ti si na 13 a toi na 19 spored men toi te izpolzva va6te znaqt li za tazi vruzka ne se znae tozi 4ovke kauv e [-X :smt012 po-dobre nedei :smt018
malkata_gigi1
08-28-2007, 12:17
наще знаят за него и го харесват, а и моите родители и неговите се събират
Вие полудяхте бе на 13-14 години секс !!!!! Добре ли сте!!Що не питаш майка си като неможеш да говориш с приятелки на тази тема! :smt013
malkata_gigi1
08-28-2007, 12:28
ти би ли говорила с майка си на тази тема,ако беше на тази възраст,а дори и по- голяма? аз не бих на кокото и години да съм
LoFe_SeX
08-28-2007, 12:31
xxaxaaa 6to pukda e zareji we/ .. verno 4e imat ogromna raslika oba4e.. 4 meseca i polovina e hoil s neq ? ako e bil za 1 ebane misli6 li 4e 6 hodi s 6 godini po malko momi4e .. i kamoli da go zareje sledtfa ;] ..
xaxaxa za6to da q zareje li ami pomisli malko ...moje bi za da e porednoto TRUDNO zavoevanie ..moje za da se fuka pred priqtelite si ... moje momi4eto da e mn krasivo i da iska da q vkara v legloto kakvoto i da mu kostva kato usilie ...abe izob6to ima mn varianti :!: ama nikak ne mi se vqrva 4e 6te spi s neq i posle otnovo otno6enieto mu 6te b1de s16toto :smt012 tei 4e k1m avtorkata :arrow: MALKA si o6te ne s1m edinstvenata koqto ti go kazva no si malka za seks i tova 4e pove4eto ti proqtelki sa go pravili NE zna4i 4e e pravilno i normalno za tazi v1zrast i povqrvai nqma ni6to da ti stane ako iz4akate o6te vreme t1kmo izkarai 8 klas i 6te nau4i6 mn ne6ta ;-) ama ako go napravi6 sega ima dve ne6ta za koito s1m sigurna 100% --> 1. 6te te zareje sled tova i 2. nqma da ti donese udovolstvie i sled tva 6te s1jalqva6 :smt011
haqha tos ako e na 19 napravo 6 ta prusni po 6evovete osven ako ne e burzo izostava6t :-D :-D :-D :-D
swords1010
08-28-2007, 13:14
ти би ли говорила с майка си на тази тема,ако беше на тази възраст,а дори и по- голяма? аз не бих на кокото и години да съм
Не можеш, да говориш с приятелките си на тази тема, нито пък с майка си, с кой тогава ??? Направи си сметка колко си готова. :wink:
momi4e na 13 godini dori ne si razvita dostati4no za taq rabota za kfo ti e sex oste na tazi vasrast kolko mn hora ste sresnes i ti govoris 4e e dirjal na teb TOY ISKA SAMO SEX I DORI DA NE SKISATE SLED SEXA TOY SHTE TE IZPOLZVA SAMO ZA TOVA KAKTO KAZAHA DRUGITE NE GO PRAVI no pak ti si resavash.... [-X
Made_of_Pain
08-28-2007, 13:47
ти би ли говорила с майка си на тази тема,ако беше на тази възраст ....
WOW... Поне схващаш, че не ти е време :-s
С какъв загубеняк си се захванала бе момиче.На 19 родителите ви се познават.
Ще ти отговоря на въпроса ако ми отговориш,къде учиш????Защото това е показател.Ох,защо все така се получава.Той е девствен и грозен намерил си е малко момиченце,ще сгафи щото не знае какво да прави,ще пишеш след 1 месец "Бременна ли съм?"и или ще направиш аборт/на 13 аборт ще ти излезе не през носа а ми хайде да не казвам къде/или ще задържиш бебето"защото се обичате" той ще се уплаши и няма да се видите.Приказки от хиляда и една нощ.То и родителите ти явно са едни,щом с лека ръка позволяват 13 годишната дъщеричка да ходи с 20 годишен младеж.За теб няма спасение.На 13 годишна възраст не можеш да се осъзнаеш.Ти не си виновна,не си ти тъпата и безотговорната,а твойте родители!!!Смърт за такива хора просто.
