PDA

View Full Version : той е пи4 пък аз...

08-29-2007, 09:23
Досещате...Той е баси якия 4овек.Забавен е,хубав е,висок е.Играе мн добре футбол,дори са го искали в Liverpool.Познаваме св от мн време,но не се бяхме вийдали от 4 год.Та аз го харесвам...ама аз не съм мн отворена пък той е мн як.Кфо да правя?

08-29-2007, 09:37
Не спомена има ли някакви признаци на симпатия от негова страна....?

monityY
08-29-2007, 09:51
Не спомена има ли някакви признаци на симпатия от негова страна....? to ako ima6e priznaci na simpatiq ot negova страна ве4е да я бе6е забил... хм.. първо треа да разбере6 кфо мисли за тебе и после да действа6,просто му признай истината :wink:

Ch0c0la73
08-29-2007, 10:04
Не спомена има ли някакви признаци на симпатия от негова страна....? to ako ima6e priznaci na simpatiq ot negova страна ве4е да я бе6е забил... хм.. първо треа да разбере6 кфо мисли за тебе и после да действа6,просто му признай истината :wink: =D>

Shogi
08-29-2007, 10:44
[quote="Анонимко"]Играе мн добре футбол,дори са го искали в Liverpool.[quote]

Ииии..ти да не си се влюбила в някфа звезда бе.Аз до колкото знам наще момчета не ги зимат в Ливърпул...Тама няма място за тях..А тоя пич просто си дига акциите като преувеличава малко..Прилича ми малко на въздух под налягане..Взимаш една игла, боцваш го и той прави "Тсссссссссссссссссссссссс"....

jewel``
08-29-2007, 11:11
aaa takaa sq razkrihme li naglata mu luja...v livepool go iskata li tai li...ai sq otidi i mu kaji "TI SHTO ME IZLYGA?" i ve4e nqma da e tolkoz gotin

=)
08-29-2007, 11:33
Да не си си харесала Мишо Александров бе :lol:

neverand
08-29-2007, 11:47
дори са го искали в Liverpool,той сигурно отказал,заплатата била ниска и предпочел да се занимава с малки момиченца от Бг :-D

08-29-2007, 13:13
Досещате...Той е баси якия 4овек.Забавен е,хубав е,висок е.Играе мн добре футбол,дори са го искали в Liverpool.Познаваме св от мн време,но не се бяхме вийдали от 4 год.Та аз го харесвам...ама аз не съм мн отворена пък той е мн як.Кфо да правя?
mm sry, ne moga da ti pomogna, no gazeto te laje za liverpool ;)

MayKyTy
08-29-2007, 14:06

Ииии..ти да не си се влюбила в някфа звезда бе.Аз до колкото знам наще момчета не ги зимат в Ливърпул...Тама няма място за тях..А тоя пич просто си дига акциите като преувеличава малко..Прилича ми малко на въздух под налягане..Взимаш една игла, боцваш го и той прави "Тсссссссссссссссссссссссс".... !!!!!

Mementomori
08-29-2007, 14:12
Я,не се сдухвай и ти си имаш свойте преимущества пред него,което те прави уникална!

AnTiBuLLsHiTs
08-29-2007, 14:12
Ако са го искали от Ливерпул той или е адски ама адски малоумен и не е отишъл(о не чакай чакай той е останал заради теб,защото си идеалното момиче). Въздухари сте и двамата.!

music_pirate
08-29-2007, 14:19
Тоя да не е гацо бацов ???

08-29-2007, 14:40
kakvo kato e tolkova gotin tova ne pre4i da si stanete gajeta az poznavam tolkova mnogo gotini mom4eta koito hadqt s po grozni momi4eta.vun6niq ti vid ne trqbva da ti pre4i

08-29-2007, 17:05
Axaxa mi ne we.Toi e na moqta vazrast i jivee v London axaxa.A pak za tova dali e imalo nekvi priznaci ne moga da kaja to4no.Nie se vidqhme fakti4eski samo za 2 dni,no me gledashe nekfo mn stranno.HEm nekfo "zashto me gledash",hem plashlivo hem nqkak si 4e go e sram.Tfa go zabelqzah kato bqhme na edno kafe s vyina my i kogato si presreshtahme pogledite.Den predi tova igrahme fytbol v blizkoto y-6te.Dokato igraehme az se razhojdah po terena i toi vse sled mene,az otivam do ednata vrata toi sled men ,posle otivam nqkade drygade(probvam go)i toi sled mene.I kogato ve4e se naigrahme i sednahme na ednata fytbolna vrata(poneje te taka q obarnaha 4e da moje da se sedi,a az se oblegnah na nego i my kazah"stoi malko taka"pri koeto toi"nqmash problem") i gledam se do mene sqda(daje dvete s edna fr bqhme plutno edna do dryga i toi ni razdeli axax znam 4e e smeshno moje pak i az d asi vnyshavam).A puk shtoto predi kato bqhme malki kato si igrahme az oshte togava si misleh 4e me haresva( to i az go haresvah de).Ot dryga strana toi se darji mn milo s men,no mislq 4e se darji taka s vs momi4eta.Smisal,ne nekaf ot oneq deto mislqt momi4etata samo za nekfi tam deto she i m pusnat(ako me razbirate de)xax.Ama se pak pk nz nz mn mi e obarkano naistina....az zatova ne moga da onqsnq to4no i qsno,tova koeto iskam da obqsnq.Sry za koeto.

naMy4Ho_KoTe
08-29-2007, 17:27

Ииии..ти да не си се влюбила в някфа звезда бе.Аз до колкото знам наще момчета не ги зимат в Ливърпул...Тама няма място за тях..А тоя пич просто си дига акциите като преувеличава малко..Прилича ми малко на въздух под налягане..Взимаш една игла, боцваш го и той прави "Тсссссссссссссссссссссссс"....

Прав си - по-добре така, отколкото той да я боцне и да й тегли майната :?

08-29-2007, 17:34
Просто се налага понякога да 4етете и останалите мнения,за да сте в "крак" с темата(аВтор).

[B]a[N]D[i]T[k]a
08-29-2007, 18:15
пък ти... еми стани какво ти пречи? след като тои е и те кефи.. почни да се обличаш и държиш като него.. :smt017

ZaHaRcHe
08-29-2007, 18:22
ooBoje vii na 10 li ste toi hodi sled men sedna do meen i t.n.
toi kat jivee v london ti kyde jivee6 v Bg ae..luda raota

08-29-2007, 18:43
Aз никога няма да стана толкожа отжорена като него щото нямам само4увствие.Но вапроса ми по-то4но бе6е след като той е пи4 а аз не как да му привлека вниманието?

Soldier_OF_Fortune
08-30-2007, 09:27
Еххх човекът се е отказъл от Ливърпул заради БГ жените ( каква саможертва :cry: ). То и мене ме искаха в Барселона ама нещо не бях навит 1во защото в Испания е бая жега и 2ро как ще изоставя аверите от игрището зад блока :smt013

Klamer4o93
08-30-2007, 09:43
Самия факт, че те лъже за 'pool значи, че е лъжец и въздухар и, че не те заслужава :)

БТВ: Питай го кой му е предложил да ходи в Ливърпул ;) Сигурно скаути на отбора идват в БГ да гледат за таланти зад блоковете :lol: :D

Soldier_OF_Fortune
08-30-2007, 09:49
Питай го кой му е предложил да ходи в Ливърпул ;) Сигурно скаути на отбора идват в БГ да гледат за таланти зад блоковете :lol: :D
Точно текива идваха и ме искаха в Барса ама като видях лицата на аверите, с които ритаме сърце не ми даде да ги изоставя :(. Иначе сега щях да ритам до Роналдиньо, Деко и Ето'О

Klamer4o93
08-30-2007, 09:55
Точно текива идваха и ме искаха в Барса ама като видях лицата на аверите, с които ритаме сърце не ми даде да ги изоставя :(. Иначе сега щях да ритам до Роналдиньо, Деко и Ето'О

Аз пък си избрах Арсенал, ма за националния имам 49 мача ( :smt004 ), а ми тряят 50 за работна виза и нямам право да играя. Венгер плака зарад мене :smt040 :smt026

DevilWish
08-30-2007, 10:24
aaa takaa sq razkrihme li naglata mu luja...v livepool go iskata li tai li...ai sq otidi i mu kaji "TI SHTO ME IZLYGA?" i ve4e nqma da e tolkoz gotin
A бе и на мен не ми се вярва много за ливърпул ,обаче един мой приятел го искаха в Холандия ,така че е възможно до някаде :-s

nofi
08-30-2007, 11:47
НЕ! Гацо Бацов сваля МЕН! :smt019

Klamer4o93
08-30-2007, 11:49

Ама не си само ти. Не моа свалям само една :smt004
Къ мислиш ти \:D/

MiMcHeToOo
08-30-2007, 11:51
Axaxa mi ne we.Toi e na moqta vazrast i jivee v London axaxa.A pak za tova dali e imalo nekvi priznaci ne moga da kaja to4no.Nie se vidqhme fakti4eski samo za 2 dni,no me gledashe nekfo mn stranno.HEm nekfo "zashto me gledash",hem plashlivo hem nqkak si 4e go e sram.Tfa go zabelqzah kato bqhme na edno kafe s vyina my i kogato si presreshtahme pogledite.Den predi tova igrahme fytbol v blizkoto y-6te.Dokato igraehme az se razhojdah po terena i toi vse sled mene,az otivam do ednata vrata toi sled men ,posle otivam nqkade drygade(probvam go)i toi sled mene.I kogato ve4e se naigrahme i sednahme na ednata fytbolna vrata(poneje te taka q obarnaha 4e da moje da se sedi,a az se oblegnah na nego i my kazah"stoi malko taka"pri koeto toi"nqmash problem") i gledam se do mene sqda(daje dvete s edna fr bqhme plutno edna do dryga i toi ni razdeli axax znam 4e e smeshno moje pak i az d asi vnyshavam).A puk shtoto predi kato bqhme malki kato si igrahme az oshte togava si misleh 4e me haresva( to i az go haresvah de).Ot dryga strana toi se darji mn milo s men,no mislq 4e se darji taka s vs momi4eta.Smisal,ne nekaf ot oneq deto mislqt momi4etata samo za nekfi tam deto she i m pusnat(ako me razbirate de)xax.Ama se pak pk nz nz mn mi e obarkano naistina....az zatova ne moga da onqsnq to4no i qsno,tova koeto iskam da obqsnq.Sry za koeto.

ух че сладко.. той тичкал след тебе, сядал до тебе.. кво да ти кажа.. ако ти не си в Лондон мисля, че няма смисъл [-X

nofi
08-30-2007, 11:52

Ама не си само ти. Не моа свалям само една :smt004
Къ мислиш ти \:D/
А като беше на турнето на Славито в Пловдив защо ритна топката точно към мен? :smt012

Klamer4o93
08-30-2007, 11:57
Фалца крив 8-[

nofi
08-30-2007, 11:59
Фалца крив 8-[
:smt010 :smt010 :smt010
Гацоооооо не мога без тебееееее :smt010

Korni_ReSeRvE
08-30-2007, 12:07
ei mila tva 4e e gotin nezna4i 4e ne moje da si padne po teb.probvai puk 6te vidi6. :P

Iv4eTy
08-30-2007, 12:12
Разбери дали има някакви чувства от негова страна и тогава ще мислиш какво може да направиш за да се получи нещо м/у вас.

MoHuTo
08-30-2007, 12:20
Разбери дали има някакви чувства от негова страна и тогава ще мислиш какво може да направиш за да се получи нещо м/у вас.
Абе дори и да има някви чувства..едва ли ще се получи нещо, той в Лондон, тя в България...нишо няма да излезе..няма смисъл просто..

koalka
08-30-2007, 15:31
Покажи му, че го харесваш, а недей да се оплакваш и да имаш ниско самочувствие.Опитай и, ако стане, стане.

Phone
08-30-2007, 16:14
e moje da sa go iskali v nqkoi detski otbor na liverpool nali ima takiva deto te hva6tat ot malka vyzrast 6-7-8
kum avtorkata: celuni go buzata i go 6lqpni po dupeto :twisted:
dano budete 6tstlivi

white_chik
08-30-2007, 18:09
Искат го в Ливерпул - :smt005 :smt005 :smt005 е тук излъга много или просто си адски заблудена.А не,тва не съм очаквала да го чуя :smt005 :smt005 :smt005

08-30-2007, 21:33
Razbrah 4e e celynal nai-dobrata mi fr predi nie d a se vidim ;( i mai q e haresval,no tq ne esikala nishty s nego

50cent
08-30-2007, 21:41
ебахти ливърпъла че ти в кув си се влубила ве бербатов ли кво

09-02-2007, 13:24
awe hora kfo zna4enie ima tfa za liverpool be kajete i na momi4eto kfo da prai az 6a ti kaja po4va6 s nqkfi nameci posle moje6 da mu zeme6 tela (nomera)ei tui da go znae6 ili nekfi takiva awe nai lesno e da mu kaje6 i tfa e
Ei pi4 mn ma kefi6 ti kfo misli6.....i taka ne6to takova.