View Full Version : той е пи4 пък аз...
Досещате...Той е баси якия 4овек.Забавен е,хубав е,висок е.Играе мн добре футбол,дори са го искали в Liverpool.Познаваме св от мн време,но не се бяхме вийдали от 4 год.Та аз го харесвам...ама аз не съм мн отворена пък той е мн як.Кфо да правя?
Не спомена има ли някакви признаци на симпатия от негова страна....?
Не спомена има ли някакви признаци на симпатия от негова страна....? to ako ima6e priznaci na simpatiq ot negova страна ве4е да я бе6е забил... хм.. първо треа да разбере6 кфо мисли за тебе и после да действа6,просто му признай истината :wink:
Ch0c0la73
08-29-2007, 10:04
Не спомена има ли някакви признаци на симпатия от негова страна....? to ako ima6e priznaci na simpatiq ot negova страна ве4е да я бе6е забил... хм.. първо треа да разбере6 кфо мисли за тебе и после да действа6,просто му признай истината :wink: =D>
[quote="Анонимко"]Играе мн добре футбол,дори са го искали в Liverpool.[quote]
Ииии..ти да не си се влюбила в някфа звезда бе.Аз до колкото знам наще момчета не ги зимат в Ливърпул...Тама няма място за тях..А тоя пич просто си дига акциите като преувеличава малко..Прилича ми малко на въздух под налягане..Взимаш една игла, боцваш го и той прави "Тсссссссссссссссссссссссс"....
aaa takaa sq razkrihme li naglata mu luja...v livepool go iskata li tai li...ai sq otidi i mu kaji "TI SHTO ME IZLYGA?" i ve4e nqma da e tolkoz gotin
Да не си си харесала Мишо Александров бе :lol:
neverand
08-29-2007, 11:47
дори са го искали в Liverpool,той сигурно отказал,заплатата била ниска и предпочел да се занимава с малки момиченца от Бг :-D
Досещате...Той е баси якия 4овек.Забавен е,хубав е,висок е.Играе мн добре футбол,дори са го искали в Liverpool.Познаваме св от мн време,но не се бяхме вийдали от 4 год.Та аз го харесвам...ама аз не съм мн отворена пък той е мн як.Кфо да правя?
mm sry, ne moga da ti pomogna, no gazeto te laje za liverpool ;)
Ииии..ти да не си се влюбила в някфа звезда бе.Аз до колкото знам наще момчета не ги зимат в Ливърпул...Тама няма място за тях..А тоя пич просто си дига акциите като преувеличава малко..Прилича ми малко на въздух под налягане..Взимаш една игла, боцваш го и той прави "Тсссссссссссссссссссссссс".... !!!!!
Mementomori
08-29-2007, 14:12
Я,не се сдухвай и ти си имаш свойте преимущества пред него,което те прави уникална!
AnTiBuLLsHiTs
08-29-2007, 14:12
Ако са го искали от Ливерпул той или е адски ама адски малоумен и не е отишъл(о не чакай чакай той е останал заради теб,защото си идеалното момиче). Въздухари сте и двамата.!
music_pirate
08-29-2007, 14:19
Тоя да не е гацо бацов ???
kakvo kato e tolkova gotin tova ne pre4i da si stanete gajeta az poznavam tolkova mnogo gotini mom4eta koito hadqt s po grozni momi4eta.vun6niq ti vid ne trqbva da ti pre4i
Axaxa mi ne we.Toi e na moqta vazrast i jivee v London axaxa.A pak za tova dali e imalo nekvi priznaci ne moga da kaja to4no.Nie se vidqhme fakti4eski samo za 2 dni,no me gledashe nekfo mn stranno.HEm nekfo "zashto me gledash",hem plashlivo hem nqkak si 4e go e sram.Tfa go zabelqzah kato bqhme na edno kafe s vyina my i kogato si presreshtahme pogledite.Den predi tova igrahme fytbol v blizkoto y-6te.Dokato igraehme az se razhojdah po terena i toi vse sled mene,az otivam do ednata vrata toi sled men ,posle otivam nqkade drygade(probvam go)i toi sled mene.I kogato ve4e se naigrahme i sednahme na ednata fytbolna vrata(poneje te taka q obarnaha 4e da moje da se sedi,a az se oblegnah na nego i my kazah"stoi malko taka"pri koeto toi"nqmash problem") i gledam se do mene sqda(daje dvete s edna fr bqhme plutno edna do dryga i toi ni razdeli axax znam 4e e smeshno moje pak i az d asi vnyshavam).A puk shtoto predi kato bqhme malki kato si igrahme az oshte togava si misleh 4e me haresva( to i az go haresvah de).Ot dryga strana toi se darji mn milo s men,no mislq 4e se darji taka s vs momi4eta.Smisal,ne nekaf ot oneq deto mislqt momi4etata samo za nekfi tam deto she i m pusnat(ako me razbirate de)xax.Ama se pak pk nz nz mn mi e obarkano naistina....az zatova ne moga da onqsnq to4no i qsno,tova koeto iskam da obqsnq.Sry za koeto.
