View Full Version : Анален секс
Как мислите,дали е верно че на едно момиче ако му е по-голям задника в смисъл че е приятно закръглена мацката ,по лесно и по яко се чука в дупарата?Тва го четох някъде в нета ,обаче не помня точно къде.Според вас нещо верно има ли?
MostHated
08-28-2007, 13:33
НЕ! по яко е с кокалаци да та удря да ти остави синини! :twisted:
Renate_Feliqr
08-28-2007, 13:41
Ami ne znam mislq 4e na mom4etata im haresva da 4ukat otzad momi4e spo-golqm zadnik.Mom4eta s koi sam bila vinagi sa se kefili n atva 4e mi bil po-golqm zadnika i mnogo qko im bilo kato pravim analen sex.Oba4e ne mislq 4e momi4eto ako e s po-malak zadnik ili normalen i ako iska analen sex nqkoi 6te i prosti.Mislq 4e tova za 4ukaneto v gaza /malak ili golqm/nqma zna4enie.Stiga momi4eto da iska.Ama po lesno ne mislq 4e 6te e analniq sex osven ako momi4eto ne go e pravilo dosta vreme.Malak golqm vse edno.
Renate_Feliqr
08-28-2007, 14:02
Ne mi se vqrva da ti e naedrqva zadnika ot analniq sex..Po skoro moje da ti se poraz6iri "halki4kata"ama da ti stane golqm zadnika..ne vijdam vrazkata mejud analen sex i napalnqvane,.
hahavteen
08-28-2007, 15:20
I love a fat chicks with the body anormous... :smt007 :smt007 :smt007
Vsu6tnost teksta e "I love a fat chick with a body enormous" :wink:
Ina4e po temata ne mislia 4e tova tvurdenie e viarno i edva li ot seks kakuvto i da e toi se napulniava :roll:
Всеки си е индивидуален.Ако ти е малко дупето ще те боли повече-А стига бе?! .. Глупости зависи си до човека.Не съм толкова веща не правя такъв вид любов,но мисля,че съм права..
Neo-Communist Power
08-28-2007, 17:53
Аналния секс е нещо отвратително :-& Запада много лошо ви е развратил :x