View Full Version : Каква предпочитате-девствена или лека?
slushala sam ot momcheta da govorqt 4e haresvat devstvenici i izraz ot tipa na "iskam kurva ama da e devstvena" vie kakvi predpo4itate devstveni ili ne ?
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
MostHated
08-29-2007, 10:14
аз предпочитам не девствени! и не курви!
Ch0c0la73
08-29-2007, 10:17
:smt043 :-D "iskam kurva ama da e detsvena" eee takova ne6ty dosega ne bqh 4ula :-D emi taka... kurvata se ebe s vseki :arrow: :arrow: ne moje da e destvena ](*,) ](*,) to bia bia prostoo ama se pak prikazvame za mom4eta taka 4e takiva frazi sa napulno po tqhniq akul :smt017
ChRiSTiaNo_07
08-29-2007, 10:55
Девствена !
Neo-Communist Power
08-29-2007, 10:57
Девствена, защото знам, че е чиста и никой до сега не я е пипал :)
`Death`Whore``
08-29-2007, 11:09
Идеята на изказването е, че е най-добре да е дествена, но да е перверзна, т.е. да не е дърво и да не е сдухана през първата година от връзката.
naMy4Ho_KoTe
08-29-2007, 12:23
Според теб жените ”предмет” за единична употреба ли са?..
П.П. Спрямо заглавието на темата ще попитам - а къде остана третия, най-често срещан вариант - недевствена, но не и курва???! :smt012
CrazyBear
08-29-2007, 12:59
Majete predpo4itat devstvenici za6toto ne ponasqt kritikata :lol: ili za6toto ni6to ne mogat a devstvenicata nqma da yseti dali e opiten ili ne 6toto si nqma i predstava koe e redno i koe ne!
A i jenite da ne sme stoka 4e po4nahte da ni tretirate kato dobitak!
Nare4i go maj i ne go ubijdai pove4e
Sisilota
08-29-2007, 13:20
По мненията на момчетата с които съм говорила, не най- важното да е девствена, по-важно е да Не е с километрична опашка от мъже/момчета след себе си.
Neo-Communist Power
08-29-2007, 13:23
Жените и мъжете от работническата класа са предмет на труда :wink:
Всеки трябва да се труди, за да е сполучлив социализма :)
slushala sam ot momcheta da govorqt 4e haresvat devstvenici i izraz ot tipa na "iskam k***a ama da e devstvena" vie kakvi predpo4itate devstveni ili ne ?
Moderated by krem4et0
Говорим за дефтвени курви ама те са за 1 пат апак ако говорим за гадже по добре да е дефствено и да не е курва че да си разпечатваме ний и вече да си знаем :-D
krem4et0
08-29-2007, 14:09
Едва ли, на някой мъж ще му е приятно да му кажеш, ч е 26-ти в списъка ти!
Едва ли, на някой мъж ще му е приятно да му кажеш, ч е 26-ти в списъка ти!
никой не е тръгнал да се жени за курви - тях само ги чукат като животни!
:twisted:
аз бих предпочел тежка маса и лека жена, отколкото лека маса и тежка девственица ;)
От девстеница го има кефа, че ти си първия, ама пък иначе най-често са пълни дървета. Ако е за един път ми е все тая дали ще съм 5ти, 10 или стотен в списъка й. Ако ми е гадже предпочитам да не е девствена, но и да не е спала с много хора или най-добре просто да не знам с колко е спала - това е най-добрия вариант. Така че съвет към момичетата - ако гаджето ви пита с колко сте били по-добре го оставете в неведение - той пита от любопитство, но колкото и да му кажете все ще му стане кофти, освен ако не ви е първи или втори - всичко друго ще му се стори неприятно.
harakiri
08-29-2007, 16:01
Девствена !
Dr.Hause
08-29-2007, 16:13
и двете стават стига да ми допадат
naMy4Ho_KoTe
08-29-2007, 16:14
Така както се изрази усещам намек за проституция.. :?
naMy4Ho_KoTe
08-29-2007, 16:15
и двете стават стига да ми допадат
Две наведнъж не са ли ти множко :-D Или имаш два *уя? :smt004
naMy4Ho_KoTe
08-29-2007, 16:16
:smt043 :-D "iskam k***a ama da e detsvena" eee takova ne6ty dosega ne bqh 4ula :-D emi taka... kurvata se ebe s vseki :arrow: :arrow: ne moje da e destvena ](*,) ](*,) to bia bia prostoo ama se pak prikazvame za mom4eta taka 4e takiva frazi sa napulno po tqhniq akul :smt017
Шо бе? Възможно е :) Ебала се е с 3827498324 момчета.. Ама само в устата и дупето :wink:
korabokroshenec
08-29-2007, 16:59
девствена или не няя значение само да не е дърво...
