View Full Version : Как се слага презерватив?
SSSSSSSSSSSSSSSSSEEEEEEEE
08-28-2007, 18:28
ne moga da razbera kak se slaga toia prezervativ a mislia drugata sedmica da pravia za parvi pat sex sas gadjeto i na dvamata shte ni e za prav pat ;( i toi nz kak se slaga ..... moje li da mi obiasnite po niakav nachin strah me e che shte se izvadi ot chlena mu (na 14 sme i dvamata ,gotovI smE I DVAMATA ako pitATE!
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
Пише си в упътването към кондомите.
swords1010
08-28-2007, 18:36
http://www.teenproblem.net/s/1269.html
Ако е правилно поставен, не може да се изхлузи. :wink:
Значи зимаш. После го оглеждаш. Ама от двете страни... После го продухваш и топваш във вряла вода... Може във нея да сложиш и една лъжичка сол. След това оставяш на простора да се изсуши при 46 градуса и накрая намазваш със олио. След това можеш да го употребиш.
ako zema edin prezervativ samo na opakovkata li go pishe tva up1tvane ?
ako zema edin prezervativ samo na opakovkata li go pishe tva up1tvane ?
В кутийката с презервативи има упътване,вземи си някои хубави и виж.
ama az neiskam mnogo prezervativi edin priatel na brached mi shte mi dade edin prezervativ ..... ne iskam kutia :( shoto iskam samo vednaj da go napravia /...../ zatva vi molia da mi kajete kak se slaga prezervativa ili da mi napishete tva koeto pishe v tva up1tvane /./././../
Пише на опаковката :) а между другото аз го сложих от 1-вия пат кат праих сефте без да чета нищо просто го зех и го нахлузих на чепа :-D
ama az neiskam mnogo prezervativi edin priatel na brached mi shte mi dade edin prezervativ ..... ne iskam kutia :( shoto iskam samo vednaj da go napravia /...../ zatva vi molia da mi kajete kak se slaga prezervativa ili da mi napishete tva koeto pishe v tva up1tvane /./././../
Изваждаш го от опаковката внимателно,стискаш с палеца и показалеца резервоарчето и го държиш така докато го развиваш по члена на приятеля ти.Гледай да не остане никакъв въздух във презерватива,защото това крие риск от скъсване.
special_girl_SS
08-28-2007, 20:03
Ъъм да, продължавам да се убеждавам колко е ниск сексуалната култура на младите... Проу4и по-добре нещата преди да кажеш, че си "готова"!
По принцип в 8-ми или 9-ти клас има часове по сексулогия...
Както и да е, а неразбирам за какво е нуйно опътване...просто го слагаш...
И ква ти е фаийдата да го направиш само веднъж???
Иначе преди мен ти обясниха как се слага!
Made_of_Pain
08-28-2007, 20:18
swords1010 го обясни толкова добре.....
Защо продължавате да се цитирате?
wRinKleS
08-28-2007, 20:20
Тъй ся. За тея дето не знаят: Капут се слага на поне 2м от пениса. На най-близката краставица или предмет с подобна форма.
А сега към пича дет пита: След като извършиш гореописаните действия хващаш лраставицата и си я навираш в архивното разширение за линукс и отиваш ДА ПРОЧЕТЕШ ШИБАНОТО УПЪТВАНЕ!!!!!! (RTFM biyatch!!!!!)
bunny_rabbit
08-29-2007, 06:48
Пише на опаковката а между другото аз го сложих от 1-вия пат кат праих сефте без да чета нищо просто го зех и го нахлузих на чепа
bravo FINEX ei taka se prai :wink:
ChRiSTiaNo_07
08-29-2007, 07:25
Не можеш да направиш най-простото а си тръгнала да правиш секс? :o
rihannka
08-29-2007, 08:21
az kat bqh na 14 v daskalo ni pokazaha teiche...hvashtah g nai otgore za da ne vliza vuzduh i go plazgash na dolu mn e lesno prosto tva e