View Full Version : Да го зарадвам ли?!?
Имам много приятели,но вапреки всичко се чувствам адски самотна ,защото момчето което харесвам ми каза че ме мрази :cry: и ако умра би се радвал вече се чудя дали да не го зарадвам за последно :cry: направо се отчаях от живота пускам тази тема защото имам чувството че ако не споделя как се чувствам ше напрая някоя простотия :cry: мерси за вниманието O:)
IcE_IcE_BaBy``
08-28-2007, 16:34
sama si napisala v podpisa si...ako pitash za kakvo i za kogo da jiveesh...mi zaradi sebe si estestveno.ako ne jiveesh zaradi sebe si to togava zaradi kogo?!?!
Самоубийството няма да реши нищо. Нито пък би зарадвало него, родителите ти, познатите... И дали си струва да сложиш край на битието си заради някой, който дори не заслужава да бъде част от него. А подкрепата, която би намерила тук няма да е нищо ако не намериш подкрепа вътре в себе си....
mechtaq_za_teb
08-28-2007, 16:41
Недей дори да си го помисляш!Живота е пред теб и няма смисъл да си пропиляваш толкова мисли и време за човек,който не го заслужава!Рано или късно любовта ще те намери.Просто вярвай в това.
Не говори глупости момиче [-X !! Щяла да се самоубива заради някакъв си идеот. О, я моля ти се!! Естествено, че има смисал да живееш, заради родителите ти, разади приятелите ти, и най-вече заради себе си!! Я по-подро, не е единственото момче на планетата :wink: :smt006 :smt008 :smt056
абе не ми стиска иначе досега ....искам да се взема в ръце и да престана да откачам заради един идиот ама не мога а само се надявам,че времето лекува накрая ше превартя и ше пратя някой да го пребий та поне да се успокоя :cry:
Не говори глупости момиче [-X !! Щяла да се самоубива заради някакъв си идеот. О, я моля ти се!! Естествено, че има смисал да живееш, заради родителите ти, разади приятелите ти, и най-вече заради себе си!! Я по-подро, не е единственото момче на планетата :wink: :smt006 :smt008 :smt056
пак забравих да се логна #-o
абе не ми стиска иначе досега ....искам да се взема в ръце и да престана да откачам заради един идиот ама не мога а само се надявам,че времето лекува накрая ше превартя и ше пратя някой да го пребий та поне да се успокоя :cry:
А такааа!!! Само, че не си заслужава да го пребиваш той е загубил от цялата работа нали :wink: ?
mechtaq_za_teb
08-28-2007, 16:51
абе не ми стиска иначе досега ....искам да се взема в ръце и да престана да откачам заради един идиот ама не мога а само се надявам,че времето лекува накрая ше превартя и ше пратя някой да го пребий та поне да се успокоя :cry:Не си струва да пращаш някой да го бие.Само се успокой и го игнорирай от живота и най-вече от мислите си.Ще видиш че един ден когато спре да ти пука ще се смееш на това.А този ден ще дойде когато ти сама решиш :)
Стига с тези превземаници, моля.Търсиш внимание, нищо повече.Иначе въобще нямаше да пускаш темата.
Но все пак няма смисъл, има ли нужда да го казвам?Не те харесва и това е.
VerryBerry
08-28-2007, 17:45
po-dobre zaradvai sebesi kato se obzavede6 s gotina kompaniq i nezabravimi migove :wink:
Самоубийството няма да реши нищо. Нито пък би зарадвало него, родителите ти, познатите... И дали си струва да сложиш край на битието си заради някой, който дори не заслужава да бъде част от него. А подкрепата, която би намерила тук няма да е нищо ако не намериш подкрепа вътре в себе си....
след такова изказано мнение аз няма какво да кажа...!
alkobalko
08-28-2007, 18:32
И само защото не те обича, трябва да умреш? Що за глупост?
Съвземи се и не мисли за глупости.
Ти знаеш ли ако всеки неполучил внимание от любимия се самоубие в медийте щеше да се говори всекидневно за погубили живота си тинейджъри?От такава липса на любов никой не е умрял!С времето и на теб ще ти мине!Просто се успокой и отиди "на лов" за сладки момченца :smt016
Anabella
08-28-2007, 19:18
А ти наистина ли мислиш, че иска да умреш ?! #-o Има хора които не винаги казват каквото мислят и ако го направиш няма да го ''зарадваш'',повярвай... Нито би спечелила някакво по особено внимание с такава постъпка
pusnah temata ne za6toto mi lipsva vnimanie prosto za6toto iskah da spodelq problema si ina4e az ne vi razkazah istoriqta za6to toi mi kaza 4e me mrazi az bqh vinovna kogato toi mi pita dali iskam da hodim az kazah 4e 6te si pomislq a toi zamina za selo za 1 sedmica a az prez taq sedmica az tragnah s edin sladur i toi razbral i ima6e skandali i tn i togava stana vsi4ko az sam si 6tastliva s tova mom4e vapreki 4e ne go obi4am kakto .....,no tva e drug vapros :wink: a otnostno tva kakto kazahte i vie toi gubi macki kato mene ne se sre6tat navsqkade :P
Така като те гледам, май си голяма хитруша. ;)
macki-hah,nare4i se macka kogato stane6 nad 18,drugoto sa detski izmi6liotini na izprosteli pubertetski mozaci.A izvinqvai no kato sudq po ''problema''ti i po postupkite ti sprqmo mom4eto...malka si mila...i sledovatelno ima6 taka nare4eniq ot men izprostql pubertetski mozak!!!