А бе ей наш ли колко такива капути знам бе? Момичетата на 12-13-14 годишна възраст са толкова прости ку*ви, че няма на къде! Хвани си гадже на твойта възраст бе! И правете секс, няма лошо..
lele na kude otiva tozi svqt?i v 8-mi klas ne si na 13 a na 15!!!toi moje i da ne te zareje no 100% 6te sujalqva6!!!malka si razberi i NE IZBARZVAI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CuteBaby
08-28-2007, 15:37
Xaxax lelee...na 13 ta ti v koi klas si be dete 5-6 ? Ne pravi gluposti,za koito posle 6te sujelqva6 o6te si malka - za vsi4ko si ima vreme ! A i toi kato e na 19 kvo kato ste hodili 4-5meseca ni6ty ne mu pre4i da te naebe i da te zareje ne misli6 li ?!? ne mu se doverqvai tolkova...
Аз съм на 19 и знам какво иска и твоя приятел ... имам си сериозна приятелка ,но секса е много важен за всики на тези години ... Приятелката ми освен това е на 17 и имаме година и малко разлика и пак според мен разликата е много голяма а да не говорим за 6 години ! Не прави секс още си много малка и няма да разбереш дори за какво става въпрос .
^ludi4ka^^^
08-28-2007, 15:54
Moito momi4a 6ti kaja 4e az kato go praih za pruv pat pqh na 15 i pak dopusnah gre6ka a ti si na 13...znam 4e sigurno te glojdi otvutre kakvo e i ti se iska ama sled tova 6tee gadno 100%.imam priqtelki deto sa go napravili na 13 i sled tva sa stanali ebati kurvi4kite...prosto sama si preceni to4no s takiva batkovci...
А и освен това забравих да те питам ти цикъл имаш ли изобщо та да правиш секс :lol:
a be ostaite momi4eto be i az go napraih na neinata vuzrast i kvo i az hodeh togava s 21 godi6en be6e mn sladak az to4no po4vah 8-mi klas hodihme 3 meseca nqkude i ne stava6e vupros za sex az nego napraih s nego a i toi neiska6e s men 6ot bqh malka am be6e zabavno i cqlo lqto s nego posle go zarqzah i go napraih s edin na 20 i sled tfa hodihme 1 mesec i go zarqzah ...misleh si 4e sam mn dupe taka a be nqa zna4enie macka ako misli6 4e si gotova i go iska6 pravi go pazi se i tfa e :P
ех, чичко кузов, чичко кузов....
wow... :-s na 13 i si gotova?Iska6 go?I az iskam mnogo ne6ta...ama?! I dobre 6te go napravite...6te hodite o6te malko...toi 6te vidi nqkoq gotina macka s koqto 6te imat flirt i posle sex.Shte vidi, 4e sexa e po dobyr i 6te te zareje.Posle 6te si 4ustva6 guzna i 6te se pita6, za6to si go napravila!Dyrji na tebe? No kolko? Jivota e pred teb, ti iska6 da si go provali6 na 13 godi6na vazrast.4 meseca i ne6to...iz4akai o6te da vidi6 vrazkata do kolko 6te se zadylbo4i.Kakvoto i da mu kaje6, ako te obi4a 6te te razbere!Кажи му да из4ака още малко... [-X [-X [-X Успех!!! :smt008
Seducti0n
08-29-2007, 01:00
Здравей.Незамисимо,че коментара ми,няма да ти се понрави,ще те посъветвам да обмислиш добре решението си,преди да пристъпиш към секса. :wink: Задаваш въпрос,от който си личи,че почти няма сексуална култура или тя е твърде малка-не е се обиждай,просто отбелязвам,това,което виждам. :wink: За приятеля ти и затова,че разликата в годините ви е доста голяма,няма да коментирам.А и ти ми се струва,че гледаш глуповато на нещата-той ми намеква,ама аз не искам да му отказвам,обаче същевременно не мога да говоря свободно за секс и такива неща.По-добре си седни на дупето и обмисли положението си.Сексът не е някакво геройство,а нормална част от живота на всеки съзрял човек,ти чувстваш ли се такава :?:
Ами аз съм на 15 и съм девствена, имах подобен случей на 13, обаче малко се позамислих дали няма да съжелявам и се отказах и сега не съжелявам, защото правя разлика между това как мисля сега и как съм мислила преди и осъзнавам колко малка съм била тогава.