е тя нали се къпе бе :smt005 :smt005 :smt005
и кво е тва курва, ама девствена......е те такова животно нема :lol:
naMy4Ho_KoTe
08-29-2007, 17:39
leka
е, да, по-добре от 120 килограмова...
speedbreaker
08-29-2007, 19:20
"курва ама да е девствена"
Бате - напрао изби рибата... и мивката изкърти :-D
bqsna_teenagerka
08-29-2007, 19:45
мом4етата ти си ме4таят...за девствена но тигрица в лвглото 8)
предпочитам момичето да е девствено :wink:
A we p*dal neshtasten, ti dyrvo li si bil pyrviq ti pyt? Bog znae kakyv pyn si bil ti. A kaji kak moje nqkoe neopitno momiche da e super v legloto ?!
XмМм...Gluposti! naMy4Ho_KoTe e prava! Jenite ne sa predmeti ! :x
FelisDirus
08-30-2007, 00:53
П.П. Спрямо заглавието на темата ще попитам - а къде остана третия, най-често срещан вариант - недевствена, но не и курва???! :smt012
подкрепям
въпросът е зададен глупаво
Комунистите на сапун а по темата мом4етата са странни птици не може да им се угоди ако е девствена е задръстена ако не е курва ...
rihannka
08-30-2007, 09:36
ne sam momche ,no ima razlichno vkusove.nqkoi mom4eta iskat devstveni zashtoto kakto se kazva sa chisti i nevinni,pak dr iskat ve4e otvoreni prosto da ne me zanimavat s tqhnoto otvarqne.taka predpolagam de :lol:
~BoRn^InLoVe~
08-30-2007, 09:39
кой пък ви каза че девствените са невинни,много знете вие как са си мърсували те самички вкъщи :smt005 п.с.аз не съм правила такива неща O:)
speedbreaker
08-30-2007, 14:49
A we p*dal neshtasten, ti dyrvo li si bil pyrviq ti pyt? Bog znae kakyv pyn si bil ti. A kaji kak moje nqkoe neopitno momiche da e super v legloto ?!
:smt005 :smt005 :smt005 Напрао го нахрани :smt005 :smt005
slushala sam ot momcheta da govorqt 4e haresvat devstvenici i izraz ot tipa na "iskam k***a ama da e devstvena" vie kakvi predpo4itate devstveni ili ne ?
Moderated by krem4et0
ам някой 6а ми обесни ли как 1 моми4е хем е к***а хем е девствена
:-k :-s
Предпочитам девствена и да няма опит - аз да я уча. :-D
bloodranger
09-02-2007, 23:47
Az li4no predpo4itam "nepipano" kakto kazaha nekoi ,ne samo zarad nepipaneto ami zarad tva blajeno 4uvstvo 4e nqkoi 6e te pomni /nali si i parviq/ za cql jivot .Ot tva po-qko nema 8)
Няма кво да лъжа, предпочитам лека. Попринцип предпочитам отворените момичета пред срамежливите че...
Идеята на изказването е, че е най-добре да е дествена, но да е перверзна, т.е. да не е дърво и да не е сдухана през първата година от връзката.
+1
swords1010
09-03-2007, 10:21
Девствена!
кой пък ви каза че девствените са невинни,много знете вие как са си мърсували те самички вкъщи :smt005 п.с.аз не съм правила такива неща O:)
Девсвена! Идеята е никой друг да не я пипал, а тя да си прави каквото си иска със себе си. Ако ще и с пръст или със секс играчка да се е отворила, няма значение. Важното е да не са я пипкали, някои от ония квартални убавци, от които получаваш комплекси или някой чичко с Х години по-голям :wink:
Според мойто виждане, на момичетата им пука за първия път до някъде преди той да се случи. След това като видят, че не е голямата работа, забравят за всичко. Такива идеи от сорта:"Ще ме запомни за цял живот са излишни", колкото ти ще я запомниш, толкова и тя тебе. Това дали ще има помнене зависи от това дали сте се обичали или е било за "сефтето"
abvgdejzi
09-03-2007, 11:50
Девсвена! Идеята е никой друг да не я пипал, а тя да си прави каквото си иска със себе си. Ако ще и с пръст или със секс играчка да се е отворила, няма значение. Важното е да не са я пипкали, някои от ония квартални убавци, от които получаваш комплекси или някой чичко с Х години по-голям :wink:
Според мойто виждане, на момичетата им пука за първия път до някъде преди той да се случи. След това като видят, че не е голямата работа, забравят за всичко. Такива идеи от сорта:"Ще ме запомни за цял живот са излишни", колкото ти ще я запомниш, толкова и тя тебе. Това дали ще има помнене зависи от това дали сте се обичали или е било за "сефтето"
1.MOMI4ETO 4E SI MARSUVA V KA6TI AZ NE VIJDAM LO6O KAKTO MOM4ETATA MOGAT TAKA I NIE.TOVA NE OZNA4AVA 4E E PERVERZNA ILI MRASNICA.PROSTO E VAPROS NA NUJDI.