naMy4Ho_KoTe
08-29-2007, 17:27
Ииии..ти да не си се влюбила в някфа звезда бе.Аз до колкото знам наще момчета не ги зимат в Ливърпул...Тама няма място за тях..А тоя пич просто си дига акциите като преувеличава малко..Прилича ми малко на въздух под налягане..Взимаш една игла, боцваш го и той прави "Тсссссссссссссссссссссссс"....
Прав си - по-добре така, отколкото той да я боцне и да й тегли майната :?
Просто се налага понякога да 4етете и останалите мнения,за да сте в "крак" с темата(аВтор).
[B]a[N]D[i]T[k]a
08-29-2007, 18:15
пък ти... еми стани какво ти пречи? след като тои е и те кефи.. почни да се обличаш и държиш като него.. :smt017
ZaHaRcHe
08-29-2007, 18:22
ooBoje vii na 10 li ste toi hodi sled men sedna do meen i t.n.
toi kat jivee v london ti kyde jivee6 v Bg ae..luda raota
Aз никога няма да стана толкожа отжорена като него щото нямам само4увствие.Но вапроса ми по-то4но бе6е след като той е пи4 а аз не как да му привлека вниманието?
Soldier_OF_Fortune
08-30-2007, 09:27
Еххх човекът се е отказъл от Ливърпул заради БГ жените ( каква саможертва :cry: ). То и мене ме искаха в Барселона ама нещо не бях навит 1во защото в Испания е бая жега и 2ро как ще изоставя аверите от игрището зад блока :smt013
Klamer4o93
08-30-2007, 09:43
Самия факт, че те лъже за 'pool значи, че е лъжец и въздухар и, че не те заслужава :)
БТВ: Питай го кой му е предложил да ходи в Ливърпул ;) Сигурно скаути на отбора идват в БГ да гледат за таланти зад блоковете :lol: :D
Soldier_OF_Fortune
08-30-2007, 09:49
Питай го кой му е предложил да ходи в Ливърпул ;) Сигурно скаути на отбора идват в БГ да гледат за таланти зад блоковете :lol: :D
Точно текива идваха и ме искаха в Барса ама като видях лицата на аверите, с които ритаме сърце не ми даде да ги изоставя :(. Иначе сега щях да ритам до Роналдиньо, Деко и Ето'О
Klamer4o93
08-30-2007, 09:55
Точно текива идваха и ме искаха в Барса ама като видях лицата на аверите, с които ритаме сърце не ми даде да ги изоставя :(. Иначе сега щях да ритам до Роналдиньо, Деко и Ето'О
Аз пък си избрах Арсенал, ма за националния имам 49 мача ( :smt004 ), а ми тряят 50 за работна виза и нямам право да играя. Венгер плака зарад мене :smt040 :smt026
DevilWish
08-30-2007, 10:24
aaa takaa sq razkrihme li naglata mu luja...v livepool go iskata li tai li...ai sq otidi i mu kaji "TI SHTO ME IZLYGA?" i ve4e nqma da e tolkoz gotin
A бе и на мен не ми се вярва много за ливърпул ,обаче един мой приятел го искаха в Холандия ,така че е възможно до някаде :-s
НЕ! Гацо Бацов сваля МЕН! :smt019
Klamer4o93
08-30-2007, 11:49
Ама не си само ти. Не моа свалям само една :smt004
Къ мислиш ти \:D/
MiMcHeToOo
08-30-2007, 11:51