Абе дай му да те на*бе, ако те зареже после ще отидеш и ще го съдиш за изнасилване на малолетна. Когато излезе тамън ще ти е дошло времето да се е*еш :wink: :::
Seducti0n
08-29-2007, 01:35
Абе дай му да те на*бе, ако те зареже после ще отидеш и ще го съдиш за изнасилване на малолетна. Когато излезе тамън ще ти е дошло времето да се е*еш :wink: :::То,ако така лесно ставаха,нещата затворите щяха да се пукат по шефовете. :wink: Ако изчака,до като навърши 14,спрямо българското законодалество,вече няма да е малолетна,а непълнолетна. :wink: Все пак,какъв е смисъл да направи тази,очевидно грешна и прибързана стъпка и после да тръгне да го съди.Въобще това си приказки от 1001 и една нощ,тя няма ка да докже,че той е принудил,а и то не е така.Авторката е все още млада и твърде наивна,знае си нейната и всички коментари сотук и минават по кай ушите най-веротно.Казано е,че човек се учи от грешките си,а ти мило ми момиче,можеш да се поучиш от останалите,които може би пък да имат малко повечко опит от теб и да се стремят към това,да предпадят от бъдещи разочарования.То си е за теб,все пак. :wink:
alkobalko
08-29-2007, 05:23
Да, аз съм говорила с нея и все още говоря. Ако бях на 13 и бях казала, че искам да правя секс със сигурност нямаше да и е приятно. Щеше да се опита да ме спре, което е напълно нормално. Когато си на една подходяща възраст обаче, няма нищо срамно да говориш с нея за това. Тя е най-близкия ти човек и никога не би ти дала лош съвет.
А иначе не прави все още секс. Колкото и да не искаш да го чуваш, ти все още си малка и нищо не ти гарантира, че той няма да те зареже. Изчакай поне година преди да започнеш да водиш полов живот. Има много неща, които трябва да научиш преди това.
за кво така й говорте сички...тя питаше за друго...4 месеца не са никак малко,а щм тя е решила,че е готова защо пък да не го направи?давайте си съветите по темата,а не я поучавайте
rihannka
08-29-2007, 08:28
rano ti ew da znaesh..i pr na 19 ..vij vazmojno e da ne te zareji az bqh na 15 a moq na 20 kato spahme ..i toi ne me zarqza ,no tva se sluchva mn rqdko da znaish!!!!!!
момичето си е точно за 8ми клас,щото една приятелка и тя е ноември:)) както и да е..
всички хора са различни,затова годините не са най-важното,важно е да се чувстваш готова и да знаеш,че гаджето ти държи на теб..но и на мен ми е доста съмнително тоя 19-годишен батко да остане с теб повече от месец-2 след тфа,докато му писне и те зареже и тогава само ще те е яд,че първият ти път не е бил с някой друг..
you big fuck neshtastnici obesnete na momicheto kwo se prawite..
тоя е педофил, и аз съм на 19 и за мене не е нормално да има гадже на 13 :shock: :shock: тоя направо пред родилното да ги забива мацките, докат са на седмица и нещо