Влез

View Full Version : Възползваха се...

Милчо
08-28-2007, 16:23
В петък ходих на дискотека. Беше много яко до едно време. Бях пил водка, а преди това текила и бях изпушил един мега чук. И в дискотеката на една маса намерих чаши пълни с водка и ги изпих, щото вече бях пиян. Но ме видяха тези, на които беше водката. Те бяха мангали... И изглежда усетиха, че съм мъртъв и ме хванаха и ме завлекоха в кенефа, където ме накараха да им духам. Аз не исках, но не можех да се съпротивлявам, защото комбинацията ме беше направила неадекватен. Накрая шибаните циганьори се изпразниха върху мен. Оттогава си седя у нас, рева и се чувствам мега омърсен... Какво да правя?

Тhe Beast
08-28-2007, 16:27
Купуваш си нелегално 1 личен пищов и си правих HEADSHOT :mrgreen: (може първо в крайниците да те боли повече :-k )

П.П. след тая простотия дето си направил..... ти сам си си виновен пич :smt019

Тhe Beast
08-28-2007, 16:31
В петък ходих на дискотека. Беше много яко до едно време. Бях пил водка, а преди това текила и бях изпушил един мега чук. И в дискотеката на една маса намерих чаши пълни с водка и ги изпих, щото вече бях пиян. Но ме видяха тези, на които беше водката. Те бяха мангали... И изглежда усетиха, че съм мъртъв и ме хванаха и ме завлекоха в кенефа, където ме накараха да им духам. Аз не исках, но не можех да се съпротивлявам, защото комбинацията ме беше направила неадекватен. Накрая шибаните циганьори се изпразниха върху мен. Оттогава си седя у нас, рева и се чувствам мега омърсен... Какво да правя?

Или се беси или намери 2-мата боклуци и ги затрий от лицето на земята.

Той май не е споменал че са били 2-ма. тия шибаняци по повече се движат майка им :smt013

П.П. Игноре парвия ми пост.Ако имаш достатъчно кураж и приятели може да ги скършите ...... ако не , тогава се гръмни :mrgreen:

Sweet__baby
08-28-2007, 16:34
Лелеееее абе що не ги намериш и да ги спукаш от бой мръсни гадни мангали :smt067 :smt068 :smt071 :smt070 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013

quench
08-28-2007, 16:35
влез в гвардията на Расате, там ще намериш сродни души ;)

meaningless
08-28-2007, 16:39
Оф, ебаси съветите дето давата - "беси се... гърми се".
Да, случката е адски неприятна и ПОВЯРВАЙ МИ - имам си представа как се чувстваш! ;) Но в крайна сметка живота не приключва и трябва да продължиш напред. Може и да ти звучи като клише, но е така. Постарай се да забравиш и давай нататък! Не се опитвай да се саморазправяш, защото може да завърши зле. Ако искаш, все пак можеш да се оплачеш в полицията, но предполагам, че няма да го направиш, защото се срамуваш... разбираемо е! ;)
Успех...

StayClose
08-28-2007, 16:41
...опф Вие още ли си вярвате?Ако това беше станало найстина нямаше да имаш очи и тук да пишеш под 10000анонимни ника ако ще...следващия път по-добре не спами.

08-28-2007, 16:43
saberi drujinka ot 10-15 du6i i gi omqtaite qko mama im bokluci

08-28-2007, 16:44
Да, случката е адски неприятна и ПОВЯРВАЙ МИ - имам си представа как се чувстваш! ;) Но в крайна сметка живота не приключва и трябва да продължиш напред. Може и да ти звучи като клише, но е така. Постарай се да забравиш и давай нататък! Не се опитвай да се саморазправяш, защото може да завърши зле. Ако искаш, все пак можеш да се оплачеш в полицията, но предполагам, че няма да го направиш, защото се срамуваш... разбираемо е! ;)
Успех...

Ахахахах шибан емовец. Шлякан ГЕЙ! И теб ли са те шлякнали мангалете та знаеш как се чувства! Смешник! АХАХААХАХХА! А колкото до автора - ГАДНО ЛИ ТИ Е ПИЧ?!

08-28-2007, 16:44
Успех...

Ти мноо го съветваш пък.Не го ли гледаш колко акъл има да се натряска че да почне и по масите да обикаля :smt019

Пък ако си е спам както каза StayClose ... пича има мноого извратена фантазия :smt019

DjBaloon
08-28-2007, 16:59
Abe neznam.. ubeden sum che ne e stanalo,ama qvno ti se iska :smt005

Don_mani
08-28-2007, 17:23
zna4i prurvo shte kaja 4e si pil kat za posledno i tozi 4uk podqvolete ne e mnogo hubavo da se smesvat

i slu4vat se i takiva raboti az bih gi stroshil ot boi tolkova shte gi biq 4e shte im padnat pishkite

swords1010
08-28-2007, 18:07
Темата ми се струва, че е е****а. Иначе, изкъпи се, ще станеш чист. :lol:

krem4et0
08-28-2007, 18:08
т.4!