Axaxa mi ne we.Toi e na moqta vazrast i jivee v London axaxa.A pak za tova dali e imalo nekvi priznaci ne moga da kaja to4no.Nie se vidqhme fakti4eski samo za 2 dni,no me gledashe nekfo mn stranno.HEm nekfo "zashto me gledash",hem plashlivo hem nqkak si 4e go e sram.Tfa go zabelqzah kato bqhme na edno kafe s vyina my i kogato si presreshtahme pogledite.Den predi tova igrahme fytbol v blizkoto y-6te.Dokato igraehme az se razhojdah po terena i toi vse sled mene,az otivam do ednata vrata toi sled men ,posle otivam nqkade drygade(probvam go)i toi sled mene.I kogato ve4e se naigrahme i sednahme na ednata fytbolna vrata(poneje te taka q obarnaha 4e da moje da se sedi,a az se oblegnah na nego i my kazah"stoi malko taka"pri koeto toi"nqmash problem") i gledam se do mene sqda(daje dvete s edna fr bqhme plutno edna do dryga i toi ni razdeli axax znam 4e e smeshno moje pak i az d asi vnyshavam).A puk shtoto predi kato bqhme malki kato si igrahme az oshte togava si misleh 4e me haresva( to i az go haresvah de).Ot dryga strana toi se darji mn milo s men,no mislq 4e se darji taka s vs momi4eta.Smisal,ne nekaf ot oneq deto mislqt momi4etata samo za nekfi tam deto she i m pusnat(ako me razbirate de)xax.Ama se pak pk nz nz mn mi e obarkano naistina....az zatova ne moga da onqsnq to4no i qsno,tova koeto iskam da obqsnq.Sry za koeto.
ух че сладко.. той тичкал след тебе, сядал до тебе.. кво да ти кажа.. ако ти не си в Лондон мисля, че няма смисъл [-X
Ама не си само ти. Не моа свалям само една :smt004
Къ мислиш ти \:D/
А като беше на турнето на Славито в Пловдив защо ритна топката точно към мен? :smt012
Klamer4o93
08-30-2007, 11:57
Фалца крив 8-[
Фалца крив 8-[
:smt010 :smt010 :smt010
Гацоооооо не мога без тебееееее :smt010
Korni_ReSeRvE
08-30-2007, 12:07
ei mila tva 4e e gotin nezna4i 4e ne moje da si padne po teb.probvai puk 6te vidi6. :P
Разбери дали има някакви чувства от негова страна и тогава ще мислиш какво може да направиш за да се получи нещо м/у вас.
Разбери дали има някакви чувства от негова страна и тогава ще мислиш какво може да направиш за да се получи нещо м/у вас.
Абе дори и да има някви чувства..едва ли ще се получи нещо, той в Лондон, тя в България...нишо няма да излезе..няма смисъл просто..
Покажи му, че го харесваш, а недей да се оплакваш и да имаш ниско самочувствие.Опитай и, ако стане, стане.
e moje da sa go iskali v nqkoi detski otbor na liverpool nali ima takiva deto te hva6tat ot malka vyzrast 6-7-8
kum avtorkata: celuni go buzata i go 6lqpni po dupeto :twisted:
dano budete 6tstlivi
white_chik
08-30-2007, 18:09
Искат го в Ливерпул - :smt005 :smt005 :smt005 е тук излъга много или просто си адски заблудена.А не,тва не съм очаквала да го чуя :smt005 :smt005 :smt005
Razbrah 4e e celynal nai-dobrata mi fr predi nie d a se vidim ;( i mai q e haresval,no tq ne esikala nishty s nego
ебахти ливърпъла че ти в кув си се влубила ве бербатов ли кво
awe hora kfo zna4enie ima tfa za liverpool be kajete i na momi4eto kfo da prai az 6a ti kaja po4va6 s nqkfi nameci posle moje6 da mu zeme6 tela (nomera)ei tui da go znae6 ili nekfi takiva awe nai lesno e da mu kaje6 i tfa e
Ei pi4 mn ma kefi6 ti kfo misli6.....i taka ne6to takova.