Влез

View Full Version : Razvrata dnes!

08-30-2007, 09:51
Zdraveite!jiveq v malak grat i ima mn kurvi4ki tuka.ta na skoro razbrah che edno momi4e koeto v momenta e na 14 godini vodi polov jivot ot 2 godini i e spala s 18 mom4eta i 3 e pravila e abort..tva e palnata isktina shtoto sama sam q pitala dali e vqrno.i tq vaobshte ne se pritesnqva ot tva.ta pitam vi za vas tova normalno li e?nakade otiva tozi svqt?znaete li nqkakvi dr takiva istorii!znam che e e tapa temi4kata no prosto mn sam vazmutena i iskam da sporelq s vqs!

da12312443
08-30-2007, 09:53
6to da ne e normalno ,, stiga da moje da sviri na cigulka :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|=

sexit@
08-30-2007, 09:54
пиши на кирилица бе,няма кой да ти чете тъпите теми :smt091

G3n4d1_LiVeRpOoL_Fen4e
08-30-2007, 09:56
http://lafim.com/modules/Forums/images/smiles/1.gif

the smart one
08-30-2007, 10:03
ами не -не е нормално,ама хич!тази жалка идиотка за 30 ще изглежда като използвана дамска превръзка и на 40 сигурно вече ще е болна от рак на матка или нещо подобно,защото този тип заболяване се повлияват много зле от твърде ранно започване на полов живот.Освен това в БГ никой не се замисля до какъв упадък на нацията ще доведе развратът,който се прокламира от всички медии и реклами....
Сексът е нещо прекрасно,но само когато се прави с подходящ човек и с чувства ,а не само за бройката.Жлако за малолетните k***ви- май много станаха, като четатози форум...........

Лилиту
08-30-2007, 10:06
да бе на 30...

още на 20 ще е спаружена и увиснала

rihannka
08-30-2007, 10:08
i az sam saldlasna s predishnoto mnenie..tva e palna gadost i za takiva momi4eta daje nqma dumi...kurva mi se struva malko!

Лилиту
08-30-2007, 10:10
а мене не ме дразни че е курва

само че е много тъпа явно

иначе да се ебе колкото иска не ми пречи и такива трябва да има

08-30-2007, 10:14
пак и др ми е гадно 4е е била и с мом4ета от ромски проиход.просто аз ако сам мом4е трудно 6те легна с такова моми4е...

PasSionatE_GirL
08-30-2007, 10:27
Не е нормално толкова малки момичета и да се държат по този начин.Винаги ми е било много интересно какво ще разбере това момиче с незавършен характер от секса?Каква наслада и удоволствие можа да изпита?И не става на въпрос само за физическо удоволствие.Удоволствието от факта,че си споделил блаженни мигове със скъп за теб човек.Къде е романтиката в това просто да си отвориш краката и да те е**т?Това аз не мога да го разбера и не зная дали въобще тези момичета си дават сметка какво си причиняват!
[-X

monityY
08-30-2007, 10:31
Zdraveite!jiveq v malak grat i ima mn kurvi4ki tuka.ta na skoro razbrah che edno momi4e koeto v momenta e na 14 godini vodi polov jivot ot 2 godini i e spala s 18 mom4eta i 3 e pravila e abort..tva e palnata isktina shtoto sama sam q pitala dali e vqrno.i tq vaobshte ne se pritesnqva ot tva.ta pitam vi za vas tova normalno li e?nakade otiva tozi svqt?znaete li nqkakvi dr takiva istorii!znam che e e tapa temi4kata no prosto mn sam vazmutena i iskam da sporelq s vqs!

смятам 4е темата ти не е тъпа.. е 6те се стори такава на курви4ките за които говорим,предполагам..аз съм на 14, и съ6то се възму6тавам от тия пикли,дет не могат задника си да избър6ат са тръгнали секс да ми прааат... аз съм на тоя принцип 4е тряя поне на 16 да стана и тогава да водя полов вижот,4етох некфа тема за некфа на 15 дето е бременна и 6тяла да задържи бебето и се 4уди как да кажела на техните.... мани ](*,) да и аз съм мн възмутена ама кфо да праи6,тфа си е техния живот 6е си го живеят как искат... :::

rihannka
08-30-2007, 10:37
tuka vsi4ki koito se izkazaha mn pravi....az daje znam sluchai za momiche ot moq grad koeto na 11 povratqm 11 e pochanlo da pravi sex i est oshte e nqma cikal.tva prosto e ujas.tva go znam ot priqtelq si zashtoto taq se natiskala na si4i po golemi mom4eta i daje lagala za vazrasta si..prosto nqmam dumi

rihannka
08-30-2007, 10:39
kazvala che e na 13 14,vapreki che koi idiot shte i povqrva...na kolko i da kazva che e to si lishi e ebati piklata..se edna az da kaja che izglejdam na 19..ne stava prosto

CrazyBear
08-30-2007, 10:40
Ako si mom4e i 6te se prasne6 ot jelanie da si nabie6 krastavicata y nekoq pu*ka 6te go nabie6 dori i na baba si da ne govorime za nai da6noto momi4e v grad4eto! \:D/
I kvo kat se ebe mnogo!Kvo kat e spala s 18 mom4eta!?!Ako edno mom4e e spalo s 18 momi4eta 6e e drygo nali nqma da go nari4a6 kurvar a svalq4 nali?! :smt013 Tva e zloba i zavist JENSKA! :smt013 :smt013 Zatva mrazq jenite i majete ne sa stoka ama aide te pone podlejat pone malko na dresirovka dokat ot jenite po tvardoglavi i praznoglavi sadaniq NEMA!
Lo6oto e 4e qvno ne znae kak da se pazi i zatva ima 3 aborta! :-k
A kvo im e na romite i te sa hora!?!Kvo kat e spala s romi?!
I maika ti go e la*ala na ba6ta ti i posle sas sa6tata ysta te e celuvala ama si q obi4a6 nali?! :smt013

rihannka
08-30-2007, 10:47
CrazyBear
kakvo napadash momicheto?spored men kakva jenska zloda moje da se ima na tova momiche.prosto se vazmushtava 4e e na 14 a e imala tolkova mom4eta...i ti bi si legnal s nqkoi kato znaish 4e e spala s 2 3 gnusni mangali a?ne 4e gi mrazq i te sa hora kato nas,no za mene li4no mangalite s mangali..nqmat mqsto pri balgarskite momi4eta spored men!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

08-30-2007, 13:06
да бе на 30...

още на 20 ще е спаружена и увиснала след 1 година пу*ката ще и е увиснала като ракав на магиосник ...

sexy_for_you
08-30-2007, 13:14
ами не -не е нормално,ама хич!тази жалка идиотка за 30 ще изглежда като използвана дамска превръзка и на 40 сигурно вече ще е болна от рак на матка или нещо подобно,защото този тип заболяване се повлияват много зле от твърде ранно започване на полов живот.Освен това в БГ никой не се замисля до какъв упадък на нацията ще доведе развратът,който се прокламира от всички медии и реклами....
Сексът е нещо прекрасно,но само когато се прави с подходящ човек и с чувства ,а не само за бройката.Жлако за малолетните k***ви- май много станаха, като четатози форум...........

sexy99
09-02-2007, 22:54
тфа изоб6то не е нормално според мен 6тото тя е на 14 а е правила 2 аборта тфа 6а ре4е 4е на 13 е забременяла :smt018 накаде отива тоя тъп свят :?: :?: :?:

nohuty
09-02-2007, 23:19
мда ... лапе ... момче ... на 14 ... вече е друсал с висчко за което вие сте чували ... кеф Ъ ? не мисля ... деградират :smt011

_Snow_
09-02-2007, 23:22
тъс тема не струва една от моя клас като бяхме 2 за 3 клас лятото е спала с един 18 годишен и после баща и на приятелката ми е ходил да бии тос дет я е **** :-D :-D :-D :-D

Seducti0n
09-03-2007, 00:09
Добро утро и добре дошла в жестоката реалност.За мен това не е нормално,на 14 години да правиш безразборен секс да се е стигнало до там,че да абортираш 3 пъти и същевременно да продължаваш с това лековато поведение.Но никой не му пука вече,како ще каже съседката отсреща или друг човек. :wink: Почти всички си мислят,че като започват от малки да водят полов живот са големи газари.
Същевременно не са са готови за това,и нямат каквито и да е познания в това отношение.Питам се,обаче къде откриват емоциянта във всичко това,нима не могат да бъдат щастливи с едно момче,а трябва да си отворят краката за 20 повече.Това са госпожици,които не мислят за бъдещето си за здравето си,за себе си.Един ден,ако успеят да си намерят истински спътник в живота няма да бъдат способни да усетят никаква тръпка,удоволствие и т.н.Защо ли,защото навремето са избързали,правили са се на голяма работа и са пропилюли едни от най-красивите и стойностни години в живота на всеки човек. :wink:

bloodranger
09-03-2007, 00:18
tragediq e ama gi ima i takiva tapi lapeta det ne znaqt 4e sled 2-3 aborta 6e se 4udi posle 6o nikoi ne q iska za jena #-o #-o

-->deeba i akseleraciqta

krem4et0
09-03-2007, 06:31
Подкрепям мнението на автора, но подобни теми е имало много без ефект!