Ееее да не е пък 1 момче в целия свят???? Остави го ще си намериш друг който ще те обича :smt016
macki-hah,nare4i se macka kogato stane6 nad 18,drugoto sa detski izmi6liotini na izprosteli pubertetski mozaci.A izvinqvai no kato sudq po ''problema''ti i po postupkite ti sprqmo mom4eto...malka si mila...i sledovatelno ima6 taka nare4eniq ot men izprostql pubertetski mozak!!! 4e ti za6to misli6 4e sam pod 18 :-k ok be ok vseki si ima mnenie :smt006
lyly_lili
08-29-2007, 17:53
колкото ид а те мрази момчето 100000% съм сигурна че няма да му е много весело ако си фърлила топа........Да умреш заради момче е най-тъпото нещо.... :-D :-D :-D
Nafarforiii
08-29-2007, 19:03
Абе тегли си коршума кво ни товариш с аналните си притеснения
[B]a[N]D[i]T[k]a
08-30-2007, 12:55
не си интересна... тва със "може да извърша някоя глупост" го казват хората които не обичат истински...ТЪПО Е!вземи се съвзееми!!..щом те кара да страдаш значи не е любов.. просто си се вманиачила в него.. :|
Korni_ReSeRvE
08-30-2007, 13:00
zemi se v ruce ta tva e samo edno mom4e,puk mom4eta kolkoto iska6.ako trugnem da se samoobivame zaradi mom4eta to jenskoto naselenie 6te izmre totalno
FreeSpirit
08-30-2007, 13:54
О я стига,как може да питаш "даго зарадвам ли" Аз не вярвам че те мрази,можеби просто те харесва,но не разбира че и ти го харесваш и затова предпочита да твърди че те мрази пред това да си признае чувствата към теб и ти да го отрежеш(може би така си мисли,нз)
И да кажеш на някого"Мразя те" и това да е реално,трябва мразвния от теб човек наистина да е направил нещо мн гадно,а предполагам че ти не си го наранила с нищо.
Аз твърдя че просто те харесва и не знае как да си признае :)
FiFcheto
08-30-2007, 21:35
О я стига,как може да питаш "даго зарадвам ли" Аз не вярвам че те мрази,можеби просто те харесва,но не разбира че и ти го харесваш и затова предпочита да твърди че те мрази пред това да си признае чувствата към теб и ти да го отрежеш(може би така си мисли,нз)
И да кажеш на някого"Мразя те" и това да е реално,трябва мразвния от теб човек наистина да е направил нещо мн гадно,а предполагам че ти не си го наранила с нищо.
Аз твърдя че просто те харесва и не знае как да си признае :)
Nqma nujda ot pove4e iskazvanq tfa e dostatu4no!Nqma kfo da kaja sled tiq dumi ;-)
Ami kaji mu che i ti go mrazish. Sledvashtiq pat kato ti go kaje ti otgovarqsh " Ami chustvata sa ni vzaimni."
Стига с тези превземаници, моля.Търсиш внимание, нищо повече.Иначе въобще нямаше да пускаш темата.
Но все пак няма смисъл, има ли нужда да го казвам?Не те харесва и това е.
+1
Имам една приятелка, което 10000 пъти си е рязала кожичката над вените на китката... И си била прерязала вените виждате ли...
И твойта е същата! Искаш да раздухаш на целия свят, че ще се самоубиеш и в един момент... О, чудо! Той си казва"Майко мила, тя толкова ме обича! Я да вървя при нея!" и се хвърля в прегръдките ти! Само че това ства само по филмите! Тия номера на нас не ни минават! [-X Хайде върви си играй пред блока :smt019
:smt005 phaxaxax :smt005 parvo temata ne e ebavka vtoro prekaleno sam golqma za da igraq ve4e pred bloka #-o ama az znam 4e ne moga da bada ve4e s nego to vsa6tnost i da moga ne iskam ne pusnah temata za da va pitam dali imam 6ans s nego :-k :smt005
Я не прави простотии и какво, като умреш ще те обикне ли?! Едва ли..Така, че не си пропилявай живота за някой, който не си заслужава.. [-X