Влез

View Full Version : Моля даите ми съвет....!!!

konsuela
08-28-2007, 11:35
Ето я и моята история накратко...Преди 2 седмици приключи пурвата ми сериозна връзка с момче...тя продължи 11 месеца и бе най-хубавото време от живота ми...но след 4 дни прекарани на морето при родителите ми цялото щтастие изчезна;върнах се с надеждата да изкарам лятото перфектно а тои ми заяви че иска да се разделим; защото му омрузнало от сериозна връзка и "неискал повече" ;приех вс мн зряло и дори не плаках пред него а едва когато си отидох вкъщи...и след 4 дни на страдание тои ми се обади и започна да ме разпитжа как съм ала бала...и дори поиска да отидем на кафе....на др ден отидох да му занеса някои неща които си бе забравил вкъщи и пак говорихме доста дълго и през цялото време се държеше сякашне сме се раделяли дори си правеше шеги и се закачаме;и от тогава нивест ни кост до вчера когато реших да му пиша смс че вече ме изгуби и няма връщане на което тои отвърна с кликане (няма $ и иска да му се обадя) така и напражих обадих се последва разговор продължил около 20 мин. ...през това време ми разправяше къде е ходил кво е правил правеше си шеги пак...и изведнъж връзката прекъсна ;набрах го пак но тел. му беше изкл. явно заради батерията...и сега все още му е изкл....нз какво да правя как да тълкувам поведението му ...дали има шанс да се върне?Какво да направя за да сме отново заедно? Да говоря ли с него или да не го търся повече? Ужасно съм объркана !!!!! Мислех си че го познавам но вече нз дали познавам себе си дори :smt010 Знам че може да звуча отчаяна но наистина е така ... :cry: прекалено мн го обичам за да го забравя.... :cry:

viktoriqs
08-28-2007, 11:47
NE GO TARSI MILA DORI DA SE IZKU6AVA6......NEDEI!!!!!

naMy4Ho_KoTe
08-28-2007, 11:51
Моят съвет е да го потърсиш на живо и да атакуваш с въпроса ”На какво по дяволите се дължи шизофреническото ти държание?”. Ако почне да отбягва въпроса и да извърта - викаш му ”чиба” и повече не му се обаждай.

CuRly_Doll
08-28-2007, 11:51
i az sam na mnenie,4e si4ko e svar6ilo nezavisimo kak se darji toi...ti sa6to si slojila krai na tova,kato si mu se obadila i si mu go kazala...."nqma vra6tane" prava si :wink:

sexa_na_kompleksa
08-28-2007, 11:52
Щом го обичаш се бори за него !

naMy4Ho_KoTe
08-28-2007, 11:59
Щом го обичаш се бори за него !

А ако той наистина няма чувства към нея и държанието му се дължи на привързаността и рутината свързана с нея?.. Тъпо ще е да се бори за него СРЕЩУ него :) По-добре да разбере оня има ли чувства, няма ли.. И вече отговора е ясен.

ArTanDra
08-28-2007, 12:07
Всичко е свършило между вас. Той пуска шеги и т.н. за да разбереш , че е весел и иска ти да си такава затова се обажда да те пита как си.. да не са чувстваш гадно заради скъсването и май иска да си останете приятели в което няма нищо лошо.

Shogi
08-28-2007, 12:12
Хей, не забравяйте, че има много двойки, които се обичат адски много, но въпреки това не са заедно..Има доста причини които могат да възпрепятстват една връзка...особено взаимоотношенията, караниците и т.н. Не винаги си заслужава да се бориш за този който обичаш..в един момент почват да те нараняват постоянно и ти вече не издържаш. Според мен незнаете какво искате..Или поне той незнае..Трябва ви време..Изяснете си чувствата, но дори след сериозен разговор мисля че нещата няма да се променят особено.

shivacheva
08-28-2007, 12:55
Ти си му писала смс,че вече те е изгубил и няма връщане назад...Ако наистина го обичаше и искаше да сте заедно не трябваше да го правиш.Може да е било моментно настроение,но явно че наистина нищо няма да стане с връзката ви...По-добре го остави и бъди весела така,както е и той. :)

Shogi
08-28-2007, 12:58
Ти си му писала смс,че вече те е изгубил и няма връщане назад...Ако наистина го обичаше и искаше да сте заедно не трябваше да го правиш.Може да е било моментно настроение,но явно че наистина нищо няма да стане с връзката ви...По-добре го остави и бъди весела така,както е и той. :)
Усмихнатото лице не винаги успява да скрие вътрешните чувства не мислиш ли?

MoHuTo
08-28-2007, 13:23
Всичко е свършило между вас. Той пуска шеги и т.н. за да разбереш , че е весел и иска ти да си такава затова се обажда да те пита как си.. да не са чувстваш гадно заради скъсването и май иска да си останете приятели в което няма нищо лошо.

Korni_ReSeRvE
08-28-2007, 13:43
mi bori se togava 6tom go obi4a6,no gledai da ne prekra4va6 granicata kato vidi6 4e nestava ostavi nqma smisul.... po hubavo e da zapazi6 4ast ot dostoinstvoto,vmesto da produljava6 da se bori6 za beznadejdna kauza

sh3_1s_7h3_0n3
08-28-2007, 13:55
"Мъж ли е - стъпи му на врата!" :lol: 8)

не, бе, сериозно... не му се обаждай, дръж се хладно, прави си пас... няма к'во да му се обаждаш, да го питаш, да му се МОЛИШ!!! въобще забрави! той, ако иска, може да те намери...

Имай достойнство и не му се връзвай на глупостите. К'во като сте ходили 11месеца и че е било първата ти сериозна връзка.... животът тепърва започва... ако си мислиш, че той е 'първият' и 'последният'...апфф...

koalka
08-28-2007, 17:50
И да се върне при теб, нещата няма да са същите.Намерил си е оправдание как да скъсате, а сега не знае какво иска може би.Съветвам те да не започваш връзката.

VerryBerry
08-28-2007, 17:58
mi te drugite go kazaha-ne go tarsi,podkrepqm!
ima i dr..predpolagam 4e nqma dalgo da si sama :wink:

AiKaTa
08-28-2007, 18:09
Моят съвет е да го потърсиш на живо и да атакуваш с въпроса ”На какво по дяволите се дължи шизофреническото ти държание?”. Ако почне да отбягва въпроса и да извърта - викаш му ”чиба” и повече не му се обаждай.
Евала,евала!!!!!!!!! :) 100% съгласна!