2.vsqko momi4e pomni parviq si pat.nezavisimo dali e imalo lubov ili e bilo e taka.
3.MOM4ETA KAK ISKATE EDNO MOMI4E O6TE PARVIQ PAT DA KAR6I SNAGA I DA SE MQTA V LEGLOTO KATO RIBA NA SUHO.ARE POMISLETE MALKO :smt017
Phoenixheart
09-03-2007, 12:04
2.не познавам човек да не помни първия път. както каза никълъс кейдж "ново е, непознато, не знаеш какво да правиш но е страшно вълнуващо и свършва прекалено бързо"
1337 user
09-03-2007, 12:17
да живей комунизъма и комуниЗтите =D>
1.MOMI4ETO 4E SI MARSUVA V KA6TI AZ NE VIJDAM LO6O KAKTO MOM4ETATA MOGAT TAKA I NIE.TOVA NE OZNA4AVA 4E E PERVERZNA ILI MRASNICA.PROSTO E VAPROS NA NUJDI.
2.vsqko momi4e pomni parviq si pat.nezavisimo dali e imalo lubov ili e bilo e taka.
3.MOM4ETA KAK ISKATE EDNO MOMI4E O6TE PARVIQ PAT DA KAR6I SNAGA I DA SE MQTA V LEGLOTO KATO RIBA NA SUHO.ARE POMISLETE MALKO :smt017
1.Не съм споменал такова нещо, сигурно визираш постът, който аз цитирах
2.Всеки, който има мозък и е в съзнание помни всичко. Просто казвам, че не е някъв специален спомен като деня, в който си спечелил от тотото или рождения ти ден.
3.Това не го разбрах, какво имаш предвид. Мене лично не ми пука дали ще е дърво. И да не е дърво аз пък да не съм от гума, че да не каталясам в опити да я догоня. Ще преглътна, че може да е "дърво" само да не са ми я пипали.
Klamer4o93
09-03-2007, 12:52
С курви не ходя! Иначе не е 100% задължително да е девствена, важното да си я обичкам :D
Impresia
09-03-2007, 20:19
Предпочитам девствена и да няма опит - аз да я уча. :-D
И КАКВО ТИ ЩЕ Я УЧИШ ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ!!!! НЕ Е РЕДНО ЕДНИ ДА СЕ Е*** ВСЕКИ ДЕН, А ДРУГИ ДА СЕ ПАЗАТ ЗА ДА ГИ ОТВОРИ НЕКОЙ ЕБАЧ КАТО ТЕБЕ!!! САМО НЕКОЯ ТЪПА И ГРОЗНА ДЕВСТВЕНИЦА, ЩЕ ТИ ПУСНЕ ТАКА МАЙСТОРЕ НА ЧЕКИЯТА.
:smt043 :-D "iskam k***a ama da e detsvena" eee takova ne6ty dosega ne bqh 4ula :-D emi taka... kurvata se ebe s vseki :arrow: :arrow: ne moje da e destvena ](*,) ](*,) to bia bia prostoo ama se pak prikazvame za mom4eta taka 4e takiva frazi sa napulno po tqhniq akul :smt017Dемек ... курва е само в устата и отзад :::
Азе ... девствени ... да няма "милооо ибе ми са" през 2 дни :smt016
minava6t 4i4ko :)
09-03-2007, 21:06
епааа ако много много се подбира зна4и не ми се *бе, иначе досега не съм бил с девствена мома, не ми и трябва в смисъл че битува у мен едно таквоз / силно погрешно/ схващане че първия път е едва ли не мноооо важен за девойките , а и си представям някакви филми от рода на ...ама "това за какво ти е?","откъде се взе ,закъде е предвидено,ще влезе ли?" :-k па ненам твърдо 2-ра употреба, даже и да не е много хубаво ...па за тва дето все го пи6ат курва дайте една ясна дефиниция и по този въпрос ще си кажем думата.