Влез

View Full Version : Сексуални фантазии

lovebreastmilk
08-29-2007, 08:28
Моите са да суча мляко от кърмачка.А вашите?

AnTiBuLLsHiTs
08-29-2007, 08:29
:D Да прибия зомби мн се възбуждам като го видя да се размазва по стениет и да шурти кръв. :twisted: Ти имам и тъпите теми честно.
т.9
кремчето

quench
08-29-2007, 09:42
след като постнах за последен път в подобна тема, кремчето я заключи с думите "отвартително!" :lol:

quench
08-29-2007, 10:16
след като постнах за последен път в подобна тема, кремчето я заключи с думите "отвартително!" :lol:

Я постни и в тая, та да видя това отвратително желание :mrgreen:

айде да не съм смо аз мръсникът тука? разкажи ти пръв, аз обещвам един дългъ пост след твоят ;)

ninsy
08-29-2007, 10:41
кфо пък те интересува ,те са си мой фантазий :-D

Insulter
08-29-2007, 10:44
Искам да сексам котенце у допарата, а то да ми пъшка, т.е. мяука.

lovebreastmilk
08-29-2007, 12:05
Да. Вие пишете пък да видим.Ама като гледам май нямате фантазии.
Жалко.
Без фантазии сте направо за гроба.

naMy4Ho_KoTe
08-29-2007, 12:06
Моята най-голяма сексуална фантазия включва травестит, булдог, магаре и лопата.

naMy4Ho_KoTe
08-29-2007, 12:07
Да. Вие пишете пък да видим.Ама като гледам май нямате фантазии.
Жалко.
Без фантазии сте направо за гроба.

Всеки има фантазии, но за някои те са твърде съкровени и интимни, че да ги споделя с непознати.

quench
08-29-2007, 12:08
технофен, ползвай анонимността на форума и сподели просто

кво ти пука дали някой ще се издрайфа или ще мастурбира на поста ти?

или че ще те нарече с неприятен епитет?

а може и да има положителен ефект и да си намериш сродна душа

lovebreastmilk
08-29-2007, 12:10
Именно това е отговора "Сродна Душа". Давай кажи си.

naMy4Ho_KoTe
08-29-2007, 12:14

Моят мъж е много зарибен някой ден, ако живот и здраве, сме заедно и родя - да пробва от млякото ми, колкото да види какво е. Не зная дали е фантазия или просто любопитство :shock:

naMy4Ho_KoTe
08-29-2007, 12:21
технофен, ползвай анонимността на форума и сподели просто

кво ти пука дали някой ще се издрайфа или ще мастурбира на поста ти?

или че ще те нарече с неприятен епитет?

а може и да има положителен ефект и да си намериш сродна душа

Така е, но все пак... не мога :-# :?

Сподели в лично съобщение :> Любопитно ми е бъзикаш ли се или наистина имаш някаква дива фантазия :)

quench
08-29-2007, 12:32
препратете го и на мен, да видя от какво толква се стеснява пък! едва ли ще ме учуди ;)

quench
08-29-2007, 12:45
айде не бъди п-утка, кажи си някоя фантазия де

ебаси

lovebreastmilk
08-29-2007, 12:45

Моят мъж е много зарибен някой ден, ако живот и здраве, сме заедно и родя - да пробва от млякото ми, колкото да види какво е. Не зная дали е фантазия или просто любопитство :shock:

Аз като Ви казвам че е нещо естествено вие не ми вярвате.Но си е точно фантазия.Не всеки може да си го позволи.Все пак партньора трябва да има определени възможности.

lovebreastmilk
09-26-2007, 08:06
толкова да сте бедни откъм фантазии пък........това никъде го няма.Ужас...В секса трябват фантазии а не едно каруцарско чукане.

aniezina
09-26-2007, 09:04
честно казано аз наистина нямам фантазий защото каквото ми се прийска веднага го пробвам, единствено и само не съм осъществила мечтата си за тройка, там съм си фантазирала целия акт от началото до края, какво правя с единия, ккаво с дрегия (тройка аз и две момчета разбирасе) :-D фантазийте ми са свързани все с таз тройка и най-съкровенната ми е да пробвам така наречената поза "сандвич" много съм навитак ама приятеля ми неще :-#

hungry_vampire_f
09-26-2007, 09:18
фантазийте ми са свързани все с таз тройка и най-съкровенната ми е да пробвам така наречената поза "сандвич" много съм навитак ама приятеля ми неще :-#
Е ти кво очакваш :lol:

aniezina
09-26-2007, 09:33
фантазийте ми са свързани все с таз тройка и най-съкровенната ми е да пробвам така наречената поза "сандвич" много съм навитак ама приятеля ми неще :-#
Е ти кво очакваш :lol:да ама азнаправих тройка с момиче нали [-(

krem4et0
09-26-2007, 09:48
Е ти кво очакваш :lol:да ама азнаправих тройка с момиче нали [-(
Че да не си. Аз на моя му казах, че ще се навия за тройка, ако той прави секс с мъж пред мен, ест. И тъй като това няма да стане.....идеята за 2-ра жена в леглото ни отпада. Искам на капака на колата, когато вали дъжд, ама не става :(

aniezina
09-26-2007, 09:51
на капака е супер яко, особенно ако сте в някое балканче просто супер, но под дъжда виж несъм се сетила :-k относно тройката не съжалявам щото беше яко а и аз тогава не го харесвах въобще а вече си го обичкам и наистина небих го делила 8-[

`Death`Whore``
09-26-2007, 09:52
Ооо...да...под дъжда :lol: Ама мъжо няма да се навие...

aniezina
09-26-2007, 09:59
Ооо...да...под дъжда :lol: Ама мъжо няма да се навие...ако му набараш чцаката ще стане :wink: ама то ти си го познаваш най-добре и си знаеш, но моя мога да го навия за всичко ако поискам...е с изключение на тройка с още един мъж де :(

quench
09-26-2007, 13:53
аз искам да пиша, но последният път крем4ето ме цензурира в подобна тема...

:oops:

MaCeTo_
09-26-2007, 14:12

И моят ги приказва такива :-D :-D

krem4et0
09-26-2007, 14:14
аз искам да пиша, но последният път крем4ето ме цензурира в подобна тема...

:oops:
Пиши де, споко. Ако се налага пак ще цензурираме. Постарай се да го напишеш по-завоалирано!

marina star
09-26-2007, 14:25
da go napravq v u4ili6te,na ednogramadansko buro na edin ogromen gospodi po istoriq

TopTa
09-26-2007, 14:31
moita poseldna fantazia e s u4itelq mi :oops: kakvi ne6ta bih mu napravila na toq 4ovek, posle trudno 6te hodi! :D

MagnetiC
09-26-2007, 20:10
моята фантазия е на билярдна маса, ест да е на усамотено място :)

momtchil
09-26-2007, 20:19
на гроб при пълнолуние и в горяща църква...ма гаджето пуста християнка :roll:

MagnetiC
09-26-2007, 20:24
[-o< \:D/ ми смени ме като не ти изнася :)

momtchil
09-26-2007, 21:46
ти шсе пречупиш ще видиш :P

lovebreastmilk
09-27-2007, 13:05
Споделете, Споделете...Отпуснете се.Не знаех че в днешно време има толкова задръжки

PankO
09-27-2007, 13:10
хахааахах

Gab4eto00
09-29-2007, 10:25
Мойте фантазий са много но ще кажа две от тях :P Както по горе на капака на кола и в съблекалнята на магазин за бельо хихихи са кат си го представих малиии :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :-D :-D :-D

viva_la_vida
09-30-2007, 13:07
Моята фантазия е следната: двама мъже правят секс пред мен аз се задоволявам с вибратор. После единият идва при мен и ми го вкарва бавноо в кучешката поза. През това време и другия се приблийава, коленичил и започва да ме целува, обръща се, надупва се и аз му вкарвам вибратора, а той започва да стене от удоволствие и на края всички свършваме заедно... Happy End :mrgreen:

bEbsI
09-30-2007, 15:17
С любимия човек..голички..под дъжда.. O:)

VeSna
09-30-2007, 16:18
Моята е следната -

Вървя сама на безлюден плаж и гледам залеза. Морето изхвърля мъж само по панталини. Тичам да видя добре ли е, жив ли е... Стигам до него и виждам, че диша. Махам косата му от очите (черна коса) и оглеждам лицето (съвършена дива красота). Минавам на гърдите - стегнати, развити. Стомаха... ммм... плочки. Стигам до бедрата и си представям какво ще стане... Връщам се на очите и виждам, че ги е отворил... Гледа с ясните си сини очи и все едно казва "прекрасна си!". Започва да ме целува (без дори да говори), усещам че ме съблича и правя най-страхотня (от начало бавен, после див) секс в живота си...

Заспивам до него - на плажа. Когато се будя него го няма. Ставам и тръгвам да се обличам и виждам на врата си медальон - неговия медальон... Повече никога да не го видя....

Ако стане така - когато одартея ще си спомням са красивя принц на морските дълбини...

Мене си ме кефи :oops:

krasyn4o
10-02-2007, 10:30
kak eba mnoo iak s rysa kosa

Dark_Angel_F
10-02-2007, 19:20
Ми аз съм девствена , но съм си наумила нещо - да правя секс под душа с гаджето си. И това когато започна полов живот задължително ще го направя .

Summer_Girl_6
10-02-2007, 19:29
Ами моите приятелки са е***ти пичките, много им се кефя. Може би като пораснем още мъничко и четирите ще се навием някоя вечер да си направим едно женско парти :P:P:P Мечтая за този ден :mrgreen:

Neo-Communist Power
10-03-2007, 09:26
Моите са да суча мляко от кърмачка.А вашите? :lol: :lol: :lol: :lol:
Нямам много претенции 8)

marakuq_baby
10-03-2007, 10:40
ооо моите са много...предимно садо-мазо и групов :mrgreen:
не се ебавам :-({|=

KimBerLy1912
10-03-2007, 10:42
Прекалено лични са,за да си споделям по форумите :)

zmey
10-03-2007, 11:26
:evil: > Нашите най дълбоки сексуални мечти са, с туиси да изчукаме всички женски от този форум. Включително и малките разглезени курвички, девствените лигави принцеси, и грозните изоставени монахини...
:twisted: > Да, и също така всички модераторки... става дума за брутална троика, с всяка една по отделно, на различни места. Като например в гората, в планината, на северният полюс, на връх еверест.
На покрива на блока, на покрива на къщата, в пустинята, в сибир в силна снежна буря, в морето на някоя яхта, в офиса на шефа/шефката, на покрива на някоя полицейска кола, на сцената на някой брутален концерт, вечер върху някой гроб, наплажа вечер, в морето, в гора от марихуана, и на върха на някое дърво...
:evil: > Хях хях хях.. И дори оргия, става..
:twisted: > Хях хях хях хях хях..

amatorium
02-04-2008, 23:46
Oooo kakva hubava tema. Ama ne moga da si pozvolq da stane tolkova izvratena. 8)

rubi
02-04-2008, 23:55
:evil: > Нашите най дълбоки сексуални мечти са, с туиси да изчукаме всички женски от този форум. Включително и малките разглезени курвички, девствените лигави принцеси, и грозните изоставени монахини...
:twisted: > Да, и също така всички модераторки... става дума за брутална троика, с всяка една по отделно, на различни места. Като например в гората, в планината, на северният полюс, на връх еверест.
На покрива на блока, на покрива на къщата, в пустинята, в сибир в силна снежна буря, в морето на някоя яхта, в офиса на шефа/шефката, на покрива на някоя полицейска кола, на сцената на някой брутален концерт, вечер върху някой гроб, наплажа вечер, в морето, в гора от марихуана, и на върха на някое дърво...
:evil: > Хях хях хях.. И дори оргия, става..
:twisted: > Хях хях хях хях хях..
малиии да ти имам фантазиите :lol: добре че са само фантазии :lol:
ако зема да се замисля по темата ще ме е срам да напиша това което ми роди мозъка.... :oops: :oops:

psychopath
02-05-2008, 07:34
Надпиване с халби вагинални секрети 8-)

Jeuelle
02-05-2008, 10:25
О . това вече е извратено....

psychopath
02-05-2008, 12:27
О . това вече е извратено....кое?

lovebreastmilk
06-03-2008, 11:47
Oooo kakva hubava tema. Ama ne moga da si pozvolq da stane tolkova izvratena. 8)

Що пък да не можеш

Страхуваш ли се?

Това са си твой неща и като се споделят става по-интересно.

TheBlackStranger
06-03-2008, 12:03
Тройка с японка и негър...След акта аз съм завързан за леглото и гледам негъра как и причинява болка